Şimdi Ara

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
52
Favori
98.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuf b450 pro 1.0.0.4 kullanan arkadaşlar: Görseldeki ayarlara Pbo_Manuel den ulaşırsanız, sıcaklık,mhz ve performans değerlerinize müdahale edebilirsiniz.

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Oyununa bakar o iş. Cs go, lol falan oynayan adam için 4k'da da fark yaratır.
  • beetle king kullanıcısına yanıt
    Valla neyle oynamak istiyorsanız oynayın. Cinebenchi kostugunuz bir video atın bakalım. 4.2ghzde değil 4600 4000i gecin gorelim. Cpuz var cinebench yok görüntüde.

Illa cpuz atacağım diyorsanız onda da 4.2ghzde alabildiğiniz en yükseği atın karşılaştıralım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: socqeh

evet 2019 pgs mi test ettim.şansımı seveyim zaten iyi bişey çıkmazdı.ha biosta auto da 1.3 lü voltlardaydı eski işlemcim biosta 1.48 falandı.iyileştirmişler yeni serilerde kesin bu.ama 4.2 üstü cırt benimki.

4.3 1.25volt c20 anında direk pc res
    4.3 1.2750 vol c20 anında direk pc re
    4.3 1.2750 smt kapalı cinebench tamamladı.iade etmeye karar verdiğim için aida falan yapmadım.oynadıgım oyunda smt kapalı halde 4.3 test ettim daha iyi simdi 4.4 test edicem smt kapalı.ama all core kullanmak varken 6c kullanmak istemem iade edip 2013 sus bakmayı düşünüyorum.

2013 sus 2010 sus ve 2019 sut falan olanlar 4.4 4.5 falan iyi voltlarda yapıyor mu bilgilendirirse sevinirim para iade oldugu an sipariş geçicem.
    2019 SUT
    1,25 - 4,4
    1,125 - 4,2

Şu iki değerde stabil kullanımım var. 4,4 ü deneme amaçlı yapmıştım. Günlük kullanımım 4,2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhKARACAN -- 8 Temmuz 2020; 12:12:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zzonerr

Valla neyle oynamak istiyorsanız oynayın. Cinebenchi kostugunuz bir video atın bakalım. 4.2ghzde değil 4600 4000i gecin gorelim. Cpuz var cinebench yok görüntüde.

Illa cpuz atacağım diyorsanız onda da 4.2ghzde alabildiğiniz en yükseği atın karşılaştıralım.
    Hocam risk aldım bench yaptım.Photoshop dediniz.Edc limiti var yapamassınız dediniz, edc nin altını üstünü deldim görselledim.Şimdi de video diyorsunuz.Kendimi kobay gibi hissetmeye başladım.Hadi bye ben kaçar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzonerr

2019SUT

4,4 - 1,25 ile 4005 almıştım.

4,2 için acayip uçuk bi değer 4000'i geçmek.

4,2'de 3840'ın üstüne çıkamamıştım.

Kaç kaç daha fazla meşgul etme konuyu.
    Buranın amacı bilgi paylaşmak. Attığını kanıtlayamiyorsan ona bilgi değil asparagas diyoruz.

• arkadaşlar bırakın 4.2 ile 4600ü 4.5-1.3v ile 4200 yapsın dişimi kırarım

bendeki 2019sut 1.25v ile 4.5ghz stabil aldığım puan 3750

yalnız enteresan bir şekilde voltaj versem dahi puan değişmiyor

şöyleki

4.2 1.25v ile 4.2 1.1vnin puanı aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2019daDHyekatilmak

Sorma hocam ya dün öğlen(n11) sepete 2 farklı satıcıdan 3600 ekledim akşamında 150 TL güncelleme geldi. 3600xt etkisimi yoksa bende mi cenabetlik var anlamadım
    amd'nin işi muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemless

arkadaşlar bırakın 4.2 ile 4600ü 4.5-1.3v ile 4200 yapsın dişimi kırarım

bendeki 2019sut 1.25v ile 4.5ghz stabil aldığım puan 3750

yalnız enteresan bir şekilde voltaj versem dahi puan değişmiyor

şöyleki

4.2 1.25v ile 4.2 1.1vnin puanı aynı
    Bir ilginç olay daha.4.2 1.25v vs 4.2 1.1 v puan aynı.1.50 bile yapsanız, EDC ye takılıyor olabilir.Bir kırmayı deneyin.Video yu unutmayın,konu da ispat böyleymiş.Sinemaskop olsun!!!!
    Videoyu bekliyoruz
  • B450 tomahawk maxın kalitesi ⭐️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasa airhawk duo
    Asus 450 tuf pro
    2x8 dual hyperx preodetor 3200mhz
    Gxt1660 6gb ventus gdrr5

Ryzen3600 2013SUS ile katıldım aranıza malesef stock soğutucu ile kullanmak zorundayım 5-6 ay önerebilceğiniz bi ayar varmıdır soğuk ve performanslı şekilde stock Soğutucu olduğu için çok zorlayamam muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zzonerr Z kullanıcısına yanıt
    oda + fiyat demek o zaman onlara bakmim sğl
  • batuqwert7878 B kullanıcısına yanıt
    4.2ghz 1.2v şeklinde kullanabilirsiniz. Hatta daha düşük voltaj değerinde de stabil kalabilir bir denersiniz. Bu şekilde hem stoktan daha performanslı hem de stoktan daha serin olacaktır.

Hocam merhaba. Az önce r5 3600 işlemcim ile normalde kullandığım 3.9ghz 1.1 sabit voltaj değerleriyle c20 testi yaptım ve sorunsuz bir şekilde tamamladı. Şuan 4.2 ghz 1.3v ile testi başlattığımda application error verip test kapanıyor. Değerleri ryzen master üzerinden değiştirdim. Ne yapmam lazım bu durumda?
  • xmhkceza X kullanıcısına yanıt
    Eğer biosta autoya çekmediyseniz yani hala 3.9ghz 1.1v duruyorsa ryzen master bu durumda sadece frekansı değiştirebiliyor. Yani 1.3v veremiyor şu anda.

Eğer autoya çekmenize rağmen bu durum oluyorsa işlemcinin sınırına gelmişsiniz demektir. Daha düşük frekansta testi tamamladığı noktaya geri dönün

Şöyle hocam az önce OCCT ile test yaptım, daha 1. dakikada 41 hata buldu. Bu dediğiniz sorun yüzünden mi oluyordur? Bios'tan herhangi bir ayar yapmadım değerleri değiştirmeden önce.
  • xmhkceza X kullanıcısına yanıt
    Biostan işlemci frekansı ve voltajını auto yapın.
    O şekilde ryzen üzerinden ayarlayıp tekrar koşun. Sonucu da yazar mısınız?

Simdi dedigini yapiyorum hemen. Pc restart atinca ryzen master uzerindeki islemler sifirlaniyor degil mi?

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.