Şimdi Ara

===> Yeni Samsung U800 | 3.2mp kamera ve sadelik <=== (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
16.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon gercekten cok guzel tam bir bayan telefonu fakat grisi gibi renkleri erkekler için cok uygn.Telefon acayip ince 3g goruntulu gorusme war.3.2 mega flaslı.Gayet guzel kamerası.ancak tuslara basması cok zor basarken dier tuslara kayıyor elimiz bazen.Sesi yeterli cıkıyor.En sevdiim ozelligi tema yapma programı war temaları kendiniz olusturabiliyorsunuz. bu telefon gercekten guzel
  • street35 konuşma esnasında karşı tarafın sesi az mı geliyor?tşk.
  • Samsung'un gerek tasarım gerekse özellik açısından yaptığı en güzel telefon.

Erkekler için grisi,bayanlar için ise pembe vb. renkleri mevcut.

Telefon ince,komple paslanmaz çelik olması ve klasik tipte olması çokgüzel.Sadelik arayanlara mutlaka öneririm. Nokia gibi kalın ve çocuk telefonu gibi değil.(Grisi için)

Ve U700'ün daha güzel olduğunu söyleyenler bunu kayan kapaklı olmasına bağlıyorlardır sanırım. Ve U700 de radyo da yok. Bence büyük bir eksiklik.

Fiyatına gelince BU telefon nokia olsaydı fiyatı nerdeyse 2 katı olurdu ve U700 den daha ucuz.

telefonu diğer telefonlardan ayıran özellikleri ise tema yapabilme,950 mb. telefon hafızası,8 gb. kadar micro sd kaldırabiliyor.

bir de kulaklık dönüştürücü sayesinde bütün kulaklıklar oluyormuş,nasıl oluyor bilen anlatsın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

bence kayan kapakli tasarimdan uzaklasmasi iyi.alternatif dizayn acisindan olumlu buldum ancak bu ozelliklere sahip telefon piyasada oyle cok ki...Bnece gereksiz bir model olmus.Bari pil performansi iyi olsa...

ama tasarımı hiçbir telefonda yok bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: omrbsrn
    müzik calarken ses kalitesi açısından nasıl bir telefon cevaplarınızı bekliyorum

ses kalitesi iyi, ben konuşmaktan çok müzik dinlemek için kullanıyorum zaten, alırken en çok bu beni korkutmuştu ama korktuğum gibi çıkmadı, tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: usta.1970
    merhaba bende samsung u800 almayı düşünüyom fakat U 800 konuşma esnasında karşı tarafın sesi az mı geliyor?kullanan arkadaşlar varsa vevaplarını bekliyorum.

böyle bişey yok, gayet normal. ses konusunda tek sorun dışa verdiği seste bir kanalı vermiyor. yani mesela kulaklıkla dinlediğinizde sadece sol taraftan gelen ses, dış hoparlorden dinlemeye kalktığınızda çıkmıyor. ancak bu çok önemli değil sonuçta müzik dinlemek için değil zil sesi vs. için kullanıyoruz genelde. kulaklıkta böyle bir sorun yok.

burdan da bakabilirsiniz telefona
    http://forum.donanimhaber.com/m_23580022/tm.htm

• Tuş kilidini ayarlanabiliyor mu ??
  • Tasarım bakımından sınıfta kalır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzcn

Tuş kilidini ayarlanabiliyor mu ??

otomatik tuş kilidi açıksa ekran kapanınca kilit devreye giriyor. ekranın kapanma süresini değiştirerek kilit süresi de değişebiliyor.
  • menüleri yavaş diyorlar net de?
  • Kamerası nasıl sizce?
  • Nokia için kıyaslama yaparsak aynı segmentte telefonlarla hatta biraz üstü 3.2mp kamerası olanla karşılaştırdığımda çok şaşırdım. U800 diğerlerine fark attı. Bu konuda tereddütünüz olması.
  • Model
    U800

Form faktör
    Candybar

GSM şebeke
    EDGE, GPRS, GSM, UMTS (3G)

Servis
    850, 900, 1700, 1800

Bluetooth
    v2.0 with A2DP

Kızılötesi
    Hayır

Wi-Fi(WLAN)
    Hayır

USB
    2.0

Faks / Veri
    Hayır

boyutlar
    111×46x9.8 mm

Ana ekran
    Color TFT

Renkli ekran
    262.144 renkler

Çözünürlük
    240x320 piksel

Dış ekran
    Hayır

Pil
    Lithium Ion

Tireşim
    Evet

Foto ID
    Evet

Melodiler
    MP3, Polyfone

Kamera
    Evet

Megapiksel
    3.2 megapiksel

Maks. fotoğraf çözünürlüğü
    2048x1536 piksel

SMS
    Evet

MMS
    Evet

T9 metin girişi
    Evet

E-posta
    Evet

HTML tarayıcı
    Evet

FM radyo çalar
    Evet

Java desteği
    Evet

Melodi ekleme
    Evet

Ajanda fonksiyonları
    Calculator, Calendar, Currecy convertor, Reminders, Document viewer

Diğer özellikler
    Built-in handsfree, Voice dial, Voice memo

===> Yeni Samsung U800 | 3.2mp kamera ve sadelik <===

alıntıdır

o zaman net bilgiler verememiş arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samurai Heart -- 4 Şubat 2009; 17:49:54 >

• U800 le U600 arasında karar veremedim sizce hangisi?
  • u 600 daha kıbar bır telefon ama benım tercıhım u800
  • Şunuda belirteyim arkadaşlar kararınızı buna göre verin. U800'ün kameresı 3.2mp değil 3.0 mp'dir. Ancak U600'ü kalite açısından geçer.
  • T®_H@©k
    adlı arkadaşım.alıntı yaptığın bilgilerde yanlışlık var.
    renkli ekran 262bin renk değil 16milyon renk ve 3.2 megapiksel değil 3 megapiksel
  • acayip şık ve güzel bir telefon. yeni tel alacak olsam hemen alırdım.
  • arkadaşlar bu telefonda tuş takımı sesi, sessiz mod haricinde kapanamıyormu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: marvin

arkadaşlar bu telefonda tuş takımı sesi, sessiz mod haricinde kapanamıyormu??

Ayarlar/Ses Ayarları/Tuş Sesi benzeri bir menüden tuş sesini kapatabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicentre -- 6 Şubat 2009; 21:32:09 >
  • ayalarda ses ayarları diye bi bölüm yok ki :)
    profillerden ses ayarlarına giriyosun, onda da sesssiz mod haricinde tuş sesi kapatmaya izin vermiyoi sadece olanlar arasından seçim yapabiliyosun
    ne kadar enteresan :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.