Şimdi Ara

YENİ RENAULT KADJAR 1.5 DCİ EDC İCON 2015 TEST SÜRÜŞÜ VE İZLENİMLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanların popüler sınıfı olan kompakt crossover liginin yeni üyesi Kadjar'ı test etme şansım oldu. Araçla ilgili genel izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Her şeyden önce aracın dış görünüşünü çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Özellikle Icon paketle birlikte sunulan led farlar ve gündüş sürüş farları araca çok yakışmış. Aracın gösterge grubu da dijital ve farklı temalarla kullanılabiliyor. Bu da hoş bir ayrıntı olmuş.Genel olarak Kadjar'ın işçilik ve malzeme kalitesi oldukça yeterli. İç mekanda kullanılan malzemeler kaliteli duruyor. Herhangi bir işçilik kusuru da göremedim. İcon ve Touch olarak iki farklı donanım seviyesiyle sunulan Kadjar'ın giriş seviyesi olan Touch bile oldukça zengin bir donanım içeriğine sahip. Bu arada Kadjar'ın çok şık tasarlanan anahtarlığını da çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Gelelim motor, edc şanzıman ve sürüş özelliklerine. Renault'un birçok modelinde kullanılan 1.5 litrelik ve 110bg güç ve 260 nm tork üreten motoru edc şanzıman ile birlikte çok uyumlu bir şekilde çalışıyor. Vites geçişleri sarsıntısız ve hızlı. Motorun çekiş gücü ve ivmelenmesi birçok kişiyi tatmin edecektir. Aracın iç mekan genişliği oldukça iyi. 1.86 cm boyumla ben hem arkada hem de önce gayet rahat ettim. Araç, 470 lt'lik bir bagaj hacmine sahip. Bu sınıf için oldukça iyi değerler bence. Küçük bir ailenin bagaj yükünü rahatlıkla kaldıracaktır. Genel olarak beğendiğim aracın birçok yönüyle kardeşi Nissan Qashqai'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda etrafta sıklıklı Kadjar ile karşılaşacağımızı düşünüyorum. Aşağıda testle ilgili bir video hazırladım. Beğenip,paylaşırsanız sevinirim...

TESTLE İLGİLİ VİDEO LİNKİ:
    https://www.youtube.com/watch?v=wFclWZalunQ

• Allahını seven üzerime satırbaşı atsın.
  • Bildiğim kadarı ile videoda bahsettiğiniz Qashqailer tork konvertörlü tam otomatik değil, cvt teknolojili x-tronic şanzumanla geliyor.
  • Araç yazılanlar gibi çok güzel ama iç konsolda aracın bi kimliği yok tasarıma dair bir şey yok konsolda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tezat bir durum. Test değil sadece aracın kadranlarının konu aldığı bir muhabbet, bir de şerit takibi gösterilmiş...
  • Şu an bütün Türkiye'nin hatta Avrupa'nın arabaları burda ve ben 1 tek tane bile kadjar görmedim.necip Türk halkımızın en birinci huyu yeni araba aldıktan sonra yaptığı ilk iş tatile çıkmaktır.ya kadjar alanların (kaç teneyseler artık )alayı burayı sevmiyor deniz soğuk diye herhalde yada kadjar alan fazla yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.