Şimdi Ara

Yeni Şampiyon geliyor: Tamm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Riot'un Çin web sitesinde bir video yayınlandı. Video yeni bir şampiyonun tanıtım videosuna benziyor gibi.

Video:https://www.youtube.com/watch?v=POzIylGkZqg

4Chan bir kullanıcı 6 haziranda şöyle bir gönderi paylaştı:

""Yeni şampiyon vazgeçilen şampiyonlardan birinin Well’in yeniden tasarlanmış hali. O yukarı koridor şampiyonu olacak ve ilginç bir pasifi olacak sadece nehirde uygulanacak. O çok yaşlı ve değişik. Nami ve Nautilus ile alakası yok. Onun kostümü lav tabanlı olacak""

Kaynak

• Aslında LoL'ün temasından çok DotA temasına uyması şaşırttı biraz.
    Kanımca Gölge Adalar şampiyonu olacak.
  • Bahsi geçen iptal edilen şampiyon:http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Well
  • porocuk P kullanıcısına yanıt
    Riot şaşırtmayı sever bakalım belki metayı değiştirebilecek bir şampiyondur :D
  • Ne olursa olsun instabuy artik ayni herolari gormekten biktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizz'in ultisini şampiyon yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Fizz'in ultisini şampiyon yapmışlar

Artık insanlar yorum da çalar olmuşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurbağaya benziyor

• Well morphling i andırıyor bu da su temalı olduğu için o tarz olabilir.

• Riverdaki gulme efekti bununmus demekki, bizde gp reworku geliyor diye seviniyorduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Fizz'in ultisini şampiyon yapmışlar

Artık insanlar yorum da çalar olmuşlar

neyi çalmışım knk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

Riverdaki gulme efekti bununmus demekki, bizde gp reworku geliyor diye seviniyorduk.

GP ile alakasını söylesene bana, neyi varmış? Aynısını Jurassic Park temalı skinler için çıkan teaser içinde yaptınız. Riot basit Rework ve updateler hakkında teaser çıkarmıyor. Hatta çıkardıkları tek teaser var updateler için, o da Sion. Sion şu ana dek güncellenmiş en iyi karakter, bir zahmet çıkarsınlar onun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Riverdaki gulme efekti bununmus demekki, bizde gp reworku geliyor diye seviniyorduk.

GP ile alakasını söylesene bana, neyi varmış? Aynısını Jurassic Park temalı skinler için çıkan teaser içinde yaptınız. Riot basit Rework ve updateler hakkında teaser çıkarmıyor. Hatta çıkardıkları tek teaser var updateler için, o da Sion. Sion şu ana dek güncellenmiş en iyi karakter, bir zahmet çıkarsınlar onun için.

Var alakasi kac kisi oyle yorumladi adama bu kadar sert cikmana gerek yok

• Jabba the hutt terk

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Var alakasi kac kisi oyle yorumladi adama bu kadar sert cikmana gerek yok

Alakaya maydonoz olan her şeyi uydurabilirsin birazcık düşünürsen. GP ile o gülücüğün hiçbir ilgisi yoktu ve yeni champion olduğu açıktı ama ben yeni champion diyince tepki gördüm. İlginçsiniz, ben tepki görürken nerdeydiniz?

• Dota'dan bir heroya benzettim ama adını çıkaramadım. 100 tane hero da çıkartslara şu tank metası gına getirdi artık.
  • çöp
    ama instabuy aynı champlara görmek sıktı
    ben assasin istiyorum abi mide :D
  • Tamm oyunu bırakıcaktım bunu gördüm oynamaya devam

• Videonun ortalarına doğru Yampiri Yengeç gözüküyor,ki Tamm'da zaten ona benziyor.Bence bir ilişkisi olacak Yengeç ile

• Farkettinizmi bilmiyorum ama küçük bir şapkası var karakterin.Yani tam bir centilmen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.