Şimdi Ara

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.155
Cevap
6
Favori
328.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bigben619

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

makale

http://www.mobile-review.com/articles/2008/innov-8mp-en.shtml

bu sitedki i8510 resimleri sanki sahte yani sanki telefon orjinal değil.benim duyduğuma göre kızak açıkken kızağın arkasında bir bölüm olması lazım parmak okuyucu veya sanal mouse yeri olması lazım

zannetmiyorum sahte oldugunu, youtubeda bi video izledim sanal mouse olayını yon tuslarının arasındaki bolgede yapıyolardı, tabi bu durumda parmak izi okuyucu da aynıdır heralde. bi de mobile-review'i guvenilir bi site olarak biliyorum

parmak izi okuyucu kızağın arkasındaki yerde olması lazım diye biliyorum önde olmazki

• quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

fırından sıcak sıcaaak gel abiii...

http://www.gsmarena.com/samsung_i8510_innov8-review-269.php

ÇOK SÜPER TELEFON

BU ARADA DOKUNMATIK TUŞLARIMI VAR BUNUN YA YENİ FARKETTİM ÖYLEMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 2 Ağustos 2008; 1:05:48 >
  • Notebook lardaki gibi bir mause sistemi var sanırım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: join

Notebook lardaki gibi bir mause sistemi var sanırım?

EVET VAR SANIRIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

bununda test fotolarını vs iice görmek lazım yoksa bu da uğratabilir

BUYUR SANA İ8510 İLE ÇEKİLMİŞ SICAK RESİMLER

http://www.gsmarena.com/samsung_i8510_innov8-review-269p4.php

LİNKE GİR SAYFADA AŞAĞIDA RESİMLER VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 2 Ağustos 2008; 1:39:59 >
  • Gsmarena i8510'un kamerası için süper diyor ve dijital kamera ile aradaki farkın iyice kapandığını söylüyor. Ayrıca i8510'un çıtayı çok yükselttiğini ve diğer üreticilerin bunu yakalamasının zaman alacağını söylüyor.

Görünüşe bakılırsa bu telefon çıkınca ortalığı kasıp kavuracak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

Gsmarena i8510'un kamerası için süper diyor ve dijital kamera ile aradaki farkın iyice kapandığını söylüyor. Ayrıca i8510'un çıtayı çok yükselttiğini ve diğer üreticilerin bunu yakalamasının zaman alacağını söylüyor.

Görünüşe bakılırsa bu telefon çıkınca ortalığı kasıp kavuracak.

kasıp kavuracağı kesinde umarım sunduğu özelliklerin hakkını veriyordur bu telefon ve umarım en yakın zamanda türkiyeye gelir mesela 1 ay içinde
  • 1 ay zor gibi bence ama zaten ekim'de falan gelir eğer Avrupa'da eylül'de çıkarsa.
  • GSM Arena ön inceleme yaptıysa gerisi gelir
  • biseyi merak ediyorum. bundan once samsung kullandım ama samsungun kendi arayuzune sahip bi telefondu symbianla alakası yoktu. samsung ilk symbian telefonunu cıkartınca da bazı sertifika problemleri oldugunu okumustum, dolayısıyla da her symbian programı calısmıyorMUŞ. smdi bu problemler cozuldu mu? artık her symbian programını çalıstırabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

1 ay zor gibi bence ama zaten ekim'de falan gelir eğer Avrupa'da eylül'de çıkarsa.

bugün telefoncuya g810 varmı ne zaman gelir diye sordum daha gelmedi dedi yakında gelcek dedi.i8510 nu sordum yılın son çeyreğinde gelecek dedi yani ekimde türkiyede olmaya başlar dedi.ve herkes i8510 nu bekliyor dedi.bu telefonun çok taliplisi var herkes bu telefonu konuşuyor yaw.g810 nu bile bu kadar konuşmadı millet.hatta bugün başka bir yere daha sordum g810 varmı diye öyle bir telefon yokki dedi.adamlar daha g810 nu duymamışlar bile.her neyse sonuçta i8510 büyük bir merakla bekleniyor umarım erken gelir ve uygun fiyata gelir.saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigben619

biseyi merak ediyorum. bundan once samsung kullandım ama samsungun kendi arayuzune sahip bi telefondu symbianla alakası yoktu. samsung ilk symbian telefonunu cıkartınca da bazı sertifika problemleri oldugunu okumustum, dolayısıyla da her symbian programı calısmıyorMUŞ. smdi bu problemler cozuldu mu? artık her symbian programını çalıstırabilirmi?

