Şimdi Ara

Yeni Şampiyon Fikrim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bastan uyarayim konuya saçma sapan ..dan sonrasıni okumadim tarzi yorum yapacaksanız şimdiden çıkmanizi rica ediyorum ayrıca yazım hatalı kelimelerim var tabletteyim ondan dolayi

İsim:Güzel bir isim aklıma gelmedi ismi ryze mış gibi devam edecegim karışıklık olmasın diye

Pasif:Düşmanlar gorulmediginde son 5 saniyeligine yere iz bırakır.(X) bu iz ile birisini yakalarsa kısa süreliğine hareket hızı kazanır.Mesela teemoyu kovaliyoruz teemo çime girdi ve görünmedi.Birden son 5 saniye içinde bıraktığı izler görünür(ekko ulti gibi) teemoyu buldugumuzda hareket hızı kazaniyoruz.
    Kedinin Pasifi: Kedi öyle bir sessiz hareket ederki düşmanları hic ses duyamaz ve belirli menzilde fark edilmez

Q: (X) silahıyla sok göndererek hedefi sersemletir ve gerçek hasar verir
    Kedi Q:Bir sonraki vurusu hedefe atlar ve pençe atar yakında ki birimler hasarın yarısını alır fiziksel hasar verir

W:Basılı tutarak nisan alır ve bıraktığında caninin yuzde .. si kadar fiziksel hasar verir. Daha fazla basili tutulursa daha fazla hasar vurur eğer önünde engel varsa (başka şampiyon veya duvar vs.) hedefe hasar vuramaz
    Kedi W: Herhangi geçilebilecek duvara tırmanır ve 2 saniye içinde hedef seçerse (dost birimlerde dahil) üzerine atlar secmezse geri iner :P

E:(X) ileri atılır ve silahına güçlü bir mermi doldurur.Bir sonraki düz vuruşu alansal hasar vurur ve hedef alınan kisiye mutlaka kritik vurulur
    Kedi E:Etkinlestirildiginde kedi saldırı hızı kazanır ve udyr gibi çoklu hasar vurur

R:(X) bulunduğu konuma sis bombası atar ve kaybolur kısa bir sisten sonra kedi belirir. (X) in tüm parası kedi için de geçerlidir ve ayrı bir envanteri vardır mesela (X) 350 ya uzun kılıç aldı ve 50 parası kaldı kediye dönüştükten sonra hic bir eşya alınmamış gibi eşya sıfırlanır ve 400 para olur.Kedi gittiğinde etraf gölge olur ve kısa sure sonra tekrar (X) gelir ayrıca kedinin saldırı gücüne bağlı olarak bir miktar can doldurur.Ulti oyunun başında etkindir ve gelistirilemez fakat bekleme suresi normal ultiler gibi uzundur.

(X) in q su hariç hepsi fiziksel hasardir. Aklıma geldi birden bahçede oturuyordum arkamdan sessizce kedi geçince aklıma geldi bende eğlencesi ne yazdım umarım begenmissinizdir fikirlerinizi merakla bekliyorum

Edit:İsim şimdilik X olsun siz bulun birşeyler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11_serhat_11 -- 24 Ağustos 2016; 15:44:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• saçma sapan ..dan sonrasıni okumadimdan sonrasını okumadım
  • Umarim troll bir mesajdır

• Aşırı OP olmuş. Mobilty var gap closer var cc var kritik var görünmezlik bile var neredeyse. Kaçmak zor yakalamak daha zor. Birkaç yetenek çıkarman lazım bence. Ayrıca 2 form için birsürü hasar vuran ve mobillik sağlayan olay pek olmamış kanımca. Yani Nidalee w gibi daha basit şeyler olmalı gibi. Bir de ayrı envanter olayını oyuna işleyip hasarı ona göre dengelemel falan biraz uçuk olmuş. Ama onun dışında düşünce fena değil bir çizimini görmek isterdim

• Keşke biraz da olsa resim yeteneğim olsaydı :D Berbat bir şekilde çizerim ama aklımda şu an şampiyon hatta skill atışları bile aklımda. Birde sadece yeni bir şampiyon olmasın oyuna yeni bir özellik eklensin diye ayrı envanter özelliğini ekledim skill leri de ona göre daha az vurarak belki dengeli olabilirdi mesela.Birde neredeyse değil görünmezlik de var :D Dediğin gibi aşırı mobilty kedimiz ama sonuçta kedi ama yinede w veya q çıkarılabilir q nun pençe özelliği w 'ya verilebilir
  • İsim bul ryze ne

• keşke isme X deseydin Ryze deyince aklım almıyor yazılanları :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Dediğini yaptım ryze kaldırdım siz birşeyle bulunca tekrar değişirim artık :D
  • Çok saçma buldum az mantıklı şampiyon yapın

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Neresi saçma acaba ?

• sonrasını okumadımdan sonra okumadım
  • Red Vox kullanıcısına yanıt
    Ciddi misiniz siz Gidin başka yeri trolleyin insanca rica ettim hala alamıyorsanız bir şey demiyorum artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Ciddi misiniz siz Gidin başka yeri trolleyin insanca rica ettim hala alamıyorsanız bir şey demiyorum artık

Sakin ol serhat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.