Şimdi Ara

YENİ SEAT IBIZAMI, 2009 AUDİ A3MÜ, 2009 WOLKSVAGEN GOLFMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
6.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YENİ SEAT IBIZAMI, 2009 AUDİ A3MÜ, 2009 WOLKSVAGEN GOLFMÜ
    ARKADAŞLAR SİZCE HANGİSİ ALINMALI IBIZA ALINACAKSA EN DOLUSU
    AUDİDE EN BOŞU GOLF DE ORTA PAKET SİZCE NE YAPMALIYIM?

• boşun boşu bir a3 yerine

dolunun dolusu ibiza derim

cam tavanlı dsg şanzımanlı,sport paket bir araç çok daha iyidir.donanım listesini inceleyin anlarsınız demek istediğimi

golf için pek yorum yapamıyorum donanıma orantılı bir fiyat kıyası yaparsanız daha sağlıklı olur bence

tamam segment farkı var eyvallah ama o de bence herşey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

boşun boşu bir a3 yerine

dolunun dolusu ibiza derim

cam tavanlı dsg şanzımanlı,sport paket bir araç çok daha iyidir.donanım listesini inceleyin anlarsınız demek istediğimi

golf için pek yorum yapamıyorum donanıma orantılı bir fiyat kıyası yaparsanız daha sağlıklı olur bence

tamam segment farkı var eyvallah ama o de bence herşey değil
    Dolunun dolusu ile her zaman ama her zaman zarar edersin boşun boşu her zaman karlıdır ama zor satarsın

Bu yuzden ne az ne cok orta karar golf dıyorum ama gucun yetebılıyorsa orta kararımsı bir a3 almanı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

Dolunun dolusu ile her zaman ama her zaman zarar edersin boşun boşu her zaman karlıdır ama zor satarsın

Bu yuzden ne az ne cok orta karar golf dıyorum ama gucun yetebılıyorsa orta kararımsı bir a3 almanı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

burda bir çelişki var gibi tekrar açıklarsan sevinirim

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

orası öyle

ben kullanım keyfi olarak bahsemiştim aslındaama sanada hak verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!

quote:

Alıntıları Göster
    A3 ün boşu herzaman ibizadan daha iyidir ama A3 fiyatında dolu bir başka c sınıfı araç alınabilir

mesala lancia delta a3ün boş modeline verceğiniz parayla dolu bir delta alabilirsiniz ve daha tarz bir araç

delta varken A3 almanın hiç bir mantığı yok deltaya ön yarğıyla yaklaşmayın derim gidip görün test edin öyle karar verin

• quote:

Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: /Bulut\

quote:

Bazı 20K olan arabanın 35K lım modelini alırsın 2. elde 20K lık bazlar iner 15 e çok tutulan 25K doluluktakiler 17.5 a senın 35 likte inder 20K ya

Ama sen bazı 20K olan 35K lık araba almak yerine bazı 30K olan 35K lık bir araba alırsan 2. elde daha karlı olursun

Ama gider bomboş 35K lık başka bir araba alırsan bu sefer satarken zararın az olsa dahi satarken epey beklersin biri gelir orasın ıbegenemz bir igelir burasını begenmez

O yuzden %30 dolulukta yada tabiri çaiz ise en çok giden dolulukta giden arabayı almak her zaman karlıdır

2. olarak özel renk gibi yada çok kaliteli deri gibi 2.000 - 9.000 euroluk luks donanımlar 2. elde para etmiyor mesala buda bunun uc orneği

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato 2010
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: /Bulut\

quote:

Bazı 20K olan arabanın 35K lım modelini alırsın 2. elde 20K lık bazlar iner 15 e çok tutulan 25K doluluktakiler 17.5 a senın 35 likte inder 20K ya

Ama sen bazı 20K olan 35K lık araba almak yerine bazı 30K olan 35K lık bir araba alırsan 2. elde daha karlı olursun

Ama gider bomboş 35K lık başka bir araba alırsan bu sefer satarken zararın az olsa dahi satarken epey beklersin biri gelir orasın ıbegenemz bir igelir burasını begenmez

O yuzden %30 dolulukta yada tabiri çaiz ise en çok giden dolulukta giden arabayı almak her zaman karlıdır

2. olarak özel renk gibi yada çok kaliteli deri gibi