Şimdi Ara

YENİ SEAT IBIZAMI, 2009 AUDİ A3MÜ, 2009 WOLKSVAGEN GOLFMÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
6.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8 kişiyle rampada kalkan 1.2 motoruyla gönlümüzde taht kıran ibizayı saygıyla selamlar öneririm
  • Bir seat kullanıcısııyım.Ibıza demek ısterdım ama bu uc aracta farklı fıyatlarda ve donanımlarda araclar.Bence audi cok farklı dıgerlerınden.
  • elbetteki a3...
    üstelik ben ibizayı anlamadım
    leon deseydin bi derece..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

8 kişiyle rampada kalkan 1.2 motoruyla gönlümüzde taht kıran ibizayı saygıyla selamlar öneririm

Demin başlıgı görünce heyecanlandım birden, vay be benim arbaya neymiş A3 ile karşılaştırılıyo dedim Sonradan hatırladım başlıgın önceden açıldıgını :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Golf gereksiz pahalı bence.

Xenon ve sunroof opsiyonlu beyaz bir Leon düşünürdüm yerinde olsam.

ona da pzv plaka almak lazım, var bi tane buralarda
    beyaz araba premium sınıf dışındakilere yakışmıyor bence(clio symbol, albea sole de olabilir). özellikle okuldaki beyaz leon'a baktıkça çok özenti ve deyim yerindeyse çakma buluyorum. beyaz ve şekilli olacak arabanın çok kaliteli olması gerekiyor. Mercedes son zamanlarda full beyaz satmaya başladı C serisinde. gayet de güzel duruyor.

• audi=seat olduğundan seat
  • Hep söylemişimdir,SEAT konforunu,kalitesini kullanmayan bilemez.SEAT kullanan da SEAT'tan vazgeçemez..İBİZA,GOLF ve A3 neredeyse aynı klasmanda kıyaslanabilecek kaliteli araçlar.Ama kalite ve konforuna söylenecek söz olmayan SEAT,donanım olarak diğerlerinden üstün olduğu için ben SEAT öneririm..
  • Bos Audi a3 yerine full megane coupe veya bravo alınabilir.Vw. Golf de iyi bir tercih
  • bence seat leon 1.4 tsı en iyi seçimlerden biri olacaktır. Fiyatı, donanımı gayet uygun. Görünüm desen 10 numero.Atak ve fazla da yakmıyor. ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Aracın yol tutuşu, konforuna, motoruna laf söyletmem.Bundan sonra param olursa da cupra alacağım. Allah her arkadaşıma daha da iyi araçlar versin
    saygılar
  • golf tabiki
  • sayın Taner göde işte sizinle hiç bağdaştıramadığım bir yorum.belkide ilk yorum.5 sene lpg kullanan biri olarak resmen toplumdan ve insanlardan soyutlanmıştım.sattımda kurtuldum bir daha asla...tercih meselesi tabi saygı duyuyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

SEAT IBIZA al, LPG tak, keyfine bak. 5 Yıl kullanırsın, 6. yılda da satarsın, başka bir araba alırsın.
  • 1.4 tsi beyaz leon alınır,keyifle binilir...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.