hocam fiyat için yorum yapamayacağım ama hasar kaydı yakın zamanda değilse biraz fazla geldi bana kaputta ufak bi işlem için. yakın zamandaysa lafım yok, iki far değiştirip tampon boyanacaktı arkadaşın ıvır zıvırla servis 9-10 bini bulur dedi aynı aracın reference paketi için. |
///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (890. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sushi.hocam fiyat için yorum yapamayacağım ama hasar kaydı yakın zamanda değilse biraz fazla geldi bana kaputta ufak bi işlem için. yakın zamandaysa lafım yok, iki far değiştirip tampon boyanacaktı arkadaşın ıvır zıvırla servis 9-10 bini bulur dedi aynı aracın reference paketi için.
2018’in 10. ayında yapılmış hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 23 Temmuz 2021; 22:24:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar,2021 model Seat Ibiza'mda 15" lastik var.Ön ve arka lastikleri kaç bar şişiriyorsunuz?Otomobilin etiketinde 3-4 kişi ve bavul için ön 38,arka 35 bar yazılmış.Ancak, stepne için 18" için 61 bar denilmiş.Bu durumda 15" lastiğim için bu yazılan değerleri bassam,lastiğe zarar verir mi?Siz 15" lastiği kaç bar şişiriyorsunuz?
-
Pardon.Sorumda bar demişim,ama PSI olacak düzeltiyorum.
-
Ben ön arka 34-32 gibi şişiriyorum hocam. Yolcu artınca biraz daha yükseltiyorum.
Bu şişirme durumunda,yakıt sarfiyatınız nedir?Araçta her hangi bir savrulma,veya amortisörlerde çok sertlik oluyor mu?Aslında otomobildeki etikette yazılı olan 38-35 ten daha konforlu olacağı aşikar.Stepneye ne kadar basıyordunuz?
-
Sevgili ibizacılar son zamanda fiyat alan oldu mu fiyat listesinde 215bin ₺ görünen 1.0 dsg ibiza için?
Paramın yettiği iki araç var clio 1.0 TCE touch ve ibiza 1.0 110hp dsg gönlüm ibizadan yana siz ne dersiniz kronik sorunu var mı bildiğiniz?
-
-
5 yıldır orijinal haliyle kullanıyorum bir problemle karşılaşmadım tabi kullandığınız coğrafya ve kullanım şekliniz de önemli . Hafif araziye girerken dikkatli olun yeterli .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ilk gördüğümde buradan birşey sökülmüş diye düşündüm ama hocam sizin de arabanızın alti tam olarak böyle mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar,bende 2021 model ibiza 1.0 eco tsi araç var.Mart ayında almıştım.Daha 500-600km yol yaptı.Ancak özellikle manevra yaparken direksiyondan sesler geliyor.Ayrıca fren pedalına bastığımda da garç-gurç sesler geliyor.Ani fren yapmam gerekti,sanki tekerlekler kitlendi veya disklere bir şey oldu gibi tuhaf bir durum oldu.Ancak daha sonra normal fren süratlerinde bir sorunla karşılaşmadım.Bu karşılaştığım sorunların sebebi ne olabilir?Bilgisi olan var mı?
-
Hocam 2015 yılında sıfır ibiza almış kullanmış biri olarak frende benzer durumlar çok başıma geldi. Ani sert bir frende sanki arabanın altı yere sürter gibi ses gelirdi.Direksiyon sesleri normal değil ama. Km çok olsa rotlar ile alakalı derdim ama servise gösterin bir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
-
Yeni kasa makyajlı ibizaya plaka lambası olarak aşağıdaki t10 ledleri taktım ama arıza ışığı yaktı malesef. Arıza lambası yakmayan hangi ledi tavsiye edersiniz?
urun.n11.comPhoton T10 Beyaz W5W PH7018 Exclusive Serisi 18 Ledli Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/ampul/photon-t10-beyaz-w5w-ph7018-exclusive-serisi-18-ledli-P504670300?fbclid=IwAR1HdMtWD7Q5SypOjHs5VTohT_xW36FIcCJ98pgE49MGdOpsLELEaiXMTes -
Arkadaşlar merhabalar.2021 yılı mart ayında makyajsız Seat Ibiza 1.0 EcoTSI Style aldım.Sormak istediğim,bu araçta Front Asist özelliği var mı?Yani kendi kendine frenliyor mu?Bu güne kadar öyle bir özellik devreye girmedi.Ayarlar menüsünde de yok.Bazı you tube sitelerinde ayarlar menüsünden,hassasiyet ayarlarının yapıldığı söyleniyor.Ama plaka altında görünüşte var gibi.Bilgisi olan var mı?
-
Vagcom ile led olarak kodlatmak en iyi çözüm. Yoksa aksesuarcıya gidip denemeniz lazım, hangisi yakmazsa onu takarsınız. Bir de aliexpresste led plaka lambası var yani komple değişiyor plastik kısım, onu alabilirsiniz.
Yeni gördüm kusura bakmayın, 120-130 km ile şehirdışı 5.5 yakıyor genelde, daha sakin gidersem 5 lere düşüyor. Şehiriçi çok değişken bildiğiniz gibi uzun süreli karma ortalamam 7.5 civarı oluyor bu aralar.
İzmir’de yollar berbat, şimdi bile konforsuz geliyor bana, 38 yapsam artık nolur bilmiyorum :)
Cevabınız için teşekkürler.
-
Merhaba arkadaşlar. 2021 Ağustos sonu Seat İbiza 2021 makyajlı kasa satın aldım. Aracı aldığım ilk günden itibaren multimedya ekranından trim sesi veriyor. Çok yoğun bir şekilde yol boyunca cızırtı sesi gibi geliyor. Araç iki kere yetkili servis tarafından işlem gördü fakat ilgili arıza halen çözülemedi. Bu hafta içi bir kez daha randevu verdiler. Aracı alalı yaklaşık 1.5 ay olmasına rağmen 3. Kere serviste konsolu söküp işlem yapacaklar. Bu sorunu daha önce yaşayan ve çözüme kavuşan oldu mu?
-
Vay arkadas 9 yıl once 1.2 tsi İcin yazmışım. Gecen yıl 1.0 Manuel style aldım😂 front asis calısıyor. Kendi fren yapınca korktum baya. Zaten takip mesafesi uyarısı veriyor sert frenlerde de ciddi uyarısı var frenleme dısında. İkincil frenleme yi Allah kimseye yasatmasın inşallah. Bu arada 27bin km yol yapmışım bir senede. Cogu sehir ici gayet memnunum ankara trafiğinde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X