Şimdi Ara

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.155
Cevap
6
Favori
328.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: atroce

O makro neydi öyle ya bittim ben Gerçekten çok çok iyi resimler çekmiş fakat bir sorum olacak telefon xenon mu? led mi? başlıkda xenon yazıyor ama diğer sitelerde sadece flash demiş led gibi duruyor

Başlıkta hata var.
    Çift led mevcut. Xenon değil malesef.
    Xenon'u da sanırım daha da kalınlaşacak diye koymadılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

Onu da geçtim N82 kadar dahi olamaz, çünkü ülkemizde Nokia egemenliği varken bu cihazın başlığının bu kadar tartışmaya, paylaşıma sebebiyet vereceğini düşünmüyorum.

şuan bu çıkacak samsung modeli en üstün model.n96 dan önce çıkarsa nokia nın papucu dama atılmış olacak millet hep i8510 olacak burası anababa günü olacak
  • ya bu telefon gerçekte kaç gr ağırlığında.her sitede farklı farklı yazıyor.150 gr bile yazan var.bu telefon o kadar ağırmı ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

Onu da geçtim N82 kadar dahi olamaz, çünkü ülkemizde Nokia egemenliği varken bu cihazın başlığının bu kadar tartışmaya, paylaşıma sebebiyet vereceğini düşünmüyorum.

şuan bu çıkacak samsung modeli en üstün model.n96 dan önce çıkarsa nokia nın papucu dama atılmış olacak millet hep i8510 olacak burası anababa günü olacak

Nokia'nın alıcı kitlesi ile Samsung bir değil. Bu cihaz nokia n96'dan üstün dahi olsa N96 kadar satış potansiyeline sahip olacağını sanmıyorum ülkemizde.
  • quote:

ya bu telefon gerçekte kaç gr ağırlığında.her sitede farklı farklı yazıyor.150 gr bile yazan var.bu telefon o kadar ağırmı ya?

140
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

optik zoom neden yok ya hemde 8mp bir telefonda..
    quote:

Orjinalden alıntı: welat.

nasıl ya bunda optik zoom yokmu,ben 3x optik zoom var diye biliyordum.
    quote:

optik zoom var ya kim dedi yok diye

arkadaşlar cihazda optical zoom bulunmuyor...

quote:

ya bu telefon gerçekte kaç gr ağırlığında.her sitede farklı farklı yazıyor.150 gr bile yazan var.bu telefon o kadar ağırmı ya?

telefon 140 gr ağırlığında (C905 - 136 gr)...
    K850i (118 gr) kullanan biri olarak şunu belirtmeliyim ki, 136 & 140 gr çok yüksek değerler.ben bile 118 gr dan şikayetçiyim, eski telim W800i 99 gr ağırlığı ile süperdii...

i8510'i değerlendirmek gerekirse;
    GSMArena'dan alınan fotolar tek kelime ile süperrr ancak cihazda xenon flashın bulunmayışı benim gözümde herşeyi bitiriyor.ayrıca biraz önce bahsettiğim gibi maalesef ağır ve oldukça da geniş bir makine, yine bana göre bir eksiği dee 2.8" harika ekranının dokunmatik olmayışıdır...

• quote:

telefon 140 gr ağırlığında (C905 - 136 gr)...
    K850i (118 gr) kullanan biri olarak şunu belirtmeliyim ki, 136 & 140 gr çok yüksek değerler.ben bile 118 gr dan şikayetçiyim, eski telim W800i 99 gr ağırlığı ile süperdii...

i8510'i değerlendirmek gerekirse;
    GSMArena'dan alınan fotolar tek kelime ile süperrr ancak cihazda xenon flashın bulunmayışı benim gözümde herşeyi bitiriyor.ayrıca biraz önce bahsettiğim gibi maalesef ağır ve oldukça da geniş bir makine, yine bana göre bir eksiği dee 2.8" harika ekranının dokunmatik olmayışıdır...

