Şimdi Ara

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.155
Cevap
6
Favori
328.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence bu telefonda optik zoom var (umarım)

@Révølvér
    fazla alıcı bulamayacağınımı zannediyorsun?bence hiç sanmam..iyi reklamı yapılırsa bu telefonun o zaman bir sürü alıcısı olur

bu arada fiyat aralığı 1000-1200 ytl arasında olur en fazla.örneğin g810 bile 1000ytl yi geçmedi.g810 ile bu telefon arasında pek uçurum olacağını zannetmiyorum en fazla 200 ytl fazla olabilir g810 dan
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

@volkan_kolay
    bence bu telefonda optik zoom var (umarım)

arkadaşım yukarıda yazmıştım, cihazda optical zoom bulunmuyor...
    bu işin sencesi bencesi olmaz artık, cihaz tanıtılmış ve optical zoom yok
  • @aliass,
    Elbetteki söylediğim rakam GSMArena'nın tahminine göre yapılmış bir tahmindir.
    GSMArena da pek atarak söylemez.

750 euro Avrupa için bir tahmin fiyattır ve bugünkü kura göre bile 1350 ytl yapmaktadır.
    TR de biraz daha pahalı olacağını düşünüp bir tahmin yaptım ben de...
    Umarım GSMArena baya bir yanılır...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Telefonda optik yakınlaştırma özelliği bulunmuyor. Bu teknolojinin biraz daha geliştirilmesi lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Telefonda optik yakınlaştırma özelliği bulunmuyor. Bu teknolojinin biraz daha geliştirilmesi lazım.

sırf bu yüzden telefondan soğumaya başlıycam şimdi ha
  • fiyat olarak bende 1200 ytl den fazla olacağını düşünüyorum ancak Samsung farklı bir pazarlama stratejesi içerisinde olursa belki bu civarlarda olur ama şu an için bende pek sanmıyorum, diğer modellerin çoğuna göre önemli artılar içerisnde olan ve belkide şimdiye kadarki en iddialı modellerinden biri olan bu teli, belkide sırf bu yüzden bile çıkış fiyatı olarak umduğumuz gibi değil beklenen gibi çıkaracak ilk etapta diye düşünüyorum, sonra fiyatta indirime giderler o ayrı,
  • Bi optik zom yok diye bir telefondan soğunmazki. Hadi dijital foto makınası olsa hak verirdim, neden optik zom yok diye. Ama g810 ve g800 modellerine koyduğu optik zomu da haydi haydi koyabilirdi. Onu neden yapmadığı da bir garip. O nu yapsaydı bir de kaliteli xenon flash o zaman işi tam bitirmiş olurdu. Gerçi bu haliyle de çok iyi bir iş çıkartmış samsung. Tebrikler tekrardan.
  • youtube a yeni videolar gelmiş bu telefonla ilgili.sanırım yurt dışında bu telefon çıkmaya başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Telefonda optik yakınlaştırma özelliği bulunmuyor. Bu teknolojinin biraz daha geliştirilmesi lazım.

sırf bu yüzden telefondan soğumaya başlıycam şimdi ha

Optik yakınlaştırma Samsung i8510'dan soğumak için geçerli bir neden olmamalı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • belki bir sürpriz yapıp 2x 3x optik zoomda koyarlar, ama işin ilginç yanı bence fotoyu kalitesiz çektikten sonra optik zoom olsa neye yarar daha önce gördük optik zoom var foto başarılı değil ve eleştri alıyor tel, neye yarar optik zoom olsa xenon flaş olsa ben olayı böyle görüyorum, fazlada takmamak lazım nacizane, artı birde şu var ne kadar çok bu tip akılda kalan özellik olursa haliyle fiyat artacak 1700-1800 den çıksa sonra 300-400 ytl düşse kaç kişi alabilirki bu teli, yok dünyanın özelliğini koyup ucuz çıkartsalar bu seferde başka şeyler düşünürüz özelliklerinin kalitesi hakkında, kaldıki az çok bu durumda olan telllerde karşımıza çıkmıyor değil...
  • ya bu telefon çok konuşulacağa benziyor.artık bi gelsede bi elimize alıp incelesek sonra fiyatının düşmesini bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 8 Ağustos 2008; 0:39:35 >
  • Nokia topiklerinden sonra Samsungunda bir topiğinde bir tel modeli bir arkadaşımızın rüyasına girmeye başardı, demekki iş var bu telde, uzun zaman sonra kendi açısından bir ilki daha gerçekleştirdi samsung, tebrik ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 8 Ağustos 2008; 0:33:50 >
  • arkadaşlar bu telefonla ilgili yeni bilgiler internette bulursanız bizimle paylaşın burda.ben araştırıyorum şuan için yeni bir bilgi yok
  •  Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası...

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası...

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası...

• N95 8GB'dan daha ince ve çok daha şık bence. Bu kadar özelliği içinden barındıran bir telefon zaten bundan daha ince ve şık yapılamazdı.
  • evet n 95 ten çok şık bir telefon bu kadar özellik te çok güzel foto kaltesi wifi hızı gibi özelliklerde güzel olursa

mükemmel olur ama xenon flaş bana görede bir eksi
  • valla çift led ile iş bitirir .
    geçeleri kaçımız çok uzak mekan fotoları çekiyoruz genelde hep yakın çekimler alıyoruz.
    Bir modelde vardı ama hatırlamıyorum , çift led gerçekten çok iyi iş çıkartır.
    N73 te tek led var buna rağmen ışığı yeterli.Neden N73 dedim çünkü aynı led görünümün iki tanesi samsung telefonumuzda var.

ben bu telefonu istiyorum.

bazende N96 kafam takılıyor kamera kısmındaki aparat çok ilgimi çekiyor.
    videolarımı izlerken yatık ekran çok iyi oluyor.Ama tek sorunnu bataryası geliyor 930 - 950 mha olması.
    birde nokianın ilk çıkışı pahalı fiyat sonrada 6 ay içerisinde fiyatının 3/1 düşürmesi canımı sıkıyor.

Kullandığım iki marka ve modeller;

SGH 610- Nokia 3510 - 6110 - 6230 - samsun E 730 - D600 - nokia N93 en uzun kullandığım N93 idi :) fiyatından ve de yatık ekran oluşundan dı.

samsung modellerinde yaşadığım en büyük sorunlar ;
    1-Batarya sorunu
    2-Simyan olmayışı
    3-Ses ( mp3 az ses vermesi )

Nokia da ;
    1- Ağır ve kaba olması
    2- Aşırır yüksesk fiyatı olması
    3- bir modeli çıkarınca arkasından i modeli yayınlaması ( bu eski bir yöntemi idi )

Sanırım bu sefer kullanım olarak yine samsung olacak.ağırlık kafamda bir soru işareti.124-140 hangisi?

Bir başka konuda var şimdi
    1-optik zooma alışkınım,
    2-Yatık ekran kullanımına alışkınım,
    3- N93 gece çekimlerinden dolayı canım çok sıkkın ve EN ÖNEMLİSİ NOİSE N93 DE ÇOK FAZLA VAR.Bunun sebebide yatay dikey çözünürlüğün 300*300 olması.Resimler renkler çok net ama noise fazla.

Samsung da yatay dikey ölçümü 300 ya da 160 yerine 72 de bırakmmışlar.
    Yani resmleri yatay ve dikey olarak 72*72 oluyor.Buda resmi çekip zoom yapılınca ne olur bilemem.

umarım samsungda noise oranı düşüktür.

Saygılarımla

• Bir an önce gelsin artıkkkk...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.