Şimdi Ara

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.155
Cevap
6
Favori
328.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

böyle bi cihazda zenon flash olmalıydı yaa!

flash olduğu zamanda karanlıkta video çekerken flashı kullanamıyorsun

sonyericsson K850i de video için ayrıca led var! ama videosu QVGA tabi. samsung bence koymalıydı xenon flash.
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

optik zoom neden yok ya hemde 8mp bir telefonda..

optik zoom var ya kim dedi yok diye
  • arkadaşlar bu linke girin aşağıda video var onu izleyin
    http://blog.laptopmag.com/hands-on-with-the-samsung-i8510-an-8-megapixel-16gb-phone
  • Gsmarena beğenmiş cihazı

It packs so many goodies that it's hard to decide where to start from. It's not the first 8 megapixel handset but it's the best we've seen so far and better yet it's among the most loaded smartphones to see daylight
    Kısaca
    Bir sürü iyi tarafı var. Nerden başlayacağımıza karar vermek zor. İlk 8 mpx değil ama bugüne kadar gördüğümüz en iyisi

Innov8, Innovate (innoveight) manasında imiş.

Cihazın gerçekten büyük olduğunu ama değdiğini söylüyorlar. bi kızın elinde nasıl duracağını düşünemiyorlarmış.

Kamerasını baya övüyorlar

The Samsung i8510 INNOV8 packs a serious cameraphone punch. At 8 megapixels, there's hardly any other handset that can put up a fight - save for the Sony Ericsson C905. The INNOV8 produces images with a maximum resolution of 3264 x 2448 pixels. And if that's not enough, it also offers all kind of goodies such as geotagging, automatic panorama shooting, face detection, smile detection, and even blink detection to prevent photos of people blinking (which happens to an awful lot of people).

Hakikaten sağlam alet olmuş bu sefer şaka maka.

8/16 gb hafıza
    8 mpx kamera
    120 fps video
    Symbian 9,3
    gps
    accelerometer
    tv out
    3,5 mm jack
    divx desteği
    stereo hoparlör
    ohooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 6 Ağustos 2008; 0:21:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

GSMarena'dan önemli satırlar

It packs so many goodies that it's hard to decide where to start from. It's not the first 8 megapixel handset but it's the best we've seen so far and better yet it's among the most loaded smartphones to see daylight
    Kısaca
    Bir sürü iyi tarafı var. Nerden başlayacağımıza karar vermek zor. İlk 8 mpx değil ama bugüne kadar gördüğümüz en iyisi

Innov8, Innovate (innoveight) manasında imiş.

Ciddi manada diyosun
  • GSMarenadaki çektiği fotoğraflara bakmamazlık etmeyin. SAKIN kaçırmayın.
    Cihazın fotoğraf kalitesi mükemmel mi gece gece ben mi yanlış gördüm?
  • Bir kaç video izledim. Cihaz elde oldukça şık duruyor.
    Dpad'in kullanımı çok güzel.
  • quote:

The Samsung i8510 INNOV8 packs a serious cameraphone punch. At 8 megapixels, there's hardly any other handset that can put up a fight - save for the Sony Ericsson C905. The INNOV8 produces images with a maximum resolution of 3264 x 2448 pixels. And if that's not enough, it also offers all kind of goodies such as geotagging, automatic panorama shooting, face detection, smile detection, and even blink detection to prevent photos of people blinking (which happens to an awful lot of people).

Hakikaten sağlam alet olmuş bu sefer şaka maka.

8/16 gb hafıza
    8 mpx kamera
    120 fps video
    Symbian 9,3
    gps
    accelerometer
    tv out
    3,5 mm jack
    divx desteği
    stereo hoparlör
    ohooo

DAHA NE OLSUNN

• quote:

GSMarenadaki çektiği fotoğraflara bakmamazlık etmeyin. SAKIN kaçırmayın.

