|
///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (889. sayfa)

-
-
2014 ibiza 1.2 tsi dsg aracım var. malum artık araç değiştirmek zenginlik istiyor ve 8 aylık kızımızla bagaj çok küçük geliyor. bir port bagaj alayım dedim ama çok dandik markalar var. vidayla monte edileni var, tavanın paslanmasına neden olan var. biraz kaliteli olsun diye bakayım dedim. hapro diye bir marka buldum, hollanda malı. zeytinburnu'nda yeri var taşıma barlarıyla birlikte 3.500 tl'den başlıyor diyor. en pahalısı thule ise elinde araca uyumlu aparat yokmuş. genel olarak fiyatları 7-8.000 tl civarı.
port bagaj alan var mı nasıl çözdünüz bu sorunu? 290 lt artık çok yetersiz geliyor. -
Port bagajı ben de bir süredir araştırıyorum.
Thule'de tavan rayı olmayan rapid sistemli olan modeller tüm araçlara uyuyor. Evet modellere göre kod açılmış ve arabanın modeline göre satış yapıyorlar ama ben bir fark görmedim yada okumadım bunlarla ilgili olarak. -
2015 model tsi manuel aracım var 2017 model de vardı bu debriyaj kavrama noktasını değiştirme şansım var mı acaba ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Selamlar arkadaşlar, aracim 2015 ibiza 1.4 referans, geçenlerde anahtarı üstünde unutmuşum aküyü bitirdim, şimdi büyük bir şarj aleti aldım şarj edicem. Satıcı arkadaşa akünün fotosunu gönderdim bakımsız dedi ama enin olamıyorum, benim akünün üstüne lpg sistemi için bişey takmışlar sökmek baya zahmetli. Acaba akünün tam modelini bilen var mı? -
merhabalar , 2012 tsı 1.2 ıbıza var , turbo devreye girmiyor aynı zamanda da rölanti hep 1000 devirde , normalde araz durunca 0.6 ya düşerdi , bu ikisi aynı zamanlarda oldu , bilgisayara bağlayınca hava kaçağından bahsettiler silindi uyarı , hava gaz kelebeği temizlendi ama hala turbo çalışmıyor , benze arızalar rastlamış olanınız var mı ?? -
-
Arkadaşlar aracımı sattım. Bakım için aldığım hava, yağ ve polen filtreleri boşa çıktı. CBZ kodlu araçlara uyumlu. Bosch marka. Uygun fiyattan vereceğim. -
2020 Ibiza’ya yetkili servis geri görüş kamerası takıyor mu? Veya dışarıda taktırsak araç garantiden çıkıyor mu? -
Ben bu işi dikiz aynası görünümlü olan araç kamerası ile çözdüm tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereye müdahale ettiyseniz o kısım çıkıyor. Bu durumda elektrik aksamı garantiden çıkar. Orijinal kamerayı servis getirtse bile pahalı olacaktır. Ama aynı yan sanayi kamerayı servis taktırırsanız garantiden çıkmaz :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushi. -- 22 Ocak 2021; 11:18:14 >
-
Arkadaşlar merhaba.Ben de 2021 model bir Seat Ibiza 1.0 Tsi DSG alarak aranıza katıldım.Aracın yabancısı olduğumdan bir şey sormak istiyorum.Otopark giriş çıkışlarında,aracımdaki elektrikli katlanabilir aynaları katlamak istiyorum.Ancak şu an,yanlızca aracı kapattığımda,kumandadan katlayabiliyorum.Araç giderken,tek tuşla katlama opsiyonu yok mu?Bilen varsa,çok makbule geçer.
-
Merhaba arkadaşlar 2020 ibiza 1.0 eco tsi ve citröen c3 feel bold arasında kaldım. Yardimci olabilecek var mı?
-
almışsınızdır muhtemelen, sonradan bakan arkadaşlar için yazmış olayım. benim de yakın zamanda bitti 72 amper varta aldım, inci aküyle arasında az bir fark vardı.
üzerindeki akü 36'lık, piyasada o amperde akü pek yok, olsa bile fiyat olarak mantıklı değil. yüksek amperli takmanın bir zararı da yok bildiğim kadarıyla.
-
teşekkürler. evet 36 diyince millet motorsiklet mi diyordu. ben serviste aynısından taktırdım.
hayırlı olsun hocam, ne kadara taktılar acaba?
-
465₺ vermişim hocam
Arkadaşlar merhaba. 1.4 Motor 2014 model 75 binde Style paket araç için 110 bin Tl nasıldır acaba? 8500 Trameri var ön kaputta küçük bir işlem yapılmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X