Bildirim
Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (32. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
ben voltaj olarak ta sordum benim işlemi 4400 1.15v ta çıkıyor 4500 1.215v ta çıkıyor senin değerlerin benim voltaja göre yüksek zaten bu yeni seride daha da düşük değerler çıkacak mı diye merak ettim. benim işlemciyi alalı 4 ay oluyor. ilk testlerde gösteriyor voltaj değerini puan düşük çıktı diye herşeyi kapatıp denedim bunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronotovi -- 22 Haziran 2020; 0:18:28 > -
4 ay diyonda hacım 2020 üretimlerin hepsi ort aynı saten mesele 2019 üretimleri yüksek voltage istiyor yeri geliyo 4.2 gormuyordu zorla 2020 lerde ole bi dert yok suandaquote:
Orijinalden alıntı: ronotovi
ben voltaj olarak ta sordum benim işlemi 4400 1.15v ta çıkıyor 4500 1.215v ta çıkıyor senin değerlerin benim voltaja göre yüksek zaten bu yeni seride daha da düşük değerler çıkacak mı diye merak ettim. benim işlemciyi alalı 4 ay oluyor. ilk testlerde gösteriyor voltaj değerini puan düşük çıktı diye herşeyi kapatıp denedim bunda -
konuyu takip ediyorumda 1.15 te 4.4 çalıştıran görmedim o yüzden birde ben işlemciyi aldığımda konu açmıştım 4.4 gören yoktu şu anda bu değerler gözüküyor. -
Arkadaşlar 3600 boşta kaç olmalı oyundayken kaç olmalı ? Size göre sağlıklısı nedir ? -
kaç olmalı derken sıcaklıkmı işlemci hızımı ?quote:
Orijinalden alıntı: Afonso54
Arkadaşlar 3600 boşta kaç olmalı oyundayken kaç olmalı ? Size göre sağlıklısı nedir ? -
stok fan ile kullanıyorsan işlemci ısınıyor 180 liraya ben bunu aldım 72 dereceyi geçmiyor tavsiye ederim T6 6 BAKIR BORULU ÇİFT FAN diye geçiyor -
Gardaş napıyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buralar alev alev hacım :D sdlşkfjmndsjkofmsd cok değişik seyler var lisa su ablam gorse biz bile daha iyisi yapamazdık der :sdlfkdsşgmdfquote:
Orijinalden alıntı: CasperPişmanlıktır
Gardaş napıyon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Second sister -- 22 Haziran 2020; 0:48:10 > -
Fan tavsiyesini mi beğenmedin ? ben kullanıyorum gayet yeterli seside fena değil -
Hocam işlemciyi yeni kullanmaya başladım da boşta 40-45 arası oyundayken 70'e geliyor. Normal mi abartı mı ? -
stock halde kullanıyosan sabitleyerek daha dusure bilirsinquote:
Orijinalden alıntı: Afonso54
Hocam işlemciyi yeni kullanmaya başladım da boşta 40-45 arası oyundayken 70'e geliyor. Normal mi abartı mı ? -
İşlemcinin kodu nedir baktınızmı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
maalesef bakmadım bu konu açıldıktan sonra kod meselesini öğrendim şu an takıp çıkarmam zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronotovi -- 22 Haziran 2020; 1:8:35 > -
hacı nzxt h400 suanda kaca gider sence saglam kasa bak senın kasaya goz dıktım :Dquote:
Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR
İşlemcinin kodu nedir baktınızmı. -
4.4ghzi 1.16v ile goren 'quaD. var.
Daha yüksek frekanslara çıkan anlamında sorduysaniz da forumda biri günlük 4.65ghz kullanıyor. Onun haricinde acura07 var 4.625 ile cpuz sonucu aldı.
Ben de konunun ilk başına da attım, 1.4v ile 4.775ghze çıkmıştım. Cpuz tek çekirdek kaça çıkıyor diye
Overcloğunu beğendim müdür soğutucuya bakmadım bile
Lisa abla der 3600xtyi piyasaya sürmüşüzde haberimiz yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X