Şimdi Ara

===> Yeni Samsung U800 | 3.2mp kamera ve sadelik <=== (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
16.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun detayları bekleriz,müzik creativden zevkli demekki,zaten müzik konusunda koreliler aşmış,örneğin bu işde en iyilerin başında gelen,iriver ile cowon da koreli.
  • evet yanında gelen kulaklıkla müzik dinlemek gerçekten çok keyifli...bu tip kulaklıklar piyasada kaç lira ki, hiç bilgim yok ama kaliteli ve pahalı birşey herhalde?
  • bunların piyasada en yaygın ve bilineni creative ep 630 sanırım fiyatlarıda 60-70 Tl. civarlarında olması lazım.iyi ses verir.
  • Ön mercek kamerayı nasıl çalıştıyoruz??? yoksa sadece görüntülü görüşmedemi aktif oluyo
  • Aradaşlar telefonu alalı 10 gün oldu izlenimlerim;

Bence süper bir telefon gayet ince şık bir görüntüsü var fiyatı oldukça makul.
    3G var 3 mp kamerası var ve fotoğraf kalitesi özellikle gündüz çekimlerinde mükemmel. menü geçişleri yavaş yazılmış nette bazı yerlerde kesinlikle öyle bişey yok.
    Kulaklığıyla müzik dinlemek çok keyifli gerçekten ses kalitesi çok iyi.
    Bence almadan önce nokia 3120 ile arasında kararsız kaldım ama iyiki bunu tercih etmişim çok iyi bir telefon.
  • hayırlı olsun,tesbitler çok doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuRaT_KS

quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

nokia dan sonra samsunga alışmak nasıl sorun yaratıyormu?, kullanımınıza göre şarzınız kaç gün gidiyor?,son olarak nokia dan sonra tavsiye edermisiniz?
    alışmak sorun yarattı. ama şimdi alıştım nokia alsam elime biraz zorlanırım gibi. yaklaşık 400 sms felan attıktan sonra bitiyor şarj yani 2 gün gibi. ama 400 smsde aşırı kullanmak demek. uslu uslu kullandın mı 4-5 gün gidiyor. dün 220 dakika telefonda konuştum +100 sms felan şarj yarım gün gitti. bayağı iyi gitti yani. sizce? bu kullanıma şarj iyi mi

Şarj konusu baya sıkıntılı o zaman, en azında 5 saat konuşma süresi beklerdim.. Acaba daha güçlü bir pil takılamaz mı bu cihaza ?

• babama aldık U800 gayet güzel bir telefon . bu aralar ben el koymuş durumdayım .

tema değişmiyor sanırım ??

ayrıca güzel duvarkağıdı oyun vs bulabileceğimiz bir site önerebilecek var mı ?
  • Beyler herşey iyi hoş güzelde peki çağrı geldiğinde,dışarıya verdiği ses eski modelleri gibi vasat ve yetersiz mi yoksa U800'de böyle bir sorun yokmudur?
  • çokta iyi değil hocam ses çıkışı. herhangi bir ayar kurcalama yapmadan kullanarak söylüyorum . hani ses yükseltme tarzı bişi yok yani.
  • İçinde gelen kulaklık normal mp3playerların girişinde ama telefonda böyle bir giriş yok. Bunu nasıl halledebilirim?
  • kullanan arkadaşlar ,kamerasından birkaç örnek foto ala bilirmiyiz..?
  • bu telefon hala sıfır kapalı kutuda satılıyor mu yoksa ancak 2. el falan mı bulabiliriz. ben de almayı düşünüyorum ankarada bilen warsa satılan yer sıfır kapalı kutuda yardımcı olursa sevinirim.
  • g.ld mağazalarında ve a.ea shoplarda var. g.ldta on lira daha pahalı ama karta taksit seçeneği çok. ben dün g.lddan aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumutk

bu telefon hala sıfır kapalı kutuda satılıyor mu yoksa ancak 2. el falan mı bulabiliriz. ben de almayı düşünüyorum ankarada bilen warsa satılan yer sıfır kapalı kutuda yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba,
    U800 telefonunu sıfır kutusunda bulabilirsiniz..
    Hatta Avea'nın kampanyası var fiyatı 299ytl olması lazım.. Kolay gelsin..

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [XL] -- 29 Ekim 2009; 23:20:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme6

İçinde gelen kulaklık normal mp3playerların girişinde ama telefonda böyle bir giriş yok. Bunu nasıl halledebilirim?

Telefonun aparat kutusunun içinden bir ara kablo daha çıkmış olmalı; normal kulaklık jackını yerleştireceğin, diğer ucunun telefonla uyumlu olduğu...

Tekrar kontrol etmende fayda var

Yoksa da malum sitelerde satılıyor zaten. 7-8 tl gibi bir fiyatı var...
  • arkadaşlar sizlerin aldığı u800 lerin kutusunda hediye 1gb micro sd çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: STRONG1

arkadaşlar sizlerin aldığı u800 lerin kutusunda hediye 1gb micro sd çıktı mı?

Evet kutudan 1 adet 1gb hafıza kartı çıkıyor..
  • arkadaşlar u800 ün menü geçişi telefonu hızlı kullanmayı sevenler için gerçekten de yavaş.daha öncede forumda bunla ilgili biey okumuştum telefon formatlanınca hızı artıyor diye acaba verlen bilgi doğrumu.
    ön kamera aktif edilebiliyormu yoksa sadece görüntülü konuşurken mi aktif oluyor.
  • merhaba.
    arkadaşlar avea dan bu ürünü almış olan var mı acaba? avea dan aldığınız üründende 1gb hafıza çıkıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.