Şimdi Ara

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.155
Cevap
6
Favori
328.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: carpediem23

bu cihazın bir 3d grafik hızlandırıcı chip taşıdığını görmüştüm bir yerde mobil 3d oyunlar için bir çığır olabilir tek eksiği sölememe bile gerek yok size:D

dokunmatik diil

KİŞDEN KİŞİYE DEGİŞİR DOKUNMATİK SEVMEYENLERDE VAR
  • bence dokunmatik kolayca bozulabilecek bir özellik
  • ewt sevmeyen de olabilir tabii ama en baba 2 yıl sonra dokunmatik olmayan telefon kalmayınca ne yapıcaksın peki telefon mu kullanmicaksın:D 2 yıla kadar dokunmatik olmayan tel kalacağını düşünüyor musun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: carpediem23

ewt sevmeyen de olabilir tabii ama en baba 2 yıl sonra dokunmatik olmayan telefon kalmayınca ne yapıcaksın peki telefon mu kullanmicaksın:D 2 yıla kadar dokunmatik olmayan tel kalacağını düşünüyor musun?

Bence kalır tüm teller dokunmatik olmaz....
  • 3D hızlandırıcı N82 ve N95'tede var. Benim kızdığım nokta o kadar özellik koyuyorlar ama hala yıl 2008, 2009'a girecez 240x320 ekran koyuyorlar. Geçen E60'ımı tekrar gördüm gerçekten muazzam netlik farkı var. 352x416'dan 240x320'ye geri düştüğü için Nokia'yaya ve aynı şeyi yaptığı için Samsung'a birer tane hediye ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

3D hızlandırıcı N82 ve N95'tede var. Benim kızdığım nokta o kadar özellik koyuyorlar ama hala yıl 2008, 2009'a girecez 240x320 ekran koyuyorlar. Geçen E60'ımı tekrar gördüm gerçekten muazzam netlik farkı var. 352x416'dan 240x320'ye geri düştüğü için Nokia'yaya ve aynı şeyi yaptığı için Samsung'a birer tane hediye ediyorum.

bence de artık Full HD ekranlar gelmeli 1920 X 1080 olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

quote:

3D hızlandırıcı N82 ve N95'tede var. Benim kızdığım nokta o kadar özellik koyuyorlar ama hala yıl 2008, 2009'a girecez 240x320 ekran koyuyorlar. Geçen E60'ımı tekrar gördüm gerçekten muazzam netlik farkı var. 352x416'dan 240x320'ye geri düştüğü için Nokia'yaya ve aynı şeyi yaptığı için Samsung'a birer tane hediye ediyorum.

bence de artık Full HD ekranlar gelmeli 1920 X 1080 olmalı

• O kadarıda şuan için abartı olur ama birgün oda olacaktır. Bence gözlük gibi olup görüntüyü hologram şeklinde gösterecek cihazlar olacak ilerde ama ona daha çok var. Benim dediğim geçen sene sattığım E60 352x416 idi ve ekranı okadarda büyük değildi. Şimdi en azından 640x480 yapmalılar. Hatırlayacağınız üzere bir ara 176x208 ekran kullanırdı Nokia. Sonra N80, E60, E70 gibi modellerde bunu 4 katına çıkararak 352x416 yapmıştı. Ben şimdide 240x320'yi 4 katına çıkartarak 640x480 bir ekran beklerdim açıkçası ama nokia nedense 240x320 ekrana geri döndü. Rakiplerde gelişme olmadı diyemi, yoksa fiyat politikasımı bilemem. Ancak 200 liralık telefonla 1300 liralık telefona da aynı ekran koyulmazki bu devirde. Ayıp denen bişey var. İlerleyin artık deeemi.

• quote:

Ancak 200 liralık telefonla 1300 liralık telefona da aynı ekran koyulmazki bu devirde. Ayıp denen bişey var. İlerleyin artık deeemi.

dostum bu sözünle yerden göye kadar haklısın sana benden +1
  •  Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası...

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası...

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası...

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

İlk boyutlardan başlayalım. Aralarında en uzun Innov8. En kısası ise N96... Ve ortak nokta şu ki 3üde sürgülü. Ama sadece 2si 2.8" (N96 ve Innov8)
    C905 2.4" ve bence yakışmıyor. Bu arada aralarında en ince Innov8.

3ününde 320*240 piksel ekran, gps wi-fi gibi temel önemli ortak özellikler mevcut.
    c905le Innov8 fotoda kapışacak gibi. N96nın fotolarını gördüm (test fotolarıydı gerçi) baya kötüydü.
    GPS ve wi-fi kalitesi incelmelerde belli olacak.
    innov8 ve N96 aynı işletim sistemi ve arayüze sahip. yani çok kolay kullanıcı çekebilir samsung.
    16gb hafızası, 16m 320*240 piksel ekranı, gps, wi-fi, aynı işletim sistemi ve arayüzü, çift led, 128mb rami, accelerometer, 3.5mm çıkışları, geo tag gibi ortak özellikleri var N96 ile.
    fifa 2008 ve asphalt oyunları bile ortak

neredeyse tek fark kamera 120fps video çekimide eklemek lazım tabi

1200mAh batarya ile N96dan üstün (950mAh) C905 ise 930
    pili cidden iyi yapmışlar

N96nın tvsi var ama bizim ülkede kullanılamıyor maalesef

Kısaca kağıt üzerinde aralarında en üstünü Innov8
    N96nın ve C905in eksiklikleri onda mevcut. Şu halde tam takır ama pratikte görecek.

c905in xenon var 1de sanırsam

bu arada cihaz çok geniş

tip konusnda ise en güzel N96. ikinci sürgü de güzel 1 nokta.

yeterli mi god father

reis samsungta da xenon yok mu bundada mı çift led

birde sence en alınası hangisi ?
    sen n96 alacan heralde dimi
    birde tşkürler işte yaz böyle yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godfather09 -- 30 Temmuz 2008; 0:02:27 >

• bir web sitesinde ağırlığı 104 gr olduğunu beyan etmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 30 Temmuz 2008; 9:59:30 >
  • birde başlıkda neden Xenon yazıyor çiftttt led var telefonda ....oda iyi iş görür.........

bir tek ekran 2,8 240*320 olmamış bu
    en az 640*480 olmalıymış birde çift sim kart olmalı ...bence EKSİKLİKLERİ BUDUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 30 Temmuz 2008; 9:47:55 >
  • Telefonda xenon flash olması lazım.
  • Cihazda çift led var.

VGA ve Xenon'u bilerek koymamışlar.
  • quote:

Cihazda çift led var.

Nedeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????????????
  • quote:

Cihazda çift led var.

VGA tamamda Xenon niye
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoqoKo

quote:

Cihazda çift led var.

Nedeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????????????

VGA derken video çekimi mi kastettin.Video VGA 30 fsp ama TFT ekrana sahip
  • g810 almak yerine bu telefonu beklemek dahamı mantıklı sizce arkadaşlar?
  • Elimde n73 var n96 almayı düşünüyordum ama bu telefon fikrimi değiştirdi eylül ayında tr piyasasına girecekmiş fiyatı biraz düşerse alabilirim 2009 gibi ayrıca n96 da tv olmasının benim açımdan hiçbir çekiciliği yok. Telefon takoz diyosunuz ama kendi adıma konuşayım ben özellik alıyorum abi n73 ümün de sınırlarını sonuna kadar zorladım bunu alırsam bu da öyle olacaktır symbian & 8 MP kamera & 16 Gb hafıza ile bnden okey aldı saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.