Şimdi Ara

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
17
Favori
38.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1m fiyatla daha iyi menzil sunan C segmenti bir araç varmı ? Bizim milletin en güzel huyu işkembeden sallamak..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş zaten sırf bunu yazmak için üye olmuş galiba.

Bugün;

Manisa

İzmir

Adana

İstanbul

Sivas

Konya

Ankara x3

bayilerini aradım, hiçbiri yardımcı olmak istemedi/olamadı. Genel olarak telefona cevap verenler Kasım sonu-Aralık gibi araç gelir diyorlar. İlk test sürüşü yaptığım ve isim yazdırdığım bayi olan MAIS Ankaraya telefon ile hiç ulaşamıyorum zaten. Daha da uğraşmayacağım. Aralık başında Fransa gezisine gidiyorum zaten, orada bir hafta kiralar test ederim iyice, sonra da fiyat aynı veya benzer kalırsa yılbaşında alırım veya MG4'e yönelirim.

• İstanbul Mais'te dün (13 Ekim) 2 adet tekno paketli araç mevcutmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oto_sever -- 14 Ekim 2023; 17:26:57 >
  • Yine çok güzel bir video yayınlandı, Berken Bayram Cars dergisi genel yayın yönetmeni Megane e-tech'i anlatıyor. Şu an gelen araçlarda olmayan, Isı pompası kışın aracın düşen menziline %10-%15 katkı sağlıyor. (9:09 sn'den itibaren)

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli olduHayatım Otomobilyoutube
    Renault Megane E-Tech, Van’da yapılan oldukça gösterişli bir lansmanla tanıtıldı. Otomobili TEHAD Yönetim Kurulu Başkanı Berkan Bayram’la inceleme ve test etme fırsatı bulduk. Berkan Bayram’ın tecrübeli anlatımı ile bize destek olduğu bu bölümüz çok kapsamlı Renault Megane E-Tech tanıtımı oldu. Renault Megane E-Tech, markanın elektrikli otomobil atağında baş rolü oynuyor. 28 yılda 4 nesil olarak üretilen Megane HB 1.3 milyon adet sattı. Beşinci nesil Megane E-Tech yüzde 100 Elektrikli 160 kW motorla tüketicinin karşısında çıktı. Megane E-Tech Ortalamada 450 km WLTP menzili, şehir içinde ise 530 km menzil sunabiliyor. Megane E-Tech 160 kW/220 beygir elektrikli motor performansıyla elektrikli otomobil sürüşünün tüm zevklerini yaşatıyor ve 0’dan 100 km/s’ye sadece 7,4 saniyede ulaşıyor. Ayrıca 42 dakikada yüzde 80 şarj kapasitesi sunuyor. Elektrikli DNA’sını hem sürüş hem de tasarım öğeleriyle birleştiren Yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli’de yeni yuvarlak omuz çizgileri, ön farların yanlarındaki kanatlar ve kavisli kaput çizgisi gibi hatlar, zarif bir şekilde uygulanıyor ve hassasiyetle birleşiyor. Kilit açıldığında otomatik olarak öne çıkan kapı kolları ve kapalı ızgara, modern bir his veriyor. 20 inçlik jantlar, alt tarafta koruyucu bantlar, çamurluk kaplamaları ve yüksek omuz çizgisi gibi doğrudan crossover dünyasına ait detaylar güçlü ve sağlam bir his uyandırıyor. Alçalan tavan çizgisi, artırılmış iz genişliği ve düz kapı kolları coupe görünümü sağlıyor. Kabin yüksekliği, genişliği ve bagaj hacmi ise geleneksel hatchback mimarisini andırıyor. Yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli’de kullanılan batarya 110 mm ile her zamankinden daha ince. #viral #keşfet #electriccar
    https://youtu.be/c3bBS7kwjEc?si=oPysWgZvhXFbugSy&t=549

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bora Kcm -- 14 Ekim 2023; 18:46:41 >
  • Benim gibi lastik paspas arayisinda olan arkadaslar icin bilgi vermis olayim.

Koku yok ve baya kaliteli duruyorlar, servisten temin ettim. Tavsiye ederim.

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• oto_sever O kullanıcısına yanıt

Aslında Tekno paket pek tutulmuyor ama, şöyle iyi bir kampanya indirim falan yapsalar alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • justery kullanıcısına yanıt

Fiyat nedir?

