Şimdi Ara

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
52
Favori
98.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben o şekilde kullanıyorum. 62.4ns çıkıyor. Bir kaç fps getirebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V
  • r_a_z_o_r kullanıcısına yanıt
    Singlen güzel çıkmış bende eski takozda da 480 civarıydı yanlışım yoksa simdikinde de 481 fark yok yani 0.50 fazladan verip deniycem anlarız ozaman voltajdan mı. 4.2 1.2 kullaniyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim 20li çıktı ama overclock yapmayacağım için önemi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zzonerr Z kullanıcısına yanıt
    Balistik ramlaer var 3600mhz cl16 işlemci 73 dereceyi görüyor cinebench de.
  • 4.3 GHz 1.15V’da 70 dereceyiz ama 10 dakika test sonucunda mavi ekran veriyor. 4.3 GHz 1.1625V’da 75 dereceyiz stabil. 0.0125V nelere kadir

• 4.4ghz 1.16v dan 4.2ghz 1.05v duser mi ki acaba

Ayari bozmakta istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zzonerr

Valla cok enterasan. 4.4ghzi 1.2voltla çok iyi. Sıcaklık mi çok yükseliyor yoksa windows hiç acilmadi mi ?
    Ryzen master da sorun yok ama cinebenc açınca direk resetliyor işleme başlamadan

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Sistem bu halde stabilse, arka arkaya cine r20 testlerinde, aida stress testinde ve oyunlarda da resetsiz çalışıyorsa eğer ki bana göre sakın ellemeyin. Aynı ayarı tekrar yapsanız bile tutmayabiliyor ne hikmetse. 4.4GHZ 1.16V malum şuan için mükemmel değerler.
    Her zaman derim, stabil ve çalışan bir şeyi sakın ellemeyin :)
  • Uchiha Itachi. kullanıcısına yanıt
    Voltaj yetmiyor yani sistem stabil değil demektir bu. Voltaj arttırmanız gerek.
  • Sistem r20 testinde çakılıyorsa voltaj arttıracaksınız, başka yolu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woody WP

Sistem bu halde stabilse, arka arkaya cine r20 testlerinde, aida stress testinde ve oyunlarda da resetsiz çalışıyorsa eğer ki bana göre sakın ellemeyin. Aynı ayarı tekrar yapsanız bile tutmayabiliyor ne hikmetse. 4.4GHZ 1.16V malum şuan için mükemmel değerler.
    Her zaman derim, stabil ve çalışan bir şeyi sakın ellemeyin :)
    4-5 kere bitirdi testi arka arkaya. Oyunda oynadim.

• quote:

Voltaj yetmiyor yani sistem stabil değil demektir bu. Voltaj arttırmanız gerek.
    1.40 a kadar yürüdüm hep aynı sıcaklık 70 dereceyi geçmiyor ek pro var.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    O zaman hiç ellemeyin derim. Bu şekilde çok çok güzel ayarlar. Güle güle kullanın.
    Sıcaklıktan bahsetmedim, R20 testinde çakılıyorsa başka bir işlem yaptığınızda da anlık olarak restart atabilir ya da programların da çöküp yeniden başlatmasına sebep olabilir. Bu yüzden voltaj yetmiyor demek istemiştim. Yani R20 testini yapması lazım hem de tek seferde değil arka arkaya 4-5 kere gibi. Aynı şekilde oyunda da restart atabilir voltaj yetmediği için.
  • quote:

O zaman hiç ellemeyin derim. Bu şekilde çok çok güzel ayarlar. Güle güle kullanın.
    Bakalim bunun altinda kim olacak.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Arkaplanda açık uygulamalar olabilir o zaman. İşlemciyi bence 4.4ghz kullanacaksanız 1.27 ile kullanin.

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    Islemci BF kodu nedir? Bir de soğutucu stok mu?

Biostan herseyi auto yapıp ryzen master üzerinden mi denediniz? Yoksa biostan mi arttirdiniz gerilimi?
    Ryzen Masterdan denerken auto bırakmak gerekiyor. Aksi halde voltaj sabit kalabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zzonerr

Biostan herseyi auto yapıp ryzen master üzerinden mi denediniz? Yoksa biostan mi arttirdiniz gerilimi?
    Ryzen Masterdan denerken auto bırakmak gerekiyor. Aksi halde voltaj sabit kalabiliyor
    Biosta 1.20ydi birde şöyle bir sorunum var bu işlemciyi alınca ortaya çıktı eskiden biosta kaça sabitlersem voltaj öyle kalıyordu şuan 1.10 olmasına rağmen üstüne çıkıyor testlerde
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.