Şimdi Ara

===> Yeni Samsung U800 | 3.2mp kamera ve sadelik <=== (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
16.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bu telefondan almaya karar verdim yılbaşına kadar almayı planlıyorum.Ama şu menü geçişlerinin yavaş olduğu konusu kafamı çok kurcalıyor.Yavaşlık hayati bi konu benim için o yüzden yaş tahtaya basmak istemiyorum.Gerçekten de çok mu yavaş menü geçişleri.Mesela şu an kullandığım emektar telefonum nokia6170e göre nasıl.Bilgilendirirseniz sevinirim.
    Birde avea kampanyası var buda fiyat yönünden büyük avantaj sağlayacak galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalker148 -- 23 Aralık 2009; 20:22:03 >
  • arkadaşlar, ben telefonu 10 gündür kullanıyorum yaklaşık..
    şu an piyasada bulmak imkansız gibi bir şey, ankarada olanlar bana ulaşırlarsa bir yer ismi verebilirim, 300 liraya aldım ben
    sorulara bakarak birkaç cevap vermek istiyorum,
    öncelikle, ön kamera bu modelde ne yazık ki kullanılamıyor, sadece görüntülü armada çalışıyor..
    bence telefonun tek eksi yanı bu, birçok artısı var..
    menü geçişlerinin yavaşlığının sebebi kullandığınız tema, orjinali dışında 2 adet teması var, yavaş olan bunlar, eğer kendi temanızı yaparsanız ya da standart temasını kullanırsanız yavaşlık ortadan kalkıyor.
    ben daha önceden u700 kullanıyordum, kızaklı telefonlara lanet ettim artık! kaç kere arızalandığı, kasa ve kızak arasındaki filmin kaç kere bozulduğunu sayamadım ben, 2 yıl bile olmadan..
    u700e göre mükemmel ötesi bir cihaz bu, sağlam bir kasası var, anlayacağınız ben çok seviyorum, günlerce aramama da değdiğini düşünüyorum..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.