Şimdi Ara

YENİ SEAT IBIZAMI, 2009 AUDİ A3MÜ, 2009 WOLKSVAGEN GOLFMÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
6.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence yeni ibiza inceleme fırstım oldu dışı gayet hoş ve emsallerine oranla güçlü iç tasarım zaten gayet sportif işçilik kalitesi kendini belli ediyor zaten bi yerde vw dokunuşları belli oluyor ben ibizayı seçerdim hemde en fulü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

İbizaya para verme...İlla bunların arasından birini alacak olsam kesinlikle a3 derim.Gerçekten de yeterki audi olsun,boş olsun aga

Sırf audi olsun prestij olsun lüks olsun diye audi alınmazki.Gidiceksin o araçların hepsini test ediceksin en çok hangisi içine sinicek hangisi en fazla donanımı verebiliyor ona bakıcaksın.Ardından sen ne arıyorsun onu bileceksin.Performansmı?Ekonomimi?Geniş iç hacimmi?Donanımmı?Karar vericeksin.Şahsen ben boş bi a3 alıcağıma dopdoplu bi seat ibiza alırım cam tavanından dsg'sine kadar beni daha rahat ettircek bi araç olurdu tercihim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

İbizaya para verme...İlla bunların arasından birini alacak olsam kesinlikle a3 derim.Gerçekten de yeterki audi olsun,boş olsun aga

boş a3'ün yanına yanaşıyorsun full ibizanla, şöyle yandan bir bakış ve tsi&dsg ikilisiyle a3 dumanını yutuyor
    jant kapaklarına bak çay demle,

boş A3 21.436 Euro

YENİ SEAT IBIZAMI, 2009 AUDİ A3MÜ, 2009 WOLKSVAGEN GOLFMÜ

dolu Ibiza 1.6lt 105 hp DSG Sport 35.250 TL + 6190 TL opsiyonlar

orta dolu golf VI 1.4 TSI DSG Comfortline metalik boya 47.950 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 30 Mart 2009; 22:25:23 >

• arkadaş kara verebildin mi daha mı çok kafan karıştı merak ettim
  • o jant kapaklı A3 e 21 bin euro verilir mi ya yazık günah o paralara
  • quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

o jant kapaklı A3 e 21 bin euro verilir mi ya yazık günah o paralara

aynen.

kesinlikle a3 alınmaz o paraya

golf e bak derim ibiza da alana kadar.
  • herkese çok teşekkürler özellikle sana crazyarif. audinin duruşu yeterde jantlar çok kötü ya
    ötv indirimli;
    AUDİ:40.000e otm. a3 2009 sıfır 102hp 1.6
    VOLKSWAGEN:42.000e otm. golf comfortline sıfır 122hp 1.4 tsı
    SEAT:34.700e otm. ibiza sport 105 hp 1.6
    walla ben golf diye düşünüyorum ama hala araştırıyorum fikri olanlar paylaşırsa sevinirim..
  • birkere audi o motorla baştan kaybediyor bu çağda böyle motorlar audiye ve vosvosa yakışmıyor
    yukardaki seçeneklerden ise golf bence mantıklı biraz daha pazarlığa girin derim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber-shot -- 12 Eylül 2009; 21:27:47 >
  • Bence Golf veya A3 alınmalı...Golf gerçekten A3 e rakip olabilir..Bence 2 aracıda enine boyuna araştırın test edin fiyatlarını karşılaştırın ve 0 km herhangi birini alın..İkiside güzel makineler hiç şüphen olmasın...
  • A3 almaya karar verdinde jantına mı takıldın arkadaşım ? Kampanya var paketlerde konuşunca veriyorlar güzel jantlar. 17 vs.
  • Dizaynı hoşuna gittiyse orta karar bir Golf güzel seçim olur. Bunun dışında Seat Leon ve Fiat Bravo T-jet de öneririm.

Ibiza kendi sınıfı içerisnde çok güzel bir araç olsa da benim gözümde hiç bir zaman Golf konforunu ve güvenini vermiyo. Ayrıca baya dar içi. Zaten B segmenti bir araba.

A3 tabi en güzel seççim olur. Baz donanım üstüne bir iki ufak donanım ile yeterli seviyeye gelir. Jantlara takılmamak lazım.

Ibiza alıcaksan da tavsiyem 1.6 dsg elegance pakat beyaz bir ibiza alman yönünde olur. 31.000TL, tam kararında bence.

edit.imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 2 Nisan 2009; 1:06:47 >
  • Lancia Deltaya bak derim:)

Hepsinin ortasında ve çok güzel bir araba:)

Ama aralarında çok uçurum var.

Ama aralarında benim tercihim A3 1.4 TFSİ olurdu.

Ama A3'ün en boşunu almaktansa zevkli bir sürüş için Dolu bir İbiza alınabilir.
  • orta doluluktaki golfu tercih ederim şahsen
  • Ben olsam ıbızayı direk elerdim.

eğer a3 hastalığım yoksa golf 6 alırdım. a3 ün boşu da yukardaki resimdeki gibi kapaklı jant oluosa(en basit opsiyonu 20000Euro luk arabaya koymamak saçma) direk golf.

en sağlıklısı orta dolulukta bi golf ile boş bi a3 ü test etmek..
  • A3 yada Golf
  • arkadaşlar 2004 a3 ümüz vardı oda en boştu memnunduk fakat sattık onu 2 sene önce şimdide poloya bayıldım açıkcası daha çıkmadı çıkacak yeni kasa. diyorumki onun en dolusunu alsam golfede çok benziyor önden? bilgisi olan ve resmi olan eklerse sevinirim buda bizim sattığımız arabanın
    aynısı fakat manueli bizimki otomatikti işte bunun jantlarına bkn bnce daha güzel..
  • 2.eli de iyi olsun dersen ibizayı ele.
    çok az dolu a3le az dolu golfü karşılaştırırsan da golf olur
  • Aaaaaaaa A3 tabi ki de.
  • Hiçbiri.
    Volkswagen Golf
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.