Şimdi Ara

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
52
Favori
98.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam windale 6 yi iyi yakaladik ,
    kapanin elinde kalmis, suan inventusta stok yok görünüyor
  • Hocam ben de Ryzen 5 3600 kullanıcısıyım ve anakartım X470-F Rog Strix. 4.1 GHZ'de 1.31v ile dengeyi sağladım. OCCT ile test yaptığımda çok hata buluyor Voltajı düşürdüğümde. İşlemci üretimiyle mi alakalı bir durum ? (Soğutucu olarak Arctic Duo 34 kullanıyorum çift fanlı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackxxS -- 20 Haziran 2020; 1:11:0 >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen de mi aldın? bana yazmıştın ama tam hatırlayamadım.

Benim sisteme ilaç gibi geldi fakat ram slotunu önceden doldurmak lazım. Şu an ilk ikisinin üstü örtüldü.

Soğutucunun da üst tarafı boş kaldı, belki ben ona göre bir fan ayarlarım ve yandan da üfletirim. Hem yukarı hem sola üflemesi manyak olur.
  • BlackxxS B kullanıcısına yanıt
    Eski üretim işlemciniz varsa aldığınız değerler normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hit2934 kullanıcısına yanıt
    Anket eklersem şimdi yalan yanlış oy verenler de olur. Ben müsait bir zamanda bu konuya yazanlardan bildiklerimizi toparlayıp ilk sayfaya ekleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10dkdir mause bile oynatmadan bakıyorum. Takozu çıkarıp yeniyi taktım. Belli bunun daha iyi olduğu çünkü stok halde önceki 4100 gecemiyordu ama bu 4.2 kendi kendine çıkıyor. Da ani dalgalanmalar sürekli var bu işlemcilerin hepsi böyle herhalde. En kötüsü de benim için bios sıfırladı ve Ram ince ayarlarım gitti işlemci değişince bunun olacağını bilmiyordum. Belki 3733 degilde 3800mhzde çalışır denemek lazım onu da.

Ayrıca 2 işlemcinin de resmini ekledim eski olanın kutu da biraz farklı logolar vb var ve yenisi daha bir altın rengi duruyor pinleri eskisi soluk gibi. Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 20 Haziran 2020; 13:50:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Abi az daha dayan sana daha ramlerle ilgili soru yağmuru yapıcam :D

• Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Dram vddr 1.43v ile başla bunu dene stabil olursa 0.1v aralıklarla düşürerek stabil olduğu en düşük dram voltajı bulursun olmazsa 1.46v a kadar 0.1v aralıklarla çık.

Her işlemci 3800mhz kaldırmaz ama dene olmadı 3733 dene.

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 20 Haziran 2020; 13:56:27 >
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Kutuların fotoğrafını atar mısınız? Merak ettim de.Pinlerin az sarı olmasının sebebi kullanmış olmanız,gayet normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hit2934 -- 20 Haziran 2020; 14:0:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

10dkdir mause bile oynatmadan bakıyorum. Takozu çıkarıp yeniyi taktım. Belli bunun daha iyi olduğu çünkü stok halde önceki 4100 gecemiyordu ama bu 4.2 kendi kendine çıkıyor. Da ani dalgalanmalar sürekli var bu işlemcilerin hepsi böyle herhalde. En kötüsü de benim için bios sıfırladı ve Ram ince ayarlarım gitti işlemci değişince bunun olacağını bilmiyordum. Belki 3733 degilde 3800mhzde çalışır denemek lazım onu da.

Ayrıca 2 işlemcinin de resmini ekledim eski olanın kutu da biraz farklı logolar vb var ve yenisi daha bir altın rengi duruyor pinleri eskisi soluk gibi.

naptın hacım yeni işlemciyi taktınmı 4.4 denemeleri yaptınmı merak ettim bak :D

• kardo taktım takmaya da bendeki soğutmayı biraz daha çıkar tak yaparsam vidalar mefta olacak :D
  • quote:

kardo taktım takmaya da bendeki soğutmayı biraz daha çıkar tak yaparsam vidalar mefta olacak :D
    cıkar tak niye yapıyon yenı işlmeciyi tak :d 1.250 de 4.3 dene baktın geçti bide 4.4 dene :D BF 2010SUS kodlu işlemci aldım bende pazartesi havale atıcma aynı gun kargolucak arkadas
  • hit2934 kullanıcısına yanıt
    Pek bişey de yokmuş ya şu altta nvm express logosu olan eski ,olmayan yeni. Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V

• Forumdan aldım arctic 34 duo yollayan arkadaş biraz hor kullanmış vidaları vb ordan geliyor o yalama olayı :D

• quote:

Forumdan aldım arctic 34 duo yollayan arkadaş biraz hor kullanmış vidaları vb ordan geliyor o yalama olayı :D
    iyi bakalım bende mugen5 rev.b var r5 3600 gelisn içinden geçerim :D
  • 3600x i sattim yeni 3600 siparis verdim. bakin 4.4, 4.5 gibi degerleri alamazsam gunaha girirsiniz
  • Pgt sıkıntı 2010sus al minimum belki de bana iyi denk gelmedi ama 4.4 1.25 de cortladi direk mavi ekran. Ama bana her türlü iyi oldu öncekinde 4.2 1.4 istiyordu şimdi 1.2 de 4.2 denedim 7 8 dkdir aida da sıkıntı yok. 1200aldim + beleş oyun geldi bana nimet gibi oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 20 Haziran 2020; 14:34:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheKilLll

n11 de magic satmıyordu yeniden stok girdi şimdi(1330 tl) ya da benim gözümden kaçtı hala 20 sus mudur acaba ? yarın sorayım olmazsa ya burdan qp den veya bizdehesaplıdan almayı düşünüyorum
    Hocam öğrendin mi ? benim sorumu cevaplamadı magic
  • quote:

Pgt sıkıntı 2010sus al minimum belki de bana iyi denk gelmedi ama 4.4 1.25 de cortladi direk mavi ekran. Ama bana her türlü iyi oldu öncekinde 4.2 1.4 istiyordu şimdi 1.2 de 4.2 denedim 7 8 dkdir aida da sıkıntı yok. 1200aldim + beleş oyun geldi bana nimet gibi oldu :D
    ugrasma ozaman 1.250 ile 4.3 dene r20 yap 4 kere crahs vermesse 20 dk aida64 test bırak gecerse temız temız kullan
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.