• Mikael88 M kullanıcısına yanıt
    Suan %20 indirim var o dusunce 2000

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vgun V kullanıcısına yanıt

Sıra varken kampanya hayal. Online satış sitesine stok düşmedikçe kampanya olmaz.

Ben tekno sahibiyim, çok memnunum. Diğer aracımda deri koltuk var, kumaş koltuğu her zaman deriye tercih ederim. Ağırlıklı şehir içi kullanılacak bir araç için masaj özelliği gereksiz bence.

Eğer Iconic'de ısı pompası yoksa (her iki paket'de de yok olduğu söylendi bana), en önemli eksiklik kör nokta uyarı sistemi bence. Diğer özellikler çok da önemli değil benim için. Evde şarjı halen 220V ile yaptığım için 7,4 veya 22 olmuş çok takmıyorum. AC'de yavaş şarj her zaman batarya için daha sağlıklı. Daha önce kısa bir süre Zoe kullandım, 22 KW ile serviste şarj ederken fan hiç susmadı. Evde yavaş şarj'da ise aynı sorunu yaşamadım. Bence AC'de 11 Kw hızı geçmemek lazım. Ev'deki elektrik alt yapısını değiştirince bana 7.4 kw şarj hızı yeter artar. Zamansal bir sorunum yok. Iconic de alsaydım 22 ile şarj etmezdim zaten.

• Bu arada 2 ay kullandığım Zoe'den bu araca geçtim. İki araç arasında fersah fersah fark var. Farkı anlamak istiyorsanız, ard arda iki aracı da test etmenizi öneririm.

Hocam fan sesi nereden geliyor ben onu anlayamadım ? ev tipi sarj cihazlarında fan yok ki ?

• Mikael88 M kullanıcısına yanıt

Hocam sıra varsa o iki arac neden bekliyor? Sadece İstanbulda değil Ankara, Mersin ve Adana'da da Tekno var diye biliyorum. Mersin beni aradı bir süre önce hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vgun -- 14 Ekim 2023; 21:24:38 >

İki araca da bindim hocam, biliyorum ikisini de ;) Teşekkür ederim.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

22 kw ile şarj yaparken Otomobilin fanı, bataryaları soğutmak için tüm gücüyle çalışıyor. Yavaş hızda ise, ara ara girip susuyor

Bu nekadar ses çıkarabilir mesela açık otoparkta sarj edilen bir aracın yakınlarında ev varsa ve evin camları açıksa içindekiler rahatsız olurmu mesela ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Konu ses değil, araç bataryaları yeterince soğutamıyor. AC 22 kw ile yapılan şarj işleminde bataryalar aşırı ısınıyor. Bu nedenle araçtaki bildiğimiz radyatör fanı, bataryaları soğutmak için yüksek devirde devamlı çalışmaya başlıyor. Hatta, araç eğer bataryaları yeterince soğutamazsa bir süre sonra şarj yapmayı kesiyor. Yavaş hızda şarj yaparken devamlı olarak fan çalışmıyor, fan ara ara girip sonra duruyor. Her hangi bir sıkıntı olmuyor. DC ile hiç şarj yapmadım, orada durum nasıldır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oto_sever -- 14 Ekim 2023; 23:57:48 >

Artık tüm otomobil markalarında araç bulunmaya başlandı. Kimseye kredi verilmediği için haihazırda sıfır otomobil piyasası da ikinci el otomobil piyasası da oldukça kötü.

Sizin araç ile ilgili bir sıkıntı gibi görünüyor, 6 aydır evin 2. Aracı olarak zoe kullanıyoruz, sürekli 22 kW şarj ediyoruz fan sürekli çalışmıyor hava durumuna göre değişiklik gösteriyor. Dediğiniz şarj yapmayı kesme olayını hiç yaşamadık, hatta fan çalışmasını 2 kez DC şarj yaptık , onda daha çok fark ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skysoblue85 -- 14 Ekim 2023; 23:54:35 >
  • skysoblue85 S kullanıcısına yanıt

Servise gittiğimde ZES ile 22 kw ile şarj etmiştik. Test aracı olan araç da oradaydı, onda da aynı durum mevcuttu. Fan devamlı çalışıyordu. Oradaki görevli şarj ederken fanın devamlı çalıştığını ifade etmişti ve ben de bu durumdan çok rahatsız olmuştum. ZES istasyonundan kaynaklı bir sorun da olabilir, bilemiyorum. Neticede evimde 22 kw şarj imkanım yok.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.