herkese merhabalar daha once babamın şahınını kullanmışlıgım var ancak ılkkez abs li bi arac kullanıyorum yanı arabanın yeterlı fren performansının oldugunu nasıl test edebılırız yanı yoldayken ondekı aracın anı fren yapmasından cok tedırgınım 2 haftadır arac bende ve henuz oyle anı bı fren yapma durumum olmadı ızmır cesme otobanını bılen bılır hergun ıse bornovadan baslayıp fahrettın altaydan cıkıyorum son cıkıs anında bayır asagı vıtesteyken tam fren yaptıgım halde 100km hızdan cok yavas yavas dusuyor yanı yaklasık 1km oteden baslıyorum tam frene yakın fren asılmayı yanı ne olu olmaz dıye elımde elfrenınde oluyor bana bı teknık soyleyın uygun bıyerde uygulayaym ne kadar surede duruyo ve nekadar debrıyaj asılmalıyım ayrıntılı yazarsanız sevınırım herkese hayırlı kazsız yolculuklar
tum cevaplar ıcın tesekkurler az once ızmır narlıdere narbel tepesıne cıktım cıkarken o dık yokusun inişi nasıl olcak dıye dusundum yaklasık 45 derece belkıde daha fazla vıtes 2 de ınerken tam frene basılı debrıyaja sıfır basılı ıken arac hıc durmadı durma noktasına bıle gelmedı yuruyus yapan bı ınsanın hızında ılerledık yol bıtımıne dogru bıraz duzlukolan yerde tam durcak gıbıydı basmaya devam ettım debrıyajız taktakk ses geldı cok fazla rahatsız edıcı bı ses degıl araba stop etme noktasında debrıyaja basıp bı aragaz yaptım stop etmeden devam ettım bakalım onumuzdekı hafta bı servıse goturcem bunun bakımı ne kadar mal olur yada bısıyler cıksa degıım fılan gerekse kaca patlar tekrardan tesekkurler ve kazasız yolcuklar herkese...