|
Yeni Renault Clio, güncellenen tasarım ve donanım özellikleriyle Türkiye'de tanıtıldı
-
-
Harika olmuş . Bayıldım. Logosu porsche olsa hiç sırıtmaz. Yine sınıfının en çok satanı olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence Lamborghini olsun logusu daha çok yakışır hemde İtalya yakın Fransa'ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baya kötü.
-
Sadece makyaj. Pek değişmemiş.
-
Ülkede tipine göre araç alma lüksümüz mü kaldı? Bayide ne bulursak onu alıyoruz işte.
-
Bu da logosu değiştirilmiş, sözde yeni Mitsubishi Colt :)
-
Lancer serisi aklıma geldikçe üzülüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kan emici galerilere, ne alsam da TL mi enflasyona ezdirmesem diyen al satçılara, kiralama şirketlerine ve de en önemlisi "ağğbi satıyoruz ama müdür 10 bin avanta isdiyo" diyenlere hayırlı olsun.
-
Nerde donanim ozellikleriyle tanitildi? Her yerde sadece en ust donanim RS paket midir Alpine paket midir nedir, onun resimleri var, insan bir baz versiyon nasil gorunuyor onun resmini koyar, izi bile yok baska versiyonlarin...
-
Eşşeğe altından semer vursan eşşek gene eşşektir denir bizler buralarda....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet DOĞAN -- 8 Haziran 2023; 22:59:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dünyanın en çirkin direksiyon tasarımı yapan firmasın reno
Almanya uzak mı ki?
-
92 km
-
Tasarin olarak 200hp hot-hatch ama motor olarak şahin'den bile gucsuz. Birde utanmadan 65 motoru övmüşler sehirici icin cok uygunmus falan
Gayet sik ve ideal olmus sinifi icin. Begenmeyenler BMW veya Tesla ile kiyasliyorlar sanirim. Sonucta B sinifi HB bir arac bu.Gencler ve kadinlar icin oldukca ideal olacaktir ve yine yuzbinlerce satacaktir.
-
65hp ve 90hp diyor haberde. Nerede diğer motorlar? Hani 1.6 145hp hibrit versiyon?
-
Bize yine hibrit yok
-
Ön taraf mobil gece kuübü gibi olmuş.
Ledlerin fazlası estetikten çıkıyor. Yeni Tucson gibi.
-
Pürüzsüz vites geçişleri :) EDC beyinler sorunlu arkadaşlar. (Hala kullaniliyor mu bilmiyorum.) 2015 model Clio 1.2 EDC aracımın 70000km de beyni bozuldu ve 30000? masraf yaptım. Yetkili servis 50000? ye yakın masraf çıkardı. Paranızı çöpe atmayın. Gidin eat şanzımanlı Opel Corsa alın.
Bence Lamborghini olsun logusu daha çok yakışır hemde İtalya yakın Fransa'ya
|
Kan emici galerilere, ne alsam da TL mi enflasyona ezdirmesem diyen al satçılara, kiralama şirketlerine ve de en önemlisi "ağğbi satıyoruz ama müdür 10 bin avanta isdiyo" diyenlere hayırlı olsun.
|
Eşşeğe altından semer vursan eşşek gene eşşektir denir bizler buralarda....
|
Nerde donanim ozellikleriyle tanitildi? Her yerde sadece en ust donanim RS paket midir Alpine paket midir nedir, onun resimleri var, insan bir baz versiyon nasil gorunuyor onun resmini koyar, izi bile yok baska versiyonlarin... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X