symbian ı windows xp gibi düşün cep telefonlarını da casper ,aidata gibi düşün.bilgisayarın markası ne olursa olsun windows xp yi yüklersin bilgisayarına aynı o misal telefonun markası ne olursa olsun (nokiada ve samsungun yeni modellerinde) symbian yüklü.yani symbian samsungda kötü çalışıyor nokiada güzel çalışıyor diye bişey olamaz.symbian ya bütün telefonlarda güzel çalışır yada bütün telefonlarda kötü çalışır.yani senin duyduğun dedikodu yalan haber.symbianda çalışan her program symbian yüklü her telefonda çalışır.bu arada bildiğim kadarıyla i8510 da symbianın en son ve en yeni versiyonu yüklü yani için rahat olsun hiçbir sıkıntı yok samsunglarda.

not: ayrıca bazı programlarda sertifika problemi veriyor bu çok doğal ve bunu ilaçlama yada hack yöntemi ile çözüyorsun.bu konuda ayrıntılı bilgi almak için nokia bölümünde n95 8gb tın topicinde girebilirsin

• dostum o modellerin hiçbirinde donanımsal olarak entegre bir 3d hızlandırıcı yok sadece bildiğiniz üzere n-gage platformu war ancak bu platform telefonun işlemcisi üzerinden çalışıyor, ancak bu modelde bir 3d hızlandırıcı entegre edilmiş, yani bilgisayarlardaki GPU olarak düşünebilirsiniz n serilerinde ise oyunlar CPU üzerinden çalışıyor!!!
  • resimlere baktım ama pek doyum alamadım
  • foto çekim örnekleri 2 mp ve yatay ve dikey çözünürlük 72 dpi...
    n93 bu dpi oranı 300 dpi... yatay dikey çözğünürlük az olunca zoom yapınca hiç verim vermiyor ... bakalım kullanıcı resimleri önemli beklemeye devam takibe devam 124 gr lık telefon gel artık

birde ekran çözünürlüğü neden düşük 240x320 bence 2.8 ekrana çok ayıp olmuşşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 3 Ağustos 2008; 13:21:00 >
  • arkadaşlar adamlar 140 gramdan bahsediyor. kasaptan kıymamı alıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

resimlere baktım ama pek doyum alamadım

gayet mükemmel resimler çekiyor

hangi resim hoşuna gitmedi ?
  • Ya tam N82 alacaktım. Param çıkmıştı. siyahından da umudu kesmiştim. Gümüş olanından alacaktım. Ama bu telefon beni kandırdı. Ya beklemekten sıkıldım. Bu nedir böyle bekle bekle olmuyor. Ama şimdi N82 alsam bir kaç ay sonra bu telefonu piyasada görsem gerçekten üzülürüm. Çünkü şuan alacağım telefon bana bi 5 yıl kardeş olacak o yüzden gerçekten iyi bir şey almak istiyorum. Bir seferde alacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: join

Ya tam N82 alacaktım. Param çıkmıştı. siyahından da umudu kesmiştim. Gümüş olanından alacaktım. Ama bu telefon beni kandırdı. Ya beklemekten sıkıldım. Bu nedir böyle bekle bekle olmuyor. Ama şimdi N82 alsam bir kaç ay sonra bu telefonu piyasada görsem gerçekten üzülürüm. Çünkü şuan alacağım telefon bana bi 5 yıl kardeş olacak o yüzden gerçekten iyi bir şey almak istiyorum. Bir seferde alacam.

5 sene çok uzun bir süre, bence az daha bekleyin almışken en iyisini alın. Sonradan pişman olmayın, yoksa 5 sene o pişmanlıkla yaşanmaz
  • Yani bende onu düşünüyorum. O yüzden beklemeye karar verdim. Ama ben çok sık telefon değiştiren biriydim. Her yeni modeli alırdım. İnanılmaz paralar harcadım. Artık evlendim. Evliyken olmuyor ya almak istiyorum ama maddi durum kurtarmıyor. Artık yeni bir model telefon almanın zamanı gelmişti. N82 gözüme kestirmiştim. Neyse artık bir kaç ay daha bekleyeceğiz. i8510 çok uzun yıllar kullanılabilecek gibi görünüyor.
    Kahretsin içimdeki bu teknoloji tutkusu.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.