Şimdi Ara

Yeni Samsung Innov8. | Ana Başlık - 8mpx, 2.8' Ekran, 16GB Dahili Hafıza ve Dahası... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.155
Cevap
6
Favori
328.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: casus62

Elimde n73 var n96 almayı düşünüyordum ama bu telefon fikrimi değiştirdi eylül ayında tr piyasasına girecekmiş fiyatı biraz düşerse alabilirim 2009 gibi ayrıca n96 da tv olmasının benim açımdan hiçbir çekiciliği yok. Telefon takoz diyosunuz ama kendi adıma konuşayım ben özellik alıyorum abi n73 ümün de sınırlarını sonuna kadar zorladım bunu alırsam bu da öyle olacaktır symbian & 8 MP kamera & 16 Gb hafıza ile bnden okey aldı saygılarımla.

tv zaten tr de çalışmıyo
  • Yani N96 tan çok daha üstün kesinlikle alınası bir telefon. Samsung bu defa yaptı diyebilirim. Umarım özelliklerini sunmada bir problem yaşanmaz. Bir de denildiği gibi ağustos eylül gibi piyasaya çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

g810 almak yerine bu telefonu beklemek dahamı mantıklı sizce arkadaşlar?

tabiki bu telefon G810 boşver
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

quote:

g810 almak yerine bu telefonu beklemek dahamı mantıklı sizce arkadaşlar?

tabiki bu telefon G810 boşver

PEKİ NEDEN?
  • bu arada şimdi samsunga mail attım bu telefon ne zaman türkiye piyasasına girecek diye.sizde mail atın arkadaşlar en yakın zamanda bu telefon türkiyeye gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 31 Temmuz 2008; 1:03:53 >
  • Bu telefonlara verdiğim parayla araba alırdım yaaaa.Ama yine dayanamıyacam bu gelsin bunuda alıcam bıktım bee,bi doktoramı görünelim DH komple indirim yaparlar belki
  • tek eksik kızılötesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: agabaran

Bu telefonlara verdiğim parayla araba alırdım yaaaa.Ama yine dayanamıyacam bu gelsin bunuda alıcam bıktım bee,bi doktoramı görünelim DH komple indirim yaparlar belki

bak doğru söyledin bunu:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

VGA derken video çekimi mi kastettin.

hayır VGA ekran çözünürlüğü

quote:

Orjinalden alıntı: godfather09

birde sence en alınası hangisi ?
    sen n96 alacan heralde dimi
    birde tşkürler işte yaz böyle yav

yok yaw ne N96sı

bu 3ünüde almam N82im var kapı gibi

Generalx: VGA ekran ve Xenon eksik.

• telpaya attığım mesaja cevap geldi. eylül ayında piyasada olması bekleniyormuş bu telefon arkadaşlar.ve fiyatıda tam belli değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 1 Ağustos 2008; 10:30:59 >
  • ekim 1de N96 satışta olacak eylülde bu gelirse nokia biter

gerçi müşterisi ayırıdrı nokia ayrıdır
  • başarı ya attığım mesajada cevap yazmışlar.onlarda eylül ayında piyasada olması bekleniyor dediler
  • quote:

bu arada şimdi samsunga mail attım bu telefon ne zaman türkiye piyasasına girecek diye.sizde mail atın arkadaşlar en yakın zamanda bu telefon türkiyeye gelsin

Ben TElpaya mail attım.6 gün sonra geri dönüş yaptılar.Bizim bildiklerimizi biliyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: agabaran

Bu telefonlara verdiğim parayla araba alırdım yaaaa.Ama yine dayanamıyacam bu gelsin bunuda alıcam bıktım bee,bi doktoramı görünelim DH komple indirim yaparlar belki

bende verdiğim paraları düşününce sinirleniyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

makale

http://www.mobile-review.com/articles/2008/innov-8mp-en.shtml

bu sitedki i8510 resimleri sanki sahte yani sanki telefon orjinal değil.benim duyduğuma göre kızak açıkken kızağın arkasında bir bölüm olması lazım parmak okuyucu veya sanal mouse yeri olması lazım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

makale

http://www.mobile-review.com/articles/2008/innov-8mp-en.shtml

bu sitedki i8510 resimleri sanki sahte yani sanki telefon orjinal değil.benim duyduğuma göre kızak açıkken kızağın arkasında bir bölüm olması lazım parmak okuyucu veya sanal mouse yeri olması lazım

zannetmiyorum sahte oldugunu, youtubeda bi video izledim sanal mouse olayını yon tuslarının arasındaki bolgede yapıyolardı, tabi bu durumda parmak izi okuyucu da aynıdır heralde. bi de mobile-review'i guvenilir bi site olarak biliyorum

• eğer boyutları sony ile aynıysa ki burda 1mm kısa görünüyo kesinlikle bunu almayı düşünüyorum. N95 8GB resim çekiminde hayal kırıklığına uğratttı beni.
  • bununda test fotolarını vs iice görmek lazım yoksa bu da uğratabilir
  • fırından sıcak sıcaaak gel abiii...

http://www.gsmarena.com/samsung_i8510_innov8-review-269.php
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.