Şimdi Ara

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
52
Favori
98.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • virüs programı ve ıvır zıvırı kapatıp tekrar denedim var mı arttıran :) Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronotovi

virüs programı ve ıvır zıvırı kapatıp tekrar denedim var mı arttıran :)
    hacı işlemci bende değil ben arkadas 4.4 denermısın dedim :d arkadas 4.4 için 1.240 verdim r20 testi yaptım dedi ss yolladı bende değiş işkemci daha belkide 1.20 de 4.4 de çalışcak :d belkide 1.275 de 4.5 de calıscak bilmiyorum suanlık :d

• quote:

virüs programı ve ıvır zıvırı kapatıp tekrar denedim var mı arttıran :)
    bide sen 4.5 için en kadar voltage verdin ?
  • ben voltaj olarak ta sordum benim işlemi 4400 1.15v ta çıkıyor 4500 1.215v ta çıkıyor senin değerlerin benim voltaja göre yüksek zaten bu yeni seride daha da düşük değerler çıkacak mı diye merak ettim. benim işlemciyi alalı 4 ay oluyor. ilk testlerde gösteriyor voltaj değerini puan düşük çıktı diye herşeyi kapatıp denedim bunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronotovi -- 22 Haziran 2020; 0:18:28 >
  • quote:

ben voltaj olarak ta sordum benim işlemi 4400 1.15v ta çıkıyor 4500 1.215v ta çıkıyor senin değerlerin benim voltaja göre yüksek zaten bu yeni seride daha da düşük değerler çıkacak mı diye merak ettim. benim işlemciyi alalı 4 ay oluyor. ilk testlerde gösteriyor voltaj değerini puan düşük çıktı diye herşeyi kapatıp denedim bunda
    4 ay diyonda hacım 2020 üretimlerin hepsi ort aynı saten mesele 2019 üretimleri yüksek voltage istiyor yeri geliyo 4.2 gormuyordu zorla 2020 lerde ole bi dert yok suanda
  • konuyu takip ediyorumda 1.15 te 4.4 çalıştıran görmedim o yüzden birde ben işlemciyi aldığımda konu açmıştım 4.4 gören yoktu şu anda bu değerler gözüküyor.
  • Arkadaşlar 3600 boşta kaç olmalı oyundayken kaç olmalı ? Size göre sağlıklısı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Arkadaşlar 3600 boşta kaç olmalı oyundayken kaç olmalı ? Size göre sağlıklısı nedir ?
    kaç olmalı derken sıcaklıkmı işlemci hızımı ?
  • stok fan ile kullanıyorsan işlemci ısınıyor 180 liraya ben bunu aldım 72 dereceyi geçmiyor tavsiye ederim T6 6 BAKIR BORULU ÇİFT FAN diye geçiyor
  • ronotovi R kullanıcısına yanıt
    Gardaş napıyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CasperPişmanlıktır

Gardaş napıyon
    buralar alev alev hacım :D sdlşkfjmndsjkofmsd cok değişik seyler var lisa su ablam gorse biz bile daha iyisi yapamazdık der :sdlfkdsşgmdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Second sister -- 22 Haziran 2020; 0:48:10 >
  • CasperPişmanlıktır kullanıcısına yanıt
    Fan tavsiyesini mi beğenmedin ? ben kullanıyorum gayet yeterli seside fena değil
  • Hocam işlemciyi yeni kullanmaya başladım da boşta 40-45 arası oyundayken 70'e geliyor. Normal mi abartı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Hocam işlemciyi yeni kullanmaya başladım da boşta 40-45 arası oyundayken 70'e geliyor. Normal mi abartı mı ?
    stock halde kullanıyosan sabitleyerek daha dusure bilirsin
    İşlemcinin kodu nedir baktınızmı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maalesef bakmadım bu konu açıldıktan sonra kod meselesini öğrendim şu an takıp çıkarmam zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronotovi -- 22 Haziran 2020; 1:8:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

İşlemcinin kodu nedir baktınızmı.
    hacı nzxt h400 suanda kaca gider sence saglam kasa bak senın kasaya goz dıktım :D
    4.4ghzi 1.16v ile goren 'quaD. var.
    Daha yüksek frekanslara çıkan anlamında sorduysaniz da forumda biri günlük 4.65ghz kullanıyor. Onun haricinde acura07 var 4.625 ile cpuz sonucu aldı.
    Ben de konunun ilk başına da attım, 1.4v ile 4.775ghze çıkmıştım. Cpuz tek çekirdek kaça çıkıyor diye

Overcloğunu beğendim müdür soğutucuya bakmadım bile

• Lisa abla der 3600xtyi piyasaya sürmüşüzde haberimiz yok

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.