Şimdi Ara

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
52
Favori
98.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dhKARACAN

PGT serisi işlemcilerin üretim yeri Malezya.
    naptın baskan işlemciyi takıp deneme yaptınmı
  • Çok iyi, 1.3le 4.6ghz görür tahminim. Sonuçlarınızı bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V
  • zzonerr Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam konunuzu takip ediyordum simdi gördüm ki 24 sayfa olmus, güzel bir konu. Söyle kabaca bize kac kiside iyi chiplerden var sizce bir istatistik yapacak olursak? mesela 1.2 ile @4,2ghz yukarisinda calisan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 19 Haziran 2020; 22:21:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

baskan bizi aydınlat ısıga yönelt işlmecinin üstünde tarih olarak ne yazıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Second sister

baskan bizi aydınlat ısıga yönelt işlmecinin üstünde tarih olarak ne yazıyor ?

Alıntıları Göster
    Hocam bilmiyorum ne yazıyor. Bu kod işlerini taktıntan sonra öğrendim. ama işlemci alalı 1 ay felan oldu.

1.25v 4.5ghz çalışıyor.
  • quote:

Hocam bilmiyorum ne yazıyor. Bu kod işlerini taktıntan sonra öğrendim. ama işlemci alalı 1 ay felan oldu.

1.25v 4.5ghz çalışıyor.

Alıntıları Göster
    aslında macun yenileme bahanesi ile işlemcinin üstünü fotoğrafını cekemessin dimi :(
  • quote:

aslında macun yenileme bahanesi ile işlemcinin üstünü fotoğrafını cekemessin dimi :(

Alıntıları Göster
    Stok fan kullanmiyorum. Fuma2 var ustunde ve cikarmasi ugrastiriyor. Onu yapamam. 2020SUS cikabilir belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle 2020 üretim, sıcaklık değerleri boşta ve yük altında ne kadardı ortalama?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hit2934

Büyük ihtimalle 2020 üretim, sıcaklık değerleri boşta ve yük altında ne kadardı ortalama?
    voltajı biraz daha düşürdüm. Odam çok sıcak şuan. 1100rpm fanda 65 derece diyor. Normal oda koşulunda 58 derece felan olur.

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V
  • quote:

voltajı biraz daha düşürdüm. Odam çok sıcak şuan. 1100rpm fanda 65 derece diyor. Normal oda koşulunda 58 derece felan olur.

Alıntıları Göster
    1500 e satıyosan alam :d

• quote:

1500 e satıyosan alam :d

Alıntıları Göster
    Voltajı biraz daha düştüm. Bu kadar yeterli.

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V

4.4Ghz'de bunun aşağısını gören var mı forumda ?

• 200 tl altına sogutucu varmıdır arkadaşlar.etkisi ne kadar olur
  • Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V

Sıcaklık değerleri benim kullanımımda tatminkar olmayabilir. Mini Itx sistem kullanıyorum. Bir karıştan biraz büyük kasam var; dar alanda kısa paslaşmalar.

Boşta 39
    Chrome açık 43
    Oyunda 60-65

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhKARACAN -- 19 Haziran 2020; 22:53:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzonerr

Kod bu. Redditte ayrıntılı yazmışlar.

Ilk iki harf çok kritik değil. Silikonun test edilmesi işlemcinin paketlenmesi vb. İşlemcinin kalitesine etki eden bir durum değil. Ama son harf işlemcinin silikonunun üretildiği yer. Şu an genelde saratoga üretimi olanlar iyi. Ama pgt kodlu olan var mı bilmiyorum.

Konuya yazan çıkmazsa geri gönderip sus kodlu isteyebilirsiniz.
    Kodun açılımı,hatırlatma.

• Forumda herkes Arctic Freezer 34 eSports DUO CPU Soğutucu tavsiye ediyor.F/P olarak 1 numara gözüküyor ama araştırmak lazım.

http://https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-freezer-34-esports-duo-cpu-sogutucu-fiyati,462577085.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro725

200 tl altına sogutucu varmıdır arkadaşlar.etkisi ne kadar olur
    baskan sogutucu ne kullanıyosun suanda
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Çift fanlı soğutucu olmasına rağmen değer biraz yüksek geldi idle için.Odanız biraz fazla sıcak gibi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hit2934

Çift fanlı soğutucu olmasına rağmen değer biraz yüksek geldi idle için.Odanız biraz fazla sıcak gibi?
    Oda normal sıcaklıkta ve kasa kendini serinletince bu sıcaklık ile şuan 1.16v ile 50-55 derece olur .
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    zzonerr Z kullanıcısına yanıt
    Ben de katılıyorum arkadaşa,konu başına anket olarak ekleseniz.Piyasada en çok hangi seri satılmış veya kullanılıyor görülmüş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hit2934 -- 19 Haziran 2020; 22:59:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.