Şimdi Ara

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
52
Favori
98.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kan Turalı

3600'ün IPC'si 2600'den fazla. Tam bir karşılaştırma yapamayız diye düşünüyorum. Mesela Tomb Raider ve Division 2 gibi kendi benchmarkları olan oyunları 4000 ve 4400 MHz'de deneyip sonuçlar yazılırsa bir fikir verir diye düşünüyorum.
    2 oyunda bende yok olsa aksam yapar atardım
  • zzonerr Z kullanıcısına yanıt
    dostum elinde hazır 3dmark timespy testi var mı ya da yoksa yapabilir misin?3600'ün en kanırtılmış hali kaç puan alıyor merak ediyorum ister buraya at ister buraya:

https://forum.donanimhaber.com/cesitli-3dmark-timespy-sonuclari--144255854-3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kan Turalı

3600'ün IPC'si 2600'den fazla. Tam bir karşılaştırma yapamayız diye düşünüyorum. Mesela Tomb Raider ve Division 2 gibi kendi benchmarkları olan oyunları 4000 ve 4400 MHz'de deneyip sonuçlar yazılırsa bir fikir verir diye düşünüyorum.
    vmreviewsyoutube
    Ryzen 5 3600 @ 4.4ghz OC vs stock
    https://www.youtube.com/watch?v=_d8sC_3jry8

nette bunu buldum hacım

• Kan Turalı K kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam ama eldeki imkanlarla bu kadar. Yalniz youtube a video yapabilme şansım olsaydı bu işten para kazanıyor olsaydım ekran kartı alır testi koyardım valla.

Ekran kartı 2080vb olan arkadaşlar koysun tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALt4iR kullanıcısına yanıt
    Skorlar olması gerekenden düşük hocam. Yuksek ihtimalle bir kaç kez daha kossaniz cinebench çakabilir. 1.35v ile cinebench koşar misiniz?
    77 derece normal, ama voltajı arttirdiginizda 80i geçebilir. 1.35in de üstünü zorlamaya gerek yok bence.
    Biostan ekstra bir ayara gerek yok. Ramleri de overclock ederseniz puanlar biraz daha yükselir.

• Akşam bir indirip deneyim hocam. Cpu test tarafı anlamlı olur da gpu kismindan çok bir puan gelmez

• 1947 sut u sattim hocalarim. simdi uygun fiyata nerden alinir yeni seri? mumkunse saticiyla iletisime gecip seri kodunu bilip soylemek istiyorum. deneyimi olan var mi? eski seri gelirse ettigim zahmetin anlami kalmaz..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzonerr

Akşam bir indirip deneyim hocam. Cpu test tarafı anlamlı olur da gpu kismindan çok bir puan gelmez
    şimdi tersi olsaydı farkederdi 2070s ekran kartı ama fx8 işlemci olsa işlemci gpu puanını etkiler ama 1050 olsa atıyorum cpu puanını etkilemez.kök oc istiyorum bir de stok yap hatta kendi başlığında göster de ki kardeşim oc yapınca bu stokta bu aradaki yüzdeyi falan da ölçeriz. oc ne kadar etki ediyor görürüz gayet bilimsel yani bir işlemci başlığı için ismi 3dmark da olsa.
  • Aynı oyunlar olmak zorunda değil. Karşılaştırma yapılacak herhangi, bir oyun olabilirdi.

• buyurun size yapılacak benchmark

oyun, ac odyssey

mod, discovery tour

mekan, athens, az aşağısı

ayarlar, 720p çözünürlük, %50 scale (muhtemelen gpu bound durumu ortadan kaldırmak için)
    her şey ultra
    volumetric clouds low

aşağıdaki videodaki yerlerde aynı şekilde koşulacak, sonuçlar ve videolar yan yana kıyaslanacak (tamamen aynı şekilde koşup video çekmeyenlerin sonuclarını kaale almıyorum)

nvidia kullanıcıları shadowplay ile kayıpsız video çekebilirler

amd kullanıcıları da obs indirip obs'deki amd encoderi kullanarak max performans moduyla kayıpsıza yakn video cekebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 30 Haziran 2020; 21:18:6 >

• sonerhac kullanıcısına yanıt
    Bende de 1947 sut vardı bugün verdim

Amazondan aldım sabah
    Forumda alan 2 arkadaş vardı birine 2019 sut birine 2019pgs gelmiş

N11 de magic isimli satıcıda vardı 1319tl serisi sorulup oradanda alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: aemless

Bende de 1947 sut vardı bugün verdim

Amazondan aldım sabah
    Forumda alan 2 arkadaş vardı birine 2019 sut birine 2019pgs gelmiş

N11 de magic isimli satıcıda vardı 1319tl serisi sorulup oradanda alınabilir
    amazondan aldığınız ürün geldiğinde alıntılar mısınız hocam?
  • aemless A kullanıcısına yanıt
    pgs yi ilk defa duydum bugun. amazondan sanirim kod sorulmuyor ama istedigim gelmezse iade edebilirim gibi. sizin dediginiz magic guvenilir midir ve istedigimizi getirtebilir miyiz ?

• Predator536 kullanıcısına yanıt
    Pek tabii

Forumda müşavir nikli arkafaşta pgs var sanıyorum, 1.2 ile 4.3ghz kullanıyor yanlış hatırlamıyorsam. Amazon chatle konuştum sabah 30 gün koşulsuz iade dedi beni cezbetti birde axess kampanyası vardı oradan aldım.

Magic hakkında bir bilgim yok sormak ve teyit almak lazım

N11de 1380 tlye techno_store ile görüştüm 2019 sut kodunu verdi onunlada görüşülebilir.

Ama şahsi tavsiyem amazondan almanız olur isterseniz bekleyin yarın ürün gelirse size kodu bildireyim

• aemless A kullanıcısına yanıt
    o abininki sanirim pgt kodluydu pgs degildi. yarin haber verirseniz cok iyi olur. amazonu onermisiniz hocam ama islemcide pek bi sorun cikcagini sanmiyorum yine de daha guvenilir bir site diye mi amazonu oneriyosunuz

Olabilir yanlış hatırladım herhalde.
    amazonda alışveriş yaparken tr yurtdışı farketmez, dikkat edilecek nokta satan ve kargolayanın amazon olması, gözünüz kapalı alabilirsiniz.. Elime geçer geçmez haber veririm

• quote:

Forumda müşavir nikli arkafaşta pgs var sanıyorum, 1.2 ile 4.3ghz kullanıyor yanlış hatırlamıyorsam. Amazon chatle konuştum sabah 30 gün koşulsuz iade dedi beni cezbetti birde axess kampanyası vardı oradan aldım.

Magic hakkında bir bilgim yok sormak ve teyit almak lazım

N11de 1380 tlye techno_store ile görüştüm 2019 sut kodunu verdi onunlada görüşülebilir.

Ama şahsi tavsiyem amazondan almanız olur isterseniz bekleyin yarın ürün gelirse size kodu bildireyim
    yeni seriler güzel 4.4 ile 1.185v 4.2 ile 1.075 ile stabil çalısabiliyor
  • Bakalım hocam takoz çıkmaz İnşallah 1947 sut vardı 1.2 ile 4.1 yapıyordu üstü yoktu. Bana 1.2v 4.4ghz versin yeter zaten mönitör 2k 2060 ile kullanıyorum

• quote:

Bakalım hocam takoz çıkmaz İnşallah 1947 sut vardı 1.2 ile 4.1 yapıyordu üstü yoktu. Bana 1.2v 4.4ghz versin yeter zaten mönitör 2k 2060 ile kullanıyorum
    benim 1947, 1.3 v 4.3 boot etmedi. 1.26 1.27 v ile 4.1 i de yemiyodu r20 res atiyodu aida hata veriyodu vs.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.