Şimdi Ara

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
52
Favori
98.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. n11 Teknolojininyolu'ndan aldım ben de, sağolsunlar BF 2010SUS istedim güzel paketlenmiş şekilde gönderdiler.
    Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni alanlara hayırlı olsun lokum gibi işlemci
  • bende öyle düşünüyorum hocam :D
  • XSimurgX kullanıcısına yanıt
    hahah hocam valla pgt klullanan bir arkadaş var yukarıda ama sus serisinden 1 tık altta kalmış gibi. bakalım bunda neler çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhKARACAN

bizdehesaplı dan işlemcimi bugün aldım. Epey muhabbet ettik depoya beraber gittik. Henüz stoklara girmedikleri yeni gelen bi işlemciyi gösterdi. Onu aldım.

hocam bu işlemcilerdne hangisi yeni tam kavrayamadım yukarlarda 1-2 model daha var magzaya gidip hangisi istemem gerekir yeni seri için ?

@hit2934

• hacı aleykümseklam :D bak kesinlikle 20yle başlayıp ya benimkik gibi 2009pgt gibi olacak ya da 20yle başlayıp sonu sus la bitecek bunlar sağlam. 19 başlayanı alma sakın. bide kutudan gözüküyo açmadan. incehesap normalde 2 hafta falan sürüyor kargoları ben gittim aras kurye elden vermiyor ama kapılarına dayandım rica ettim :D
  • 2019 SUT ilk defa deneyeceğiz sanırım. Bu gece sonuçları paylaşırım. Umarım kafayı sıyırtmaz. Paranoyak olmak istemiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

hacı aleykümseklam :D bak kesinlikle 20yle başlayıp ya benimkik gibi 2009pgt gibi olacak ya da 20yle başlayıp sonu sus la bitecek bunlar sağlam. 19 başlayanı alma sakın. bide kutudan gözüküyo açmadan. incehesap normalde 2 hafta falan sürüyor kargoları ben gittim aras kurye elden vermiyor ama kapılarına dayandım rica ettim :D
    3 kurus fazla olsun gider elden vatandan alıp cıkar giderim arkama bile bakmam :D
  • quote:

İncehesaptan aldığım 2009pgt çıktı. Yeni seri olması bile güzel benim için rahatlıkla 4.2 görürüm inş :D
    seninki 2020 nin 9.haftasında üretilmiş
  • Sizin işlemci seriniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Second sister

hocam bu işlemcilerdne hangisi yeni tam kavrayamadım yukarlarda 1-2 model daha var magzaya gidip hangisi istemem gerekir yeni seri için ?

@hit2934

Alıntıları Göster
    Şu an performansı tescillenmiş seri SUS

PGT olanlar sanırım bi tık altı.

• bence rekor gelecek senden :D konu sahibi de bayağı bilgili yönlendirrir bizi
  • quote:

bence rekor gelecek senden :D konu sahibi de bayağı bilgili yönlendirrir bizi
    Gaz için teşekkür ederim =D

Elimde patlamasın da =)

• quote:

Orijinalden alıntı: dhKARACAN

Gaz için teşekkür ederim =D

Elimde patlamasın da =)

Alıntıları Göster
    benide cc ye alda bende bi bakam ona gore ürün alıcam :D
  • Teknolojininyolu 'ndan almıştım ben. 2010sus serisi stok olarak vardı ozaman elinde. Fakat işlemciyi takmadan bakmamıştım boyle bir şey olacağını tahmin etmemiştim. Sonrasında da lga1155 soğutucuyu çapraz zor tutturdum bi daha sökmedim acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hit2934

Hayırlı olsun. n11 Teknolojininyolu'ndan aldım ben de, sağolsunlar BF 2010SUS istedim güzel paketlenmiş şekilde gönderdiler.
    Hayırlı olsun. Dilediğiniz gibi kullanırsınız umarım.

• ben PBO'yu kapatmamıştım ilk yaptığımda dün akşam kapattım. ama kapattım kapatmadım farketmiyor sanırım sabit voltaj ve çarpan verdiğimizden.
  • designr kullanıcısına yanıt
    Biosunuz guncelse manual overclock yaptığınızda pbo otomatik kapanır.

• Arctic MX4 macun almıştım. İşlemciyi takıp açılışı riske atmamak için direkt 1.25 voltaj 4,4 ghz verdim. Sorunsuz açıldı. İlk denememde Cinbench 20 testinde 3985 puan aldım. Hemen ardına ikinci denemede tam 4000 aldım. Sıcaklık maksimum 69 derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhKARACAN -- 19 Haziran 2020; 22:38:54 >
  • PGT serisi işlemcilerin üretim yeri Malezya.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.