Kart telefon olarak adlandırılabilecek Samsung P serisi, gelişmiş özellikleriyle iş hayatındaki kullanıcılara, ciddi ve sıradışı ürünleri beğenenlere hitap ediyor. Serisinin yeni üyesi P520, hesap makinelerini andıran tasarımının yanı sıra LG Prada'ya olan benzerliğiyle de dikkat çekiyor. 2.6 inç büyüklüğünde dokunmatik ekranın altına açma ve kapama tuşları konumlandırılmış. 8.9 mm inceliğindeki cihaz, 102 gram ağırlığında. Bluetooth, Wi-Fi, EDGE bağlantı desteği sunuyor. 3 megapiksel kamerası bulunan P520'nin 50MB hafızası microSD kartla artırılabiliyor. Serideki cihazları rakiplerinden ayıran en önemli özelliği bilindiği gibi tasarımıyla bütünleşen ve üzerindeki piliyle telefona ek güç kazandıran koruma kılıfı. Aynı özellik P520 modelinde de mevcut. Bu sayede telefon bir deri cüzdan görünümüne kavuşurken ikinci pil sayesinde ek güce sahip oluyor.
özellikleri: -Network: Triband GSM with EDGE -Size: 88 x 54 x 8.9 mm -Weight: 102 grams -Display Screen: QVGA touchscreen, 262k colors, around 2.6-inch -3 megapixel camera -50MB internal memory -microSD card slot -Bluetooth (A2DP capable) -WiFi with UMA -Document viewer -960mAh battery -Up to 180 minutes talk time -Up to 220 hours standby time
dokunmatik ekran almak istesem kesinlikle bunu alırdım.. bence çok güzel ufacık ve şekil bir telefon....
quote:
Orijinalden alıntı: sarıkanaryam
dokunmatik ekran almak istesem kesinlikle bunu alırdım.. bence çok güzel ufacık ve şekil bir telefon....
Gerçekten çok hoş. Samsung u takdir etmek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Quattro
Gerçekten çok hoş. Samsung u takdir etmek lazım.
Alıntıları Göster
samsung bu işi gerçekten iyi biliyor
quote:
Orijinalden alıntı: just sky
samsung bu işi gerçekten iyi biliyor
Alıntıları Göster
İşletim sistem nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: megaturk
İşletim sistem nedir ?
Alıntıları Göster
evet gerçekten işadamlarına yönelik başarılı olabilecek bir model tebrikler samsung
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748
evet gerçekten işadamlarına yönelik başarılı olabilecek bir model tebrikler samsung
telefon gerçekten çok hoş duruyor. iphone htc nin yeni modeli prada derken samsung tanda cevap geldi. Ülkemize gelir mi bilmiyorum umarım gelir.
Dokunmatik ekran 2.6 inc 3mp kamera wifi (batarya yeterli olur umarım) bu 3 özellik insanı cezbediyor.
işletim sistemi yok yani java kullanacak diğer samsunglar gibi (en azından ben öyle tahmin ediyorum)
quote:
Orijinalden alıntı: tolgaserdar
telefon gerçekten çok hoş duruyor. iphone htc nin yeni modeli prada derken samsung tanda cevap geldi. Ülkemize gelir mi bilmiyorum umarım gelir.
Dokunmatik ekran 2.6 inc 3mp kamera wifi (batarya yeterli olur umarım) bu 3 özellik insanı cezbediyor.
işletim sistemi yok yani java kullanacak diğer samsunglar gibi (en azından ben öyle tahmin ediyorum)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tolgaserdar
evet java desteği var.telefonun tek bir kotu yanı var oda QCİF video kayıt yapması
quote:
Orijinalden alıntı: nick_9602
quote:
evet java desteği var.telefonun tek bir kotu yanı var oda QCİF video kayıt yapması
Alıntıları Göster
dokunmatik ekran olmasa daha iyi olurdu sanki
quote:
Orijinalden alıntı: _ZuMaZuM_
dokunmatik ekran olmasa daha iyi olurdu sanki
Alıntıları Göster
tamda prada almayi dusunurken samsungdan alternatif geldi valla tasarımı falan hos olmus kılıf ve pil olayi da telefonu diger benzerlerinden on plana cikarir dusuncesindeyim
quote:
Orijinalden alıntı: underwater
tamda prada almayi dusunurken samsungdan alternatif geldi valla tasarımı falan hos olmus kılıf ve pil olayi da telefonu diger benzerlerinden on plana cikarir dusuncesindeyim
Alıntıları Göster
quote:
bataryası yeterli olur gibime geliyor çünkü kılıfının içinde ekstra güç kaynağı varmış böylece pilin ömrü artıyormuş(biryerde okumuştum.)
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748
quote:
bataryası yeterli olur gibime geliyor çünkü kılıfının içinde ekstra güç kaynağı varmış böylece pilin ömrü artıyormuş(biryerde okumuştum.)
Alıntıları Göster
bu tel ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: sarıkanaryam
bu tel ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı arkadaşlar?
Alıntıları Göster
tasarım olarak cok hos bir telefon. ancak bence wifi olmasa da olurmus. cunku ekranı cok ufak. bu telefonda kesinlikle sorf yapilmaz. ama mail transferi derseniz o baska.
quote:
Orijinalden alıntı: Evren7
tasarım olarak cok hos bir telefon. ancak bence wifi olmasa da olurmus. cunku ekranı cok ufak. bu telefonda kesinlikle sorf yapilmaz. ama mail transferi derseniz o baska.
Alıntıları Göster
ekranı ufak derken n95 kadar bunun ekranı bence ufak da değil.
Esas güzelliği boyutunun küçük olması. Ne zaman çıkar veya türkiyeye gelir mi bilemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: tolgaserdar
ekranı ufak derken n95 kadar bunun ekranı bence ufak da değil.
Esas güzelliği boyutunun küçük olması. Ne zaman çıkar veya türkiyeye gelir mi bilemiyorum
Alıntıları Göster
telefonun ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgisi olan var mı?