Şimdi Ara

Yeni sac ekimi fotograflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cok uzun zamandir forumu takip edemiyorum ama sac ekimi konusunda cok tartismalar, kafa karisikligi ve bilgi kirliligi oldugunun farkindayim. Konuyla ilgili genel bilgileri okuyarak, hic bir sac ekimi merkezi hakkinda olumlu/olumsuz bir degerlendirme yapmadan, sadece daha once sac ekimi yaptiran bir arkadasimin su anki saclarini gordugum icin onun gittigi saglik merkezinde ekimimi yaptirdim. Saglik merkezi konusunda kafamdaki tek kriter, ekimi yapan ya da koordine eden kisinin gercek bir Dr olmasiydi, ki bu durumda oyle. Bilgi vermesi acisindan sizinle fotograflari paylasacagim. Bu basligi actigim tarih itibariyle ekim sonrasi 21. gundeyim, onun icin cok basarili ya da basarisiz olup olmadigini bilmiyorum, resimleri paylastikca degerlendirmesini sizler yaparsiniz. Ekim merkezinin adini da tartisma ve reklam olmamasi acisindan paylasmiyorum. Sadece su kadarini yazayim, forumda ilgili doktorun adini arattim, bu forumda cok fazla konusulmamis bir isim gibi gorunuyor, ancak 1-2 baslikta adi gecmis, olumsuz birsey soyleyen de olmamis, bu bile olumlu birsey.

Genel olarak forumda paylasildigi uzere, anladigim kadariyla doktorlar ekimi kendileri yapmiyorlar. Doktorum zaten ekim oncesi gorusmede de ekimi kendisinin yapmayacagini, zaten onemli olanin deliklerin dogru siklikta, derinlikte ve yonde acilmasi oldugunu, onun icin o islemi kendisinin yapacagini, binlerce greftin yerlestirilmesi isleminin ise yardimcilari tarafindan yapilacagini belirtmisti. Dedigi gibi de oldu. Delikleri acti, alim ve yerlestirme islemleri yapilirken de sik sik gelip kontrol etti. Yani yanlis yonlendirme olmadi. Alim islemi kucuk bir makineyle yapiliyor zaten, dogru siklikta almak disinda doktorluk bir is yok. Yerlestirmede de acikcasi hicbir doktorun 3-4 bin tane grefti tek tek yerlestirmeyle ugrasacagini zannetmiyorum.

Islem bir saglik merkezinde yapildi. Hijyen acisindan duzgun bir ortamdi. Mukemmel diyemem ama iyiydi. Islem sonrasinda yuzumde, vucudumda hicbir sislik olmadi, ilk 3 gun soguk su sisesini yuzumde gezdirmek suretiyle onu atlattim. Hicbir yara, iltihap, enfeksiyon ve ilk gece harici kanama olmadi, dolayisiyla mikrop kapma gibi bir durum olmadigini goruyorum, dolayisiyla hijyen acisindan bir sikinti olmadigi ortada.

Benim saclarim cok kalin telli. Kafamda ilk fotografta goreceginiz kadar sac olmasina ragmen, saclarim 3-4 cm uzunluktayken disaridan bakan kimse, tepe haric saclarimin dokulmus oldugunu anlayamaz. Onun icin ekimin basarili olacagini dusunuyorum. Ozellikle ince telli arkadaslarda maalesef ekimin goruntu acisindan, yogunluk acisindan basarili olmasi biraz daha zor. O acidan oldukca sansliyim. Kalin ve gur sacli arkadaslar daha rahat olabilirler ekim konusunda.

Umarim ekim dusunen arkadaslara yardimci olur, yine umarim sonuclari olumlu olur da sizlerle paylasirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 9 Ağustos 2017; 14:50:57 >

• Ekim Oncesi:

2. Gun:

4. Gun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 9 Ağustos 2017; 15:1:29 >

• 6. Gun

9. Gun

12. Gun

14. Gun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 9 Ağustos 2017; 15:5:23 >

• 16. Gun

18. Gun

19. Gun

21. Gun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 9 Ağustos 2017; 15:0:44 >

• Bu mesaji yeni resimleri eklemek icin rezerve ediyorum, rahat bulunmasi acisindan.
  • Kaç bin ekim yapıldı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 8. ay :)
  • şu an için pek iyi olmuşa benzemiyor. 6 ay sonra görmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SESSİZDÜNYA

Kaç bin ekim yapıldı acaba

3300 civari
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

Bugün 8. ay :)

sizin ekimin mi? durum nasil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

şu an için pek iyi olmuşa benzemiyor. 6 ay sonra görmek lazım

Ekimle ilgili polemige girmiyorum, olmazsa zaten fotograflarda koyarim, ukalaliga gerek yok.
  • niye alınganlık yapıyosun dostum fotoları koymuşsun, "aaa çok güzel olmuş" diye seni mi kandıralım? seyrek seyrek bir ekim olmuş.
  • quote:

niye alınganlık yapıyosun dostum fotoları koymuşsun, "aaa çok güzel olmuş" diye seni mi kandıralım? seyrek seyrek bir ekim olmuş.

Hocam dedigin dogrudur degildir bilemem ama senin de yazdigin gibi 6 aydan once yargilama yapmak yanlis. Benim amacim olumlu ya da olumsuz insanlari bilgilendirmek, ovulsun ya da yerilsin diye degil. Sac ekimi konusunda o kadar cok bilgi kirliligi var ki zaten, internette sac ekimi begenilen kimse de yok masallah, onun icin olumsuz mesajlar yaparak insanlari kirmak gereksiz. Dedigim gibi ben onemsemiyorum, bu ekilenler tutsa zaten benim sac yapim icin fazlasiyla yeterli, zira ilk mesajda yazdigim gibi saclarim kalin telli oldugu icin, ekim oncesindeki hali bile zaten kafami ciddi oranda kapatiyordu. Sonuclarini beraber goruruz insallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur23

quote:

niye alınganlık yapıyosun dostum fotoları koymuşsun, "aaa çok güzel olmuş" diye seni mi kandıralım? seyrek seyrek bir ekim olmuş.

Hocam dedigin dogrudur degildir bilemem ama senin de yazdigin gibi 6 aydan once yargilama yapmak yanlis. Benim amacim olumlu ya da olumsuz insanlari bilgilendirmek, ovulsun ya da yerilsin diye degil. Sac ekimi konusunda o kadar cok bilgi kirliligi var ki zaten, internette sac ekimi begenilen kimse de yok masallah, onun icin olumsuz mesajlar yaparak insanlari kirmak gereksiz. Dedigim gibi ben onemsemiyorum, bu ekilenler tutsa zaten benim sac yapim icin fazlasiyla yeterli, zira ilk mesajda yazdigim gibi saclarim kalin telli oldugu icin, ekim oncesindeki hali bile zaten kafami ciddi oranda kapatiyordu. Sonuclarini beraber goruruz insallah.

eyvallah inşallah sonuç senin istediğin gibi olur.

• ozgur23 O kullanıcısına yanıt
    Konu çok güzel elinize sağlık.insallah beklediğimiz gibi olur.takipteyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgur23 O kullanıcısına yanıt
    Durum gayet iyi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.