Şimdi Ara

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
52
Favori
98.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla sistemden memnunum ama bu turbo frekanslarında mhz düşürmemesi ultra saçma gelmedi degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 23 Haziran 2020; 2:6:42 >
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    Hangi durumu kastettiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3600 ısınıyormuş,boşta 50_60 dereceymiş. Hadi canım sende,özür sende.200 tl lik kule soğutucu var.BF2019SUT kodlu,denemelerimden sonra paylaşırım.
    Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V
  • quote:

Orijinalden alıntı: beetle king

3600 ısınıyormuş,boşta 50_60 dereceymiş. Hadi canım sende,özür sende.200 tl lik kule soğutucu var.BF2019SUT kodlu,denemelerimden sonra paylaşırım.
    Aynı seri işlemciyi kullanıyoruz. Sistemim ITX ve soğutma konusu ile epey uğraştım. Testlerinizi bekliyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B3CA67B32

Bu mesaj silindi.
    Bende de 2019 yılına ait işlemci vardı. Satıp 2020 19.haftaya ait işlemci aldım. Fark çok açık.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhKARACAN

Bende de 2019 yılına ait işlemci vardı. Satıp 2020 19.haftaya ait işlemci aldım. Fark çok açık.

Alıntıları Göster
    İyi de arkadaşın 1920. Rakamlar karıştı herhalde.
  • beetle king kullanıcısına yanıt
    Yok, arkadaş (EbuMuaz) da eski seri işlemciden (1920 seri nosu 2019 yılı 20.hafta) 2019sut işlemciye (2020 yılı 19. Hafta) geçti. Sizdeki de aynı işlemci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzonerr -- 23 Haziran 2020; 10:52:32 >
  • N11 magic ten yakın zamanda alışveriş yapan oldu mu? Hangi seri işlemci gönderiyor?

• quote:

N11 magic ten yakın zamanda alışveriş yapan oldu mu? Hangi seri işlemci gönderiyor?
    2010sut ama adam gibi paketlemerini söyle kargo poşetine atıp gönderiyorlar 2 3 bacak yamuktu bende ya fabrikada ya kargoda oldu ama durum bu
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    kargoda nasıl atıyolarsa artık pinler aynı şekilde birçok kişide yamuk gelmiş
  • quote:

N11 magic ten yakın zamanda alışveriş yapan oldu mu? Hangi seri işlemci gönderiyor?
    2001sut geldi bana, ellerinde en yeni bu var şuan galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Predator536

2001sut geldi bana, ellerinde en yeni bu var şuan galiba.

Alıntıları Göster
    Tam zamanında cevap. Çok teşekkür ederim hocam. techno_store dan 2019SUT aldım arkadaşa.

teknolojinin yolu 2013SUS gönderirim dedi ama 80 TL pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

2010sut ama adam gibi paketlemerini söyle kargo poşetine atıp gönderiyorlar 2 3 bacak yamuktu bende ya fabrikada ya kargoda oldu ama durum bu

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkürler size de. Satıcıyı değiştirdim. Forum gibisi yok :)

• ben de mart 15 te vatandan almistim işlemciyi bu kadar konusulunca merak ettim benimkini ama stok fan var ustunde. sizce yenilerden midir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sonerhac kullanıcısına yanıt
    Bilemeyiz ama vatanın stoklarının yeni olduğu söyleniyordu.İşlemci üzerinden okunuyor,2. satırda BF kodu yazıyor.
    Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hit2934 -- 23 Haziran 2020; 14:13:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Methoxyphenyl

3600x ile 4.3 göremiyoruz 1.30 voltaj ile :D Prime95 small testinde 5 saniye dayanamıyor. Bu farklılıklardan dolayı, ince ayarlardan, anakartların RAM seçmesinden dolayı Intel 10600K geçeceğim zaten.

Kafam rahat olur ezından. 2700x'e göre 3600x'i oldukça beğendim ama MMORPG ve multiplayer oyunlar oynadığımdan pes ediyorum artık. İstediğim stabil performansı hala alamıyorum. Intel'den devam edeceğim.
    Benim sistemimde de büyük sıkıntı var pubg oynatmıyor. Sürekli oyun çöküyor bilgisayar reset atıyor. Ram ve anakart modeli nedir. Ben herşeyi servise verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rerererara R kullanıcısına yanıt
    Sisteminiz nedir? Islemci, ram, anakart, kullandığınız hız, soğutucu vb detayları da yazar mısınız?

Soğutucu problemi gibi geliyor okuyunca ama sisteminizin detaylarını yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım.
    Ben pubg oynuyorum, hiç sıkıntı yaşamadım.

Acikcasi oyunlar icin gayet stabil sistem ki ram ve işlemciyi overclock etmeme rağmen. Stok kullanırsanız da stabilite anlamında intelden bir farkını göremedim ben. Phenom ve daha da öncesi işlemcilerini kullanmıştım amd nin. Driver problemleri, windowsta takılmalar sebepsiz mavi ekranlar yaşardık. Ryzen resmen akıyor. Sadece chipset driveri kurdum temiz bir windows 10 kurulumu bile yapmadım. 2600k ile kullandığım windows üzerine amd chipset driveri kurdum

• quote:

Orijinalden alıntı: zzonerr

Sisteminiz nedir? Islemci, ram, anakart, kullandığınız hız, soğutucu vb detayları da yazar mısınız?

Soğutucu problemi gibi geliyor okuyunca ama sisteminizin detaylarını yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım.
    Ben pubg oynuyorum, hiç sıkıntı yaşamadım.

Acikcasi oyunlar icin gayet stabil sistem ki ram ve işlemciyi overclock etmeme rağmen. Stok kullanırsanız da stabilite anlamında intelden bir farkını göremedim ben. Phenom ve daha da öncesi işlemcilerini kullanmıştım amd nin. Driver problemleri, windowsta takılmalar sebepsiz mavi ekranlar yaşardık. Ryzen resmen akıyor. Sadece chipset driveri kurdum temiz bir windows 10 kurulumu bile yapmadım. 2600k ile kullandığım windows üzerine amd chipset driveri kurdum
    Sistem üst düzey sayılır.
    Ga x470 aorus ultra gaming v1.0
    R5 3600
    CMW16GX4M2C3200C16 vengeance pro 2x8 gb
    Castle 240rgb sıvı soğutma
    Fsp aurumpt 1000 watt platinium yepyeni
    Hdd yepyeni
    Msı 5700xt mech oc yepyeni
    Kasa rampage carbon
    Hdd ve psu yeniledim düzelmedi şimdi sistemi ekran kartı dışında servise verdim. Paramızla rezil olduk. Sistemde overclock yok. Xmp 3200 yapsam da 2133 default yapsam da pubg oynayamıyorum. Mavi ekran veriyor. Öyle sapıtık saçmalıklar var ki mesela pubg de bir önceki oyunun görüntüleri geliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerererara -- 23 Haziran 2020; 16:8:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• rerererara R kullanıcısına yanıt
    Islemci sıcaklıkları nasıldı? 90lari görüyor muydunuz?

Bir de ramleriniz anakart destek listesinde yok. O da sıkıntı çıkarmış olabilir

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.