Bildirim
yeni seat ibiza'ya lpg takmak
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende 2010 model seat ibiza aldım. Aldığımda garantili olarak lpg takıyor musunuz/taktırıyor musunuz diye sorduğumda. Taktırmadıklarını ve lpg kiti takılması durumunda aracın motorunun garanti dışında kalacağını söylediler.
Ancak garanti kapsamı dışına çıkar mı gerçekten bilemiyorum. Sonuçta MMO tarafından onaylı ve garantili bir ürün taktırıyorsun, diğer taraftan ise motorun orjinalliğini bozuyorsun. Bununla ilgili kanun maddesi, yönetmelik veya mahkeme kararı varmıdır bilemiyorum. -
Mmo ile araç motorunun verdiği garanti şartları birbirine uymuyor yani araçda lpg olduğunu görürse seat yada audi vs. o aracı didik didik edip bi yolunu bulup bundan dolayı oldu der başınızı ağrıtabilir yaptıracak olursanız büyük frimalara yaptırın boşu boşuna garantiden çıkmasın aracınız en azından diğer taraftan kurtarabilirsiniz..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X