Şimdi Ara

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
52
Favori
98.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 4.2 3780 küsür aldım herhalde voltaj az kalıyor? Yoksa seninkiyle aynı seviyede olması gerekmez mi? 1.2 verdim 2009pgt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 21 Haziran 2020; 0:52:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V

Altta incehesapda var o sse sığmamıs. Aldığını kullanmak zorundasın hediyeyi alayım işlemciyi satarim vb yapamazsın. Bence standart oyun vb takılan adama 3600 on numara işlemci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 21 Haziran 2020; 0:51:48 >
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Arka plandaki açık uygulamalar çok düşürebiliyor. R20 yaparken veya RAM testi yaparken ne var ne yok kapalı olarak deneyin eğer ki öyle denemediyseniz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

Ben 4.2 3780 küsür aldım herhalde voltaj az kalıyor? Yoksa seninkiyle aynı seviyede olması gerekmez mi? 1.2 verdim 2009pgt
    senin işlemci biraz voltage istiyor galiba hacı millet 1.240 1.250 ile 4.4 tek dseferde r20 testi yapıyo
  • Woody WP W kullanıcısına yanıt
    Arkada steam origin vb platformlar afterburner falan otomatik açık o kadar etki edermi ama? Hazırda bekliyorlar yani

• Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Evet etki eder, onları da kapatıp bir daha dene bence. Bir de bilgisayarın açılmasını bekle. Üst üste 3 4 kez yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önde 3 fan olan kasalar için.. Öndeki 3 fan içeri üfler.. Arkadaki tek fan ve üstteki 2 fan normalde dışarı üfler.

• zzonerr Z kullanıcısına yanıt
    4400mhz 1.25v
    4400mhz 1.275v
    4400mhz 1.30v da puanım değişmedi

• 4.40 ghz de 1.20 volt ile 3986 puan aldım dün.Şuan 4.20 de 1.10 ile 3777 alıyorum.
  • Arkadaşlar şu an hangi sitede satılanların yeni üretim olduğunu bilen varsa paylaşabilir mi ?

• Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V
    Bende durum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: scan

Arkadaşlar şu an hangi sitede satılanların yeni üretim olduğunu bilen varsa paylaşabilir mi ?
    Ben bizdehesaplıdan aldım güvenli alışveriş ve çok hızlılar pazartesi sipariş versen salı günü elinde anında görüntü yapıyorlar.
  • r_a_z_o_r kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Biraz daha araştırıp sipariş geçeceğim. Size de hayırlı olsun

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Hakki 1.275 gibi. Hatta işlemciniz soğumuyor gibi sonuç. Yada ramlerinizin gecikmeleri fazla.
    80leri geçiyor mu cinebenchte?

• r_a_z_o_r kullanıcısına yanıt
    Çok iyi sonuç. Ramler 3800e fclock da 1900e zorlanabilir. Memory latency kaç cıktı aida64te?

• Uchiha Itachi. kullanıcısına yanıt
    Sizin işlemci 1.4voltla 4.7ghz görür. 1.225voltla 4.5ghz görebilir. Tabi 1.1voltla da serin serin kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: scan

Teşekkür ederim. Biraz daha araştırıp sipariş geçeceğim. Size de hayırlı olsun
    Teşekkürler almadan aramıştım stoklarında BF2010SUS olduğunu söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzonerr

Sizin işlemci 1.4voltla 4.7ghz görür. 1.225voltla 4.5ghz görebilir. Tabi 1.1voltla da serin serin kullanabilirsiniz.
    4.50 'yi hicbir şekilde göremedim desem

• quote:

Orijinalden alıntı: zzonerr

Çok iyi sonuç. Ramler 3800e fclock da 1900e zorlanabilir. Memory latency kaç cıktı aida64te?
    65ns civarı 3800 zorlamaya gerek yok bence veri kaybı falan olur fark etmeden guru3d yeni makale yayınlamış.
    Guru3D.com
    AMD Ryzen RAM scaling - performance effect in games
    https://www.guru3d.com/articles-pages/amd-ryzen-ram-scaling-effect-in-games,1.html

• Uchiha Itachi. kullanıcısına yanıt
    Valla cok enterasan. 4.4ghzi 1.2voltla çok iyi. Sıcaklık mi çok yükseliyor yoksa windows hiç acilmadi mi ?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.