METAL KASA OLMASI NEDENİYLE BU KADAR AĞIR SANIRIM

AYRICA BENCE DOKUNMATİK EKRAN İYİ DEĞİL BU DAHA GÜZEL
  • Votes: 2600 Hits: 274926 samsung oy kullanan kesim

Votes: 23633 Hits: 2948097 nokia N96 kesiminde ise oy kullanan bakarsak evet N96 sayfası çok fazla olacak. AMA önce TR ye gelmesi gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

Votes: 2600 Hits: 274926 samsung oy kullanan kesim

Votes: 23633 Hits: 2948097 nokia N96 kesiminde ise oy kullanan bakarsak evet N96 sayfası çok fazla olacak. AMA önce TR ye gelmesi gerekiyor

KİMSE SAMSUNGTAN ÇOK GÜZEL BİR MODEL ÇIKARABİLECEĞİNİ TAHMİN ETMEDİĞİ İÇİN ŞUAN İLGİ AZ AMA Bİ PİYASAYA ÇIKSIN İ8510 O ZAMAN HERKES GÖRSÜN VE ÖZELLİKLERİNİ OKUSUN GÖRÜRSÜNÜZ SAMSUNGA İLGİYİ

• quote:

quote:

KİMSE SAMSUNGTAN ÇOK GÜZEL BİR MODEL ÇIKARABİLECEĞİNİ TAHMİN ETMEDİĞİ İÇİN ŞUAN İLGİ AZ AMA Bİ PİYASAYA ÇIKSIN İ8510 O ZAMAN HERKES GÖRSÜN VE ÖZELLİKLERİNİ OKUSUN GÖRÜRSÜNÜZ SAMSUNGA İLGİYİ

makroda gercekten çok başarılı.gündüz çekimleride mükemmel.
    teknik özellikte iyi.

benim merak ettiğim gece cekimleri ???

ben artılarını yazmıyorum çok fazla

- 140 gr
    - ekranın 240*320 olması

gerçi ben 180gr N93 kullanıyorum

• quote:

quote:

quote:

makroda gercekten çok başarılı.gündüz çekimleride mükemmel.
    teknik özellikte iyi.

benim merak ettiğim gece cekimleri ???

ben artılarını yazmıyorum çok fazla

- 140 gr
    - ekranın 240*320 olması

gerçi ben 180gr N93 kullanıyorum

• mobil review e göre tel 124 gr ve 106.5*53.9*16.9 boyutlarında...
    http://www.mobile-review.com/articles/2008/innov-8mp-en.shtml

buda mobil review in kamera incelemesi, ve canon ixus70 le karşılaştırma yapılmış...

http://www.mobile-review.com/review/samsung-innov8-camera.shtml

bu incelemeyi bakın ve yorumlarınızı ona göre yapın derim, bence bir çok açıdan, bir cep telefonuna göre harika kamerası olacak gibi...

• quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

mobil review e göre tel 124 gr ve 106.5*53.9*16.9 boyutlarında...

buda mobil review in kamera incelemesi, ve canon ixus70 le karşılaştırma yapılmış...

bu incelemeyi bakın ve yorumlarınızı ona göre yapın derim, bence bir çok açıdan, bir cep telefonuna göre harika kamerası olacak gibi...

Fotoğraflar gerçekten çok başarılı.

• quote:

+1

• quote:

inşallah ağırlığı 124 gr dır

ayrıca süper resimler çekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 6 Ağustos 2008; 18:01:34 >

• PHI sen baya beyenmişsin alcan mı bundan bi dane he?
  • Çektiği resimler çok iyi dijital makınaya çok yaklaşmış. Hatta bazı yerlerde canon da daha iyi çekmeyi başarmış.
  • evet resimler oldukça iyi ama şu agırlık meselesi 124 mü 140 mı ? gsmarena da 140 başka web sitesinde 124 denmiş. gsmarena daha güvenilir geliyor bana.
  • ŞOK ŞOK ŞOK
    http://www.mobile-review.com/review/samsung-innov8-camera.shtml buradaki resimler de bakın sanki oynama yapılmış....

iki özellik kısımda canon ve samsung resimlerin özelliklerinde resmin çekildiği tarih atar ama bakım bizim samsung da tarih kaç yazıyor ....

ben pc bakıp inceledim.
    ama buradaki resimlerde noise oranı gerçekten az bence...eger resimler gerçekse

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 6 Ağustos 2008; 23:11:55 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.