YOK DOĞRU GÖRÜYORSUN DOSTUMDA BEN PEK GECE ÇEKİM FOTOLARINI GÖREMEDİM BU TELEFONUN.SEN GÖRDÜNMÜ LİNK VERSENE
  • Evet ya makınanın sanırım tek eksiği flash konusunda olacak. Sağlam bir flash koysaylarmış 10 numara olurdu. Bu haliyle 9,5
  • BENİ Bİ DE ŞEY KORKUTUYOR ARKADA KAMERA BİRAZ ÇIKIK YA TELEFONU MASAYA KOYARKEN FALAN SÜREKLİ İLK DARBEYİ KAMERADAN YİYECEK ONUN İÇİN ACABA KAMERA BOZULURMU
  • quote:

quote:

YOK DOĞRU GÖRÜYORSUN DOSTUMDA BEN PEK GECE ÇEKİM FOTOLARINI GÖREMEDİM BU TELEFONUN.SEN GÖRDÜNMÜ LİNK VERSENE

Gece çekiminden çok performans beklememek lazım.
    LED flaş var.

• quote:

quote:

quote:

Gece çekiminden çok performans beklememek lazım.
    LED flaş var.

çift led var sanırım

• quote:

BENİ Bİ DE ŞEY KORKUTUYOR ARKADA KAMERA BİRAZ ÇIKIK YA TELEFONU MASAYA KOYARKEN FALAN SÜREKLİ İLK DARBEYİ KAMERADAN YİYECEK ONUN İÇİN ACABA KAMERA BOZULURMU

merak etme hiçbir şey olmaz, tabi telefonu masaya atar gibi koymazsan, artı flash olayınıda fazla takmamak lazım bence, bu tele bu flash yeterde artar bile xenon flash olsa ne olur daha önce gördük çokda büyük farklar olmuyor unutmamak lazımki bu hala bir cep telefonu ne kadar mükemmele yakın sonuçlarda görsek ilk izlenimlere göre, bu bir cep telefonu kriterine göre oluyor hala daha ortalama bir fotoğraf makinası performansı yok bana göre ve buda normal bir durum olmalı, asıl önemli olan kaliteli foto ve video çekimlerinin yanında iyi düşünülmüş ve hemen hepimizin önemsediği farklı farklı özellikleri genel olarak bir arada sunması, kaliteli ve büyük bir ekranı olması, sağlam bir malzemeden ve çok şık ve kızaklı bir dizaynla abartılı olmayan bir büyüklükte karşımıza çıkması v.b. ... tel ülkemize geldiğinde cep telefonu merağı olan artı cep telefonu özelliklerinini aktif kullanan ve imkanı müsait olan hemen herkesin bir şekilde bu telle ilgileneceğini ve çoğununda sahip olacağını düşünüyorum artı bu durumda olan çoğu kişininde imkanlarını zorlayacağını tahmin ediyorum şu ana kadar tel hakkında ciddi bir olumsuz görüş görmedim artı yavaş yavaşta tanındıkça daha çok ilgi çekmeye başladığıda aşikar...

• bence bu telefon samsungun n95 8gb tı.nokia bölümünde n95 8gb yüzlerce sayfaya ulaştı.bu i8510 da en az onun kadar sayfa olacak hatta daha çok olacak
  • quote:

bence bu telefon samsungun n95 8gb tı.nokia bölümünde n95 8gb yüzlerce sayfaya ulaştı.bu i8510 da en az onun kadar sayfa olacak hatta daha çok olacak

İmkansız.... Bahse var mısın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

quote:

bence bu telefon samsungun n95 8gb tı.nokia bölümünde n95 8gb yüzlerce sayfaya ulaştı.bu i8510 da en az onun kadar sayfa olacak hatta daha çok olacak

İmkansız.... Bahse var mısın ?

bi bakımdan haklısın.nokianın n95 8gb topicinde saçma sapan konular konuşup sırf muhabbet etmek için mesaj yazanlar çoktu onun için onların topici çok sayfa oldu.ama burda saçma konular konuşup sırf muhabbet etmek için mesaj yazan arkadaşlar olmuyacağı için n95-2 nin topici kadar sayfa olamaz

• Onu da geçtim N82 kadar dahi olamaz, çünkü ülkemizde Nokia egemenliği varken bu cihazın başlığının bu kadar tartışmaya, paylaşıma sebebiyet vereceğini düşünmüyorum.
  • O makro neydi öyle ya bittim ben Gerçekten çok çok iyi resimler çekmiş fakat bir sorum olacak telefon xenon mu? led mi? başlıkda xenon yazıyor ama diğer sitelerde sadece flash demiş led gibi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.