Şimdi Ara

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.155
Cevap
6
Favori
328.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence çokta kaba değil, sadece arka kamera kısmı daha iyi olabilirdi. bugün beğenmeyipte maddi imkanı olan bir çok kişi eğer gelirse koşa koşa gidip alacağını tahmin ediyorum çünkü çok sıradışı bir cihaz kafa karıştıracaktır özellikleri, bu arada ağırlığı 100-115 gr dan fazla olacaktır diye düşünüyorum...
  • Valla menü stili hoşuma gitti. Özelliklerini sorunsuzca veriyorsa 10 numara telefon olmuş. Ve çıktığı zaman piyasanın en iyisi olur. Tabi diğer firmalar duyurmadıkları bundan iyi bir modeli hızlıca çıkartmaz ise...
  • bugüne kadar tüm samsung modellerinde sesi dışarı vererek mp3 dinledin mi birden şarzı azalıyor.
    halbuki aynı sürede daha yüksek ses aldığınınz nokialarda bu sorun olmuyor neden acaba.

gerci 1200 lik pil ile ne olur bilemiyorum.bende N93 var bataryası çok iyi.
    aynı konu video kullanımda da pil sorun yaratıyordu samsunglar.

eğer 125 gr dan fazla olursa sanırım tercihim N96 olacak
  • Agustosda avrupada 780 avro dan cıkacakmıs buraya eylulde gelır heralde yada agustosun sonu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoqoKo

Agustosda avrupada 780 avro dan cıkacakmıs buraya eylulde gelır heralde yada agustosun sonu?

Ağustosun sonu gibi gelirse çok iyi olur. Ama fiyatı avrupa da bile çok pahalı. Burada daha da fazla olur. Gereksiz bir fiyat bence o kadar para verilemez.
  • Bu arada telefonda FIFA 08 oyunu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcan

Bu arada telefonda FIFA 08 oyunu var

• quote:

Orjinalden alıntı: join

quote:

Agustosda avrupada 780 avro dan cıkacakmıs buraya eylulde gelır heralde yada agustosun sonu?

Ağustosun sonu gibi gelirse çok iyi olur. Ama fiyatı avrupa da bile çok pahalı. Burada daha da fazla olur. Gereksiz bir fiyat bence o kadar para verilemez.

fiyatı yüksek fakat telefon zaten N96'ın rakibi bi telefon hatta daha bile iyi, N96 da o fiyat civarında olacağı düşünülürse fiyat olması gerektiği gibi.
  • Yani N96'nın da fiyatı yüksek. Bu kadar olmaları gerekmiyor.
  • quote:

Yani N96'nın da fiyatı yüksek. Bu kadar olmaları gerekmiyor.

Yani az daha koyar gider arte alırım paşa gibi
  • quote:

quote:

Yani N96'nın da fiyatı yüksek. Bu kadar olmaları gerekmiyor.

Yani az daha koyar gider arte alırım paşa gibi

Arteye verilen paraya yazık,tamamen hava-civa ve artislik yapma telefonu.
  • uzman mobiller yorum yapsanıza biraz yaaa se yada nokia olsaydı sayfayı tavan yapdırırdınız?

evet bi kaç tane yorum var kaba bu kadar özellik bir telefonda nokia n96 nın eksiklerini gidermiş bence yorumlar?
  •  Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası...

İlk boyutlardan başlayalım. Aralarında en uzun Innov8. En kısası ise N96... Ve ortak nokta şu ki 3üde sürgülü. Ama sadece 2si 2.8" (N96 ve Innov8)
    C905 2.4" ve bence yakışmıyor. Bu arada aralarında en ince Innov8.

3ününde 320*240 piksel ekran, gps wi-fi gibi temel önemli ortak özellikler mevcut.
    c905le Innov8 fotoda kapışacak gibi. N96nın fotolarını gördüm (test fotolarıydı gerçi) baya kötüydü.
    GPS ve wi-fi kalitesi incelmelerde belli olacak.
    innov8 ve N96 aynı işletim sistemi ve arayüze sahip. yani çok kolay kullanıcı çekebilir samsung.
    16gb hafızası, 16m 320*240 piksel ekranı, gps, wi-fi, aynı işletim sistemi ve arayüzü, çift led, 128mb rami, accelerometer, 3.5mm çıkışları, geo tag gibi ortak özellikleri var N96 ile.
    fifa 2008 ve asphalt oyunları bile ortak

neredeyse tek fark kamera 120fps video çekimide eklemek lazım tabi

1200mAh batarya ile N96dan üstün (950mAh) C905 ise 930
    pili cidden iyi yapmışlar

N96nın tvsi var ama bizim ülkede kullanılamıyor maalesef

Kısaca kağıt üzerinde aralarında en üstünü Innov8
    N96nın ve C905in eksiklikleri onda mevcut. Şu halde tam takır ama pratikte görecek.

c905in xenon var 1de sanırsam

bu arada cihaz çok geniş

tip konusnda ise en güzel N96. ikinci sürgü de güzel 1 nokta.

yeterli mi god father

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 29 Temmuz 2008; 1:32:49 >

• güzele benziyor
  • güzel cihaz. asırı bir boyutu da yok. i780 kullanıyorum. ufak tel sevmem.
  • dostlar bu telefonun g810 dan ne farkı var?sizin göz<ünüze çarpan farkları var mı? (tabi 16gb hafıza ve 8mp kamera hariç)
  • Daha önceden Samsung 10 megapiksel kamera çözünürlüğü olan şu linkteki telefonu çıkarmıştı, bu telefondan haberi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bishibosh

Daha önceden Samsung 10 megapiksel kamera çözünürlüğü olan şu linkteki telefonu çıkarmıştı, bu telefondan haberi olan var mı?

senin verdiğin linkteki telefon türkiyeye gelmiyecek bir telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 29 Temmuz 2008; 15:06:31 >
  • doğu için üretilmiş 1 model senin dediğin
  • bu cihazın bir 3d grafik hızlandırıcı chip taşıdığını görmüştüm bir yerde mobil 3d oyunlar için bir çığır olabilir tek eksiği sölememe bile gerek yok size:D

dokunmatik diil
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.