Şimdi Ara

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.155
Cevap
6
Favori
328.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha ürünler gelmeden 2 ürün arasında kaldım diyebilirim. Birincisi i8510 diğeride i900. Umarım ikiside bir an önce gelir ve kararımızı veririz.
  • Bu arada resimler gerçekten etkileyici. Oynama olacağını sanmıyorum. ( Umarım Yoktur :) ) Eğer resimler ellenmemiş ise samsung bu sefer ortalığı kasıp kavurur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

ŞOK ŞOK ŞOK
    http://www.mobile-review.com/review/samsung-innov8-camera.shtml buradaki resimler de bakın sanki oynama yapılmış....

iki özellik kısımda canon ve samsung resimlerin özelliklerinde resmin çekildiği tarih atar ama bakım bizim samsung da tarih kaç yazıyor ....

ben pc bakıp inceledim.
    ama buradaki resimlerde noise oranı gerçekten az bence...eger resimler gerçekse

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası...

sonuç olarak ne demek istiyorsun dostum anlamadım!

resimlerin tarihinin farklı olması resimlerde oynama olacağını göstermezki.cep telefonunun saati fabrika çıkışlı yanlış ayarlanmıştır saatini ve tarihini düzeltmemişlerdir öyle çekmişlerdir için rahat olsun

• quote:

evet resimler oldukça iyi ama şu agırlık meselesi 124 mü 140 mı ? gsmarena da 140 başka web sitesinde 124 denmiş. gsmarena daha güvenilir geliyor bana.

telin 140 gr ın altında olduğunu düşünüyorum diğer modelleri ile kıyaslandığında, mesela boyut olarak oldukça büyük olan d880 bile 116 gr bununda ondan biraz fazla olduğunu sanıyorum bence 124 gr normal gibi...
  • 8 mp kamera koy. led ışık kadar Flash koy.. Bu ne yaman çelişki Samsung..
  • güzel telefon yapmışlar bu sefer ne olursa olsun tebrik etmek lazım bence...
    ama beni heycanlandırmadı nasıl olsa çıkış fiyatı uçuk bişey olucağından ben nasılsa alamıyıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaspery -- 7 Ağustos 2008; 0:54:36 >
  • G810'nun çıkış fiyatı makul oldu. Bunun da öyle olacaktır. En fazla bir ay içinde makul bir fiyata gelir. En azından nokia yada se nin benzer modelleri gibi ucuk fiyatla çıkmayacaktır, büyük ihtimalle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: join

G810'nun çıkış fiyatı makul oldu. Bunun da öyle olacaktır. En fazla bir ay içinde makul bir fiyata gelir. En azından nokia yada se nin benzer modelleri gibi ucuk fiyatla çıkmayacaktır, büyük ihtimalle.

nokia bunun gibi bir model yapsa ilk çıkış fiyatı 2000 YTL olur

ama samsung titanyum kasa yapmasına rağmen bence eder fiyatı 1.250 YTL çıkartmalı 1000 YTL altına düşüncede almalı bu telefonu

• GSMArena'ya göre çıkış tarihi ağustos ayı, çıkış fiyatı ise tahminen 750 Euro (1170 $)....

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası...
  • quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

8 mp kamera koy. led ışık kadar Flash koy.. Bu ne yaman çelişki Samsung..

bütün güzel özellikleri hiç bir zaman yanyana koymazlar telefon firmalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

GSMArena'ya göre çıkış tarihi ağustos ayı, çıkış fiyatı ise tahminen 750 Euro (1170 $)....

inşallah fiyat tahminleri tutmaz umarım biraz daha düşük fiyata piyasaya çıkar
  • işallah...
    quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

GSMArena'ya göre çıkış tarihi ağustos ayı, çıkış fiyatı ise tahminen 750 Euro (1170 $)....

inşallah fiyat tahminleri tutmaz umarım biraz daha düşük fiyata piyasaya çıkar

• arkadaşlar ağustos ayı içerisindeyiz hala yurt dışında bu telefon piyasaya çıkmadı dimi
  • fiyatı düşük olur inşallah
  • o 750 euro yurtdışı fiyatı buraya gelince daha bile fazla olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

o 750 euro yurtdışı fiyatı buraya gelince daha bile fazla olacak

biz samsung gönül verenler dernegi olarak ucuza temin ederiz belki

hele bir gelsin önce

• fakat bununla ilgili bir bilgi bulamadım ben varmı optik zoom sanki yok gibi geliyor bana dijital zoom olmasın senin dediğin..

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

optik zoom neden yok ya hemde 8mp bir telefonda..

optik zoom var ya kim dedi yok diye
  • Fiyat değilde asıl soru şu NE ZAMAN
  • İnşallah çok geç gelmez...
    1400-1500 ytl gibi bir rakamı sanırım görecek ama zamanla bu fiyata fazla alıcı bulamayınca düşecektir kanaatindeyim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

o 750 euro yurtdışı fiyatı buraya gelince daha bile fazla olacak

biz samsung gönül verenler dernegi olarak ucuza temin ederiz belki

hele bir gelsin önce

nasıl dostum?bizde faydalanalım

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.