Şimdi Ara

YENİ SEAT IBIZAMI, 2009 AUDİ A3MÜ, 2009 WOLKSVAGEN GOLFMÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
6.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Emiirhan34

arkadaşlar 2004 a3 ümüz vardı oda en boştu memnunduk fakat sattık onu 2 sene önce şimdide poloya bayıldım açıkcası daha çıkmadı çıkacak yeni kasa. diyorumki onun en dolusunu alsam golfede çok benziyor önden? bilgisi olan ve resmi olan eklerse sevinirim buda bizim sattığımız arabanın
    aynısı fakat manueli bizimki otomatikti işte bunun jantlarına bkn bnce daha güzel..
     YENİ SEAT IBIZAMI, 2009 AUDİ A3MÜ, 2009 WOLKSVAGEN GOLFMÜ

polo hakikaten çok güzel olmuş iç mekanı bence golfle hemen hemen aynı buyrun resimlere bakın.polo dsg+highline alabilirsiniz rahatlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Martaval' -- 11 Nisan 2009; 21:10:56 >

• polo

• polokolik resimler çok güzelde tahmini ne kadar olur? birde ne zaman çıkar? bilginiz varmı? bnde çok beyendim poloyu çünkü
  • Yerinizde olsam dolu bir Leon ya da orta Golf tercih ederdim. Polo'yu da bekleyebilirsiniz tabi.
  • Ben Alfa Romeo 147 ye de bak derim illa wolswagen üretimi olsun demiyosan

• Böyle bir kıyaslamaya benim yorumum şu ,
    1)Eğer araci ikinci el piyasasinda satarken sıkıntı çekmek istemiyorsan , serviste sorun yaşamak istemiyorsan ve yeterince paran varsa Audi A3.(GÜVENLİK 3 yıldır annemle arabasi olan A3 kullaniyorum ,daha önce babamin A6 yi kullandim, Audile haşirneşir olduğum için gerçekten çok sağlam araçlar üretiyor.Diğerlerine göre benzin tüketiminin fazla olucağini kesinlikle söyliyebilirim.)
    2)Yok arkadaşim ben araci uzun yıllar kullanicam ve donanim özellikleri çok olup , az para vermek istiyorum dersen Seat Ibiza.
    3)Seat'a ödiyceğimden iraz daha para verip kasasi yeni değişmiş, içi çok dolu olmasada satarken ve servisinde çok sıkıntı çekmiyceğim bir araç istiyorum diyorsan Volkswagen Golf.
  • Boş a3 mü ? orta dolu Golf V mi deseydin: A3 derdim.

Boş a3 mü ? orta dolu Golf VI mı dersen: Golf derim

İbiza yerine de Leon düşün bence.
  • bnce ibiza yı al arkadaşım
    bnm amca oğlundaa war ibizi 2005 model 1,4 dizell araba hem iii kaçıyo hmde çok az yakıyooo bi depoylaa 900-1000 km yapılıyooo
  • Bence 1.4 TFSI A3 al. Sadece Ledli Bi-Xenon far ve sunroof opsiyonu koydur tamamdır. Aldıktan sonra gerekirse jant da takarsın. Golf 6 dış görünüş olarak Golf 5'ten daha çirkin ve iç mekanı A3'ten daha kalitesiz olduğu için onu direk elerdim. Seat'ı da ancak param yoksa tercih ederdim yoksa bu araçların arasına bile koymak yanlış olur.
  • açıkcası alfa düşünmüyorum çünkü ikinci eli yok. kız kardeşime alıcağımız için arabayı golfle a3 arsnda kaldım ama yeni poloda cezbetti. bi kız iiçin hngisi uygun sizce.? kendime alsam palermo ya %100 katılıyorum aynısını alırdım ama bayan arabası olcak..
  • ibiza tasarım olarak çok şık ibiza derim
  • pololar eylül ekim gibi çıkıyor fiyatlar da 29 dan başlıyacak büyük ihtimalle
    quote:

polokolik resimler çok güzelde tahmini ne kadar olur? birde ne zaman çıkar? bilginiz varmı? bnde çok beyendim poloyu çünkü
  • teşekkürler polokolik napalım bekleyecez artık..
  • Yeni polo cidden çok hoş olmuş.. Eski polo'nun ''kalas'' lıgından eser yok dış görünüm olarak.. Dsg şanzuman zaten iyi yerler de şu an. Bence de Yeni polo.. ikinci eli'de olan bir araç ordan da bir sorun bulamadım. Ama kız kardeşiniz hangisini begenir bilemem..
  • kardeşim sciroccoyu çok beğeniyodu ama malum biraz pahalı golfüde beyeniyordu fakat 47 50 milyarlarda golfün orta paketi polo ikisindende katılarak dizayn edilmiş bi araç olduğu için poloyu beyendi. ama tabi sciroccoyu daha çok beyendide hem fiyat hem yüksek motor hemde bayan arabası gibi gelmiyor bana..
  • quote:

kardeşim sciroccoyu çok beğeniyodu ama malum biraz pahalı golfüde beyeniyordu fakat 47 50 milyarlarda golfün orta paketi polo ikisindende katılarak dizayn edilmiş bi araç olduğu için poloyu beyendi. ama tabi sciroccoyu daha çok beyendide hem fiyat hem yüksek motor hemde bayan arabası gibi gelmiyor bana..

Scirocco gerçekten fiyat olarak biraz uçuk çıktı.. O kadar edecegini sanmıyorum o arabanın. 2.0'ı 71 bin tL.. Verilmez diye düşünüyorum..
    1.4'üde ha keza öyle..
    Ama polo hem dış görünüm hem fiyat hemde motor olarak ( Vw güvencesi) iyi bir tercih olacaktır. Masrafsız uzun yıllar binilebilir. Zaten bayan kullanıcaksa aracı çokta canını yakmaz.. Ha değince de satılır.. Ama Scirocco'yu sanmıyorum çok zarar ettirebilir..

• doğru söyliyorsunuz Rx8|CaRLİoNe bey. bizde öyle karar kıldık zaten .napalım hayırlısı...=)
  • quote:

doğru söyliyorsunuz Rx8|CaRLİoNe bey. bizde öyle karar kıldık zaten .napalım hayırlısı...=)

Tabi herşeyin hayırlısı.. Akıl, mantık bizden hayır ve güven Allah'tan

Selametle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rx8|CaRLioNe -- 25 Nisan 2009; 17:37:50 >
  • sağolun sizde...
  • Biz babamla golf ve a3 ü denedik.Golf hiç beğenmedik yani bence annemde golf4 var bence o daha iyi neyse golf genel itibariyle bizden geçemedi ama audi çok atak bir araba her ne modeli olursa olsun tercih sizin ibizanın yeni kasasını denemedim ama biraz uzay arabası gibi olmus.Bence a3 aralarındaki en karizmatik ve en atak olanı diyebilirim saygılar iyi geceler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.