Şimdi Ara

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
52
Favori
98.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zzonerr

Kaç ghz kac voltta hocam bu?
    4.2 ghz + 1.125 v. (llc 1.145 a kadar verip geri çekiyor)PBO karıştırdım biraz.
  • 34Tarik kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık. Overclocklu hali hem performans olarak iyi hem sıcaklık olarak düşük.
    Ayarlar daha düşük yapılıp gpu bottleneckten çıkılırsa performans artışı da net görülür bence.
  • beetle king kullanıcısına yanıt
    Bios versiyonu ne? Bir de pbodan ne ayar yaptınız? 4.2ghzde bu skor imkansız. Photoshopla belki
  • quote:

Bios versiyonu ne? Bir de pbodan ne ayar yaptınız? 4.2ghzde bu skor imkansız. Photoshopla belki
    Bende şaşırdım, ama gerçek.PPT_EDC_TDC lere değerler girip, HWİnfo dan w ve amperlerleri izliyordum.Bir c20 çekeyim dedim,sonuç bu.
    Ppt edc tdc değer olarak ne girdiniz? Anakart nedir bios nedir? Hwinfo64ten cinebench esnasında bir ekran görüntüsü atar mısınız?
  • quote:

Ppt edc tdc değer olarak ne girdiniz? Anakart nedir bios nedir? Hwinfo64ten cinebench esnasında bir ekran görüntüsü atar mısınız?
    Azalttıkça ısı düşüyor ama performans sürünüyor.Artırdıkça performans geliyor.Benin değerler bende kalsın hocam, bir başkası giripte cpu sunu cız bız yapmasın.Anakart Tuf b450 pro.Orijinal değerler :
    PPT 88W, TDC 60A, ve EDC 90A,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beetle king -- 8 Temmuz 2020; 9:30:7 >
    Hocam olay şu istese de yapamaz. 3600ler edc limitli bildiğim kadarıyla.
    Hwinfo64 görüntüsü atar mısınız çekilen güçlere ve voltaja bakalım.
  • Arkadaşlar photoshop ya. Hatta paint.
    Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V
    2013SUS sipariş etmiştim, resmen rehber oldu hocam sağolun. Bence 4.2 1.1-1.5 araso tutturmak en sağlıklısı. Oyun açısından 4.5'un neredeyse hiçbir farkı yok.
  • bluelife27 kullanıcısına yanıt
    Benim ekran kartimdan dolayi fark oluşmuyor hocam. Rx580 olunca zaten islemci cok rahat besliyor. Rtx 2070 ve uzeri bir kart olsaydi o zaman fark ederdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam, sizin için 90 olan edc limitini 92 olarak artırdım.Buna da photoshop derseniz, size diyebileceğim bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: beetle king

Coştu, 2019SUT

velet is coming
  • quote:

Orijinalden alıntı: Second sister

velet is coming

Alıntıları Göster
    iadeli taahhütlü,sazan müdür bey.
  • F/P budur. Dün firmalar zam yapınca almaktan vazgeçtim. Iyi günlerde kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

70 lere çektiğim görüntü, paylaşıyorumki bir açıklık gelsin.

Benimki 2070S ama 2K'da kullanıyorum. Sizce farkı hisseder miyim AAA oyunlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Tarik

2013SUS kodlu 3600 için Red Read Redemption 2'de Stok, 1.125v 4.2GHz, 1.2v 4.2GHz, 1.2v 4.3GHz, 1.2v 4.4GHz ve 1.3v 4.5GHz sıcaklık karşılaştırmasına dair bir video hazırladım.

bende biraz kagıt üstünde karsılastırdım gta5 warzone da 4.2 ile 4.4 4.5 arasında fark olusmuyo hacım 1.275 ile 4.5 kullanmaktansa
    1.050v ile 4.25 ile gunluk daha satabil oldu benım için sıckalıklar baya bi düştü

• mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Hocam stok fan mı kullanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.