Bildirim
YENİ SEAT IBIZAMI, 2009 AUDİ A3MÜ, 2009 WOLKSVAGEN GOLFMÜ
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
boşun boşu bir a3 yerine
dolunun dolusu ibiza derim
cam tavanlı dsg şanzımanlı,sport paket bir araç çok daha iyidir.donanım listesini inceleyin anlarsınız demek istediğimi
golf için pek yorum yapamıyorum donanıma orantılı bir fiyat kıyası yaparsanız daha sağlıklı olur bence
tamam segment farkı var eyvallah ama o de bence herşey değil -
Dolunun dolusu ile her zaman ama her zaman zarar edersin boşun boşu her zaman karlıdır ama zor satarsınquote:
Orijinalden alıntı: V.K.
boşun boşu bir a3 yerine
dolunun dolusu ibiza derim
cam tavanlı dsg şanzımanlı,sport paket bir araç çok daha iyidir.donanım listesini inceleyin anlarsınız demek istediğimi
golf için pek yorum yapamıyorum donanıma orantılı bir fiyat kıyası yaparsanız daha sağlıklı olur bence
tamam segment farkı var eyvallah ama o de bence herşey değil
Bu yuzden ne az ne cok orta karar golf dıyorum ama gucun yetebılıyorsa orta kararımsı bir a3 almanı tavsiye ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: drahte 1905
Dolunun dolusu ile her zaman ama her zaman zarar edersin boşun boşu her zaman karlıdır ama zor satarsın
Bu yuzden ne az ne cok orta karar golf dıyorum ama gucun yetebılıyorsa orta kararımsı bir a3 almanı tavsiye ederim
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: drahte 1905
Dolunun dolusu ile her zaman ama her zaman zarar edersin boşun boşu her zaman karlıdır ama zor satarsın
burda bir çelişki var gibi tekrar açıklarsan sevinirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: drahte 1905
Alıntıları Gösterquote:
orası öyle
ben kullanım keyfi olarak bahsemiştim aslındaama sanada hak verdim
-
A3 ün boşu herzaman ibizadan daha iyidir ama A3 fiyatında dolu bir başka c sınıfı araç alınabilirquote:
Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!quote:
Alıntıları Göster
mesala lancia delta a3ün boş modeline verceğiniz parayla dolu bir delta alabilirsiniz ve daha tarz bir araç
delta varken A3 almanın hiç bir mantığı yok deltaya ön yarğıyla yaklaşmayın derim gidip görün test edin öyle karar verin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: /Bulut\
quote:
Bazı 20K olan arabanın 35K lım modelini alırsın 2. elde 20K lık bazlar iner 15 e çok tutulan 25K doluluktakiler 17.5 a senın 35 likte inder 20K ya
Ama sen bazı 20K olan 35K lık araba almak yerine bazı 30K olan 35K lık bir araba alırsan 2. elde daha karlı olursun
Ama gider bomboş 35K lık başka bir araba alırsan bu sefer satarken zararın az olsa dahi satarken epey beklersin biri gelir orasın ıbegenemz bir igelir burasını begenmez
O yuzden %30 dolulukta yada tabiri çaiz ise en çok giden dolulukta giden arabayı almak her zaman karlıdır
2. olarak özel renk gibi yada çok kaliteli deri gibi 2.000 - 9.000 euroluk luks donanımlar 2. elde para etmiyor mesala buda bunun uc orneği
-
ibizanın 2.el piyasasının cok yaygın olmadıgını göze alırsan orta halli golf alman senin işine gelicektirquote:
Orijinalden alıntı: drahte 1905quote:
Orjinalden alıntı: /Bulut\
quote:
Bazı 20K olan arabanın 35K lım modelini alırsın 2. elde 20K lık bazlar iner 15 e çok tutulan 25K doluluktakiler 17.5 a senın 35 likte inder 20K ya
Ama sen bazı 20K olan 35K lık araba almak yerine bazı 30K olan 35K lık bir araba alırsan 2. elde daha karlı olursun
Ama gider bomboş 35K lık başka bir araba alırsan bu sefer satarken zararın az olsa dahi satarken epey beklersin biri gelir orasın ıbegenemz bir igelir burasını begenmez
O yuzden %30 dolulukta yada tabiri çaiz ise en çok giden dolulukta giden arabayı almak her zaman karlıdır
2. olarak özel renk gibi yada çok kaliteli deri gibi 2.000 - 9.000 euroluk luks donanımlar 2. elde para etmiyor mesala buda bunun uc orneği
Alıntıları Göster
-
Tabi ki Golf 09 Golfler harika a3 fln boşver bencequote:
Orijinalden alıntı: mgmslck
ibizanın 2.el piyasasının cok yaygın olmadıgını göze alırsan orta halli golf alman senin işine gelicektir
Alıntıları Göster -
Golf gereksiz pahalı bence.quote:
Orijinalden alıntı: benjaminF.
Tabi ki Golf 09 Golfler harika a3 fln boşver bence
Alıntıları Göster
Xenon ve sunroof opsiyonlu beyaz bir Leon düşünürdüm yerinde olsam. -
SEAT IBIZA al, LPG tak, keyfine bak. 5 Yıl kullanırsın, 6. yılda da satarsın, başka bir araba alırsın.quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
hiçbiri alınmaz, bu gruptan bir araba alınacaksa o araba LEON.quote:
Orijinalden alıntı: by_bulls
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ama onun da üretim kalitesi yerlerde sürünüyor maalesef. -
a3 olsun boş olsunquote:
Orijinalden alıntı: 19can84
hiçbiri alınmaz, bu gruptan bir araba alınacaksa o araba LEON.
ama onun da üretim kalitesi yerlerde sürünüyor maalesef.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN
a3 olsun boş olsun
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: UNF0RGIVEN
a3 olsun boş olsun
aynen sonuçta bir üst sınıf
-
Highline golf alabiliyorsan al yok kasamam dersen ambition a3 işini görür.quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLCquote:
Orjinalden alıntı: UNF0RGIVEN
a3 olsun boş olsun
aynen sonuçta bir üst sınıf
Alıntıları Göster
-
O parayı Ibiza'ya asla vermem. Ne kadar dolu olursa olsun, 30 binden fazlası o araba için yazıktır .quote:
Orijinalden alıntı: yusuf
Highline golf alabiliyorsan al yok kasamam dersen ambition a3 işini görür.
Alıntıları Göster -
hep ticari olarak bakılmış da güvenlik performans konfor olarak bakmak gerekmez mi? satmak için değil binmek için alınır sıfır araç. donanım olarak dolu, motor seçeneği iyi seçilmiş, şanzımanı iyi seçilmiş, güvenlik paketleri tam bir araç her zaman keyif verir bencequote:
Orijinalden alıntı: vincentvega
O parayı Ibiza'ya asla vermem. Ne kadar dolu olursa olsun, 30 binden fazlası o araba için yazıktır .
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arif
hep ticari olarak bakılmış da güvenlik performans konfor olarak bakmak gerekmez mi? satmak için değil binmek için alınır sıfır araç. donanım olarak dolu, motor seçeneği iyi seçilmiş, şanzımanı iyi seçilmiş, güvenlik paketleri tam bir araç her zaman keyif verir bence
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: crazyarif
hep ticari olarak bakılmış da güvenlik performans konfor olarak bakmak gerekmez mi? satmak için değil binmek için alınır sıfır araç. donanım olarak dolu, motor seçeneği iyi seçilmiş, şanzımanı iyi seçilmiş, güvenlik paketleri tam bir araç her zaman keyif verir bence
vw grubu olsunda taştan olsun mantığı var işte
-
açıkası bir modelin en boşuna binerken, yanınıza alt sınıf ve dolu br araç gelse çok bariz farklar göze çarpar, gövde rengi tampon ayna çıtalar, sis farları, alüminyum jantlar falan... ben yine dolu olan diyorum ticari olarak değil kullanım olarak bakılmasını isterdimquote:
Orijinalden alıntı: canvarolquote:
Orjinalden alıntı: crazyarif
vw grubu olsunda taştan olsun mantığı var işte
Alıntıları Göster
-
İbizaya para verme...İlla bunların arasından birini alacak olsam kesinlikle a3 derim.Gerçekten de yeterki audi olsun,boş olsun agaquote:
Orijinalden alıntı: Arif
açıkası bir modelin en boşuna binerken, yanınıza alt sınıf ve dolu br araç gelse çok bariz farklar göze çarpar, gövde rengi tampon ayna çıtalar, sis farları, alüminyum jantlar falan... ben yine dolu olan diyorum ticari olarak değil kullanım olarak bakılmasını isterdim
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- astra j 1.6 benzinli
- tucson mu qashqai mi 2024
- 3 silindir motor
- 1.2 tsi
- kartal araba pazarı ne zaman açık
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X