Şimdi Ara

===> Yeni Samsung U800 | 3.2mp kamera ve sadelik <=== (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
16.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım telefonu bekler hale getiriyosun orda saat veya resim kalıyorya hani açık ama menüye girmemiş o boş bekleyen hali o anda ses kapatma tuşuna basıp sıfırlıyorsun ayarını o şekilde koymuşlar
  • Preblem Çözüldü oldukça memnunum u800 den tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratex -- 26 Şubat 2009; 23:34:17 >
  • Otomatik tuş kilidi süresini nasıl değiştiriyoruz sadece 5 sn var menüde 200 sn yapabiliyor muyuz?
  • arkadaşlar

samsunglarda hani telefonla görüşürken sizin ve karşıdan gelen sesi net konuşmayı saglayan bir özellik adını hatırlamıyorum vardı bu u800 varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 3 Mart 2009; 8:46:40 >
  • arkadaslar kulaklık performansıı hakkında bilgisi olan varmı ?
  • telefon çok güzel u900'ün kardeşi gibi olmuş fiyatı böyle bir telefon için çok uygun 6300 6500 classic gibi rakiplerini her türlü ezmiş geçmiş.

saygılar...
  • arkadaslar bende bu üründen almak istiyorum avea nın bu üründe kampanyası var ürün hakkında yardımcı olabilirmisiniz bana bazı sorularım olacak
    1- Kamerası nasıl ? Tatmin edicimi.
    2- Mesaj yazarken zorlanma oluyormu ?
    3- Sarj olayı nasıl ne kadar gidiyor?

Aklımda devamlı sony eric. k850i vardı ancak fiyatı yüzünden bu ürüne bakıyorum tel hoşuma gitti ayrıca önerirmisiniz?
  • 1 hafta kadar oldu alalı, telefon tam anlamıyla süper. bu fiyata alınacak en iyi telefonlardan biri. daha önce hiç samsung kullanmadığımdan mıdır bilinmez, sadece tuş takımı bana biraz kötü geldi. onun dışında herşeyi çok iyi, özellikle yanında verdikleri kulaklık...
  • nokia dan sonra samsunga alışmak nasıl sorun yaratıyormu?, kullanımınıza göre şarzınız kaç gün gidiyor?,son olarak nokia dan sonra tavsiye edermisiniz?
  • U800 u laptopa data kablosu ile bağlayıp 3G ile internete bağlantı kurabiliyormuyuz ?
    Aveanın kampanyasından yararlandım 100 Mbyte internet hattımı laptop üzerinden kullanmak istiyorum
    Deneyen varmı?
  • Kutuda yer alan Samsung PC suit cd sini kurman lazım, sonra bağlanabilirsin.
    Ama 100mb çok bişi değil PC için , dikkatli olmanı öneririm.

quote:

Orijinalden alıntı: E.O.F

U800 u laptopa data kablosu ile bağlayıp 3G ile internete bağlantı kurabiliyormuyuz ?
    Aveanın kampanyasından yararlandım 100 Mbyte internet hattımı laptop üzerinden kullanmak istiyorum
    Deneyen varmı?
  • arkadaşlar müzik çalar ile değilde, normal şekilde dosyalarıma girip herhangi bir şarkıyı dinledikten sonra, şarkı bitince diğer şarkıya otomatik olarak geçmesini ayarlayabilir miyiz?
  • kulaklık ile ilgili bir arkadaş sorun yazmış tek kanaldan ses geldiği için kulaklığın bir tanesinden ses geliyor diye

teknik özelliğinden mi kaynaklanıyor yoksa arkadaşın telefonunda mı sorun var
    mp3 dinlemek isteyenler sorun yaşar mı?
  • kulaklıgı bozuktur, olurmu öyle sey

quote:

Orijinalden alıntı: RA_uyk

kulaklık ile ilgili bir arkadaş sorun yazmış tek kanaldan ses geldiği için kulaklığın bir tanesinden ses geliyor diye

teknik özelliğinden mi kaynaklanıyor yoksa arkadaşın telefonunda mı sorun var
    mp3 dinlemek isteyenler sorun yaşar mı?
  • bencede kulaklığı bozuktur,çünkü öyle birşey duymadığım gibi telefonun yanında çok güzel stereo kulakiçi kulaklık veriliyor.
  • Arkadaşlar 3G sini deneyen oldumu? ve nete girerken sorun yaşıyor mu ve hızı nasıl?
  • arkadaşlar bn de aldım 2 hafta oldu olmadı kulak içi kulaklık veriilio samsung tellere bağlanmak için bağlayıcı var onla bağlıyosun verdiği kulaklığı mp3 playerlardada kullanabiliosn tema yapma programı var süper rss okuyucu var ses düzeyi yeterli yetmez diyosn yükseltilebilio kulaklık kalitesi süper gerçekten samsung ne de olsa metal oması çok hoş görüntü getirio kamerası 3.0 yazıo arkada flashlı net pc den şarj olabilio müzik atarkn şarj edebilrisniz java oyun atarkn farukkk un yazdığı konuda vasr samsuglar için ses yükseltme yada dieri java oyun atma ayrıca avea için 6 ay boyunca hediyeleri var süper hediyeler var herkse tavsiye ediyorm

• Telefonun hiçbir şeyi olmasın, karizması yeter...
  • gerçekden kariazma da tam karizma,ayrıca nokia kullanan birisi olarak bu telefonu incelemiş birisi olarak,özellikler ve ekran olarak nokia dan daha iyi geldi bana.
  • arkadaşlar telefonu aldım gerçekten çok şık bir telefon tasarıma öncelik veren arkadaşlar için tavsiye ederim
    kullandıkça özellikleri hakkında da bilgi vermeye devam edeceğim
    kulaklıkla ilgili soru sormuştum o arkadaşımızın kulaklığı bozuk onu önce söleyeyim.... kulaklık ile mp3 dinlemek çok keyifli (creative mp3 çalarımla kıyasladığım da bile)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.