Şimdi Ara

Yeni S40 gelecek mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Volvo dünyasına çok yeniyim.
    Yeni S40 gelecek mi ya da ne zaman gelecek bilginiz var mı? Yenisini soruyorum çünkü yeni S60'a benzerse çok daha güzel olabilir.
    Bir de volvo dizel motorlara otomatik şanzıman koymuyor mu? Özellikle bu az yakan DRIVe Start/Stop motorlara.

• Üzgünüm ama gelmeyecek, hatta üretim bandından kaldırılıp onun yerine C30'un 4 kapılı versiyonunun piyasa sürülmesi söz konusu. Tabii bu durum hemen değil, 2012 sonu ya da 2013.

Otomatik vitese gelince, Cenevre Fuarında yapılan açıklamada dizel motora otomatik vites gelecek dendi. S60 ve V60 için konuştu, normalde bu araçlara ağustos sonu D2 kodlu, 115 beygir dizel eklenecek, erken olacağını sanmıyorum, en iyi ihtimal 2012 sonu yada 2013 başında otomatik ekleyebilirler. Tabii, durum kesin değil, çünkü ortada somut birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecneby

Arkadaşlar selam,

Volvo dünyasına çok yeniyim.
    Yeni S40 gelecek mi ya da ne zaman gelecek bilginiz var mı? Yenisini soruyorum çünkü yeni S60'a benzerse çok daha güzel olabilir.
    Bir de volvo dizel motorlara otomatik şanzıman koymuyor mu? Özellikle bu az yakan DRIVe Start/Stop motorlara.

s60 a bakmak için gittiğimde sormuştum s40 yeni kasanın ne zaman geleceğini 2013 demişti yetkili satış sorumlusu. Eğer c30 un 4 kapılısı gelecekse o da 2013 tür muhtemelen...
  • bizim s40'ı aldığımız bayi bile s40'ın yenisi çıkmayacak diyordu alıcılara. onun yerine muhtemelen denildiği gibi c30'un 4 kapılısı çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 1 Nisan 2011; 15:09:49 >
  • bana kalırsada yeni si çıkacak ama en erken 2012; VOLVO s40 tan kolay kolay vazgeçemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylçntş

bana kalırsada yeni si çıkacak ama en erken 2012; VOLVO s40 tan kolay kolay vazgeçemez.

volvo s40'tan şu anda bile vazgeçebilir. dünyada satışlara bakarsak volvo c30 s40'tan çok satılıyor. s40 tüm volvo modelleri arasında satış olarak %10 bile etmiyor. xc60 ise başı çekiyor.
  • Ben de bir hafta oldu hala aynı soruyu soran yeni bir başlık açılmadı diye beklerken...
  • Volvo S40 2013 model yılından itibaren yok.C30'da muhtemelen 2013 model yılıyla yeni yüzüyle karşımıza çıkacak.O araç 4 kapı olacak ve tam manasıyla BMW 1 serisine karşılık gelecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.