Şimdi Ara

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
52
Favori
98.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte bu bir donanımhaber konusu. Salak salak konulardan sonra ilaç gibi geldi. Konu için teşekkürler.

Bende de benzeri bir konfigürasyon var, her şey auto 'da. Ekran kartını bekliyorum, geldiğinde ilk iş bunları denemek olacak. Overclock tecrübem az çok var nerede ne olacağını biliyorum sistemi brick etmem umarım.
  • Yeni stok-eski stok diye bakan arkadaşlar;

Şu koronavirüs döneminin ülkemizde ilk başladığı zamanlar, milletin eve tıkındığı zamanlar. Millet bilgisayar toplama furyasına girdi. Çok iyi hatırlıyorum birkaç gün hiçbir sitede Ryzen 3600 kalmadı, peynir ekmek gibi satıldı. Hatta ben bile beklememek için 100 lira pahalı alarak kazık yedim. Fiyatı kimi fırsatçı sitelerde 1500-1600 liralara dayandı. Muhtemelen talebe yetişemediler ve devam edeceğine inandılar yüklü miktarda 3600 çektiler ve şimdi de normalleşme sürecinde de muhtemelen satışlar düştü işlemciler ellerinde kaldı ve böyle 1300 liralara satmaya başladılar. Yani ülkemizde şu anda satılan işlemciler %99,9 ihtimalle yeni üretim.

İstatistikleri bilmiyorum ama 3600 en çok satılan işlemci olabilir.

• Amd nin her zamanki isleri
    Bir islemciyi 2 3 farklı adla satiyorlar.
    Eskiden cekirdek kapatirlardi.
    Şimdi de frekanslarini degisip satıyorlar demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı anakratla 4.400 mhz 1.20v stabil işlemci kodum 2009PGT

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CasperPişmanlıktır kullanıcısına yanıt
    Aynı kodlu 2009PGT 4.400 mhz 1.20v stabil.
    Mini itx kasada üstelik😂

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Frekansi ayni tutup gerilim arttırarak cinebench kosar misiniz? Sonuc nasil değişiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkez bu kadar şanslı degil anlasılan bendeki az daha takoz cıktı 4.2 ghz 1,25v ile stabil kalabiliyor

aslında aida64 fila 1.20 de stabil ancak prime 95 small test çekiidek kapatıyor fatal error veriyor ancak 1.25 llc4 de stabilite yakaladım bu voltajda tüm testler sorunsuz

yinede stoka oranla cok iyidir herhaldeYeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V

anakart a pro max 2010sus kodlu işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 20 Haziran 2020; 20:43:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Aynı kodlu 2009PGT 4.400 mhz 1.20v stabil.
    Mini itx kasada üstelik😂

senin kasanın modeli nedira caba matx galiba o mmını ıtx değil
  • Predator536 kullanıcısına yanıt
    hayır hocam kendileri epey sattıkları için hepsi 2020 üretimidir heralde dedim taksit imkanı olduğu için ordan aldım ardından bf20 li gönderir msnz diye mesaj attım ürün pzt kargolanack diye saçma bi cevap geldi 2020 üretim gelirse eğer sıkıntı yok sus olması çok önemli değil gibi zaten
  • Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V
  • Evet matx kasa anakart mini itx,

• quote:

Evet matx kasa anakart mini itx,
    markası ne hacım guzel duruyo nzxt h400 değişmek istiyorum bi inceleyem
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheKilLll

hayır hocam kendileri epey sattıkları için hepsi 2020 üretimidir heralde dedim taksit imkanı olduğu için ordan aldım ardından bf20 li gönderir msnz diye mesaj attım ürün pzt kargolanack diye saçma bi cevap geldi 2020 üretim gelirse eğer sıkıntı yok sus olması çok önemli değil gibi zaten
    Bana da taahhüt edemeyiz bf kodunu diye yazmıslar hocam, kutunun kenarından bakıp yollayacaksın ne kadar zor olabilir ki, oldukça basit bişey rica ediyoruz
  • Gametech x-cooler😀hafta sonu hepsiburada da bu kasa da indirim vardı sıcak fırsatlara konusu açıldı hatta ben 305 tl denaldım. Yanlız benim kasanın öndeki 3 fan be arkadaki 1 fanın rgb leri bozuk çıktı resimde fark ettiysen yanmıyor. Firmaya telefon açtım. Pazartesi sadece fanları gönderecem yenisini gönderecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 21 Haziran 2020; 0:13:33 >
  • quote:

Gametech x-cooler😀hafta sonu hepsiburada da bu kasa da indirim vardı sıcak fırsatlara konusu açıldı hatta ben 305 tl denaldım. Yanlız benim kasanın öndeki 3 fan be arkadaki 1 fanın rgb leri bozuk çıktı resimde fark ettiysen yanmıyor. Firmaya telefon açtım. Pazartesi sadece fanları gönderecem yenisini gönderecekler.
    matx sandı bu atx miş sen 2 adet ekran kartının altına fan koydugun için az genısleme yuvası gçzüküyo
  • Hayır hocam atx değil açıklamalar yanlış matx kasa.

Gametech in sitesindeki açıklama.

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 21 Haziran 2020; 0:5:20 >
  • quote:

Hayır hocam atx değil açıklamalar yanlış matx kasa.

Gametech in sitesindeki açıklama.

tam link atma sansın varmı
  • www.gametechpc.com
    GAMETECH X-COLER RGB 4x120mm Fan Gaming Oyuncu Kasası | Oyuncu Kasaları | Gametech Oyuncu Kasa ve Bileşenleri
    https://www.gametechpc.com/urun/325_gametech-x-coler-rgb-4x120mm-fan-gaming-oyuncu-kasasi

Firmada indirim yapmış bu arada.

• quote:

https://www.gametechpc.com/urun/325_gametech-x-coler-rgb-4x120mm-fan-gaming-oyuncu-kasasi

Firmada indirim yapmış bu arada.
    hacı bişi sorcam kasa matx olmasına ragmen onde 3 adet 120lık fan var yukarıda 2 adet 120 lık takıla biliyor

sorum su

onde 3 adet var en alttaki fan psu cover kısman ufluyor ekran kartının altıanda fan takılıyor anladıgın kadarıyla yoksa sen bi işcilik yapıp taktın cunku ondeki en alltakı fan psu coverına ufler ordan ekran kartının altındakı fanlar ekran kartına taze hava yolluyor gordugum kadarı ıle yukardan 2 adet 120 lıkte ıcerşye hava pompalıyor dogrumu anladım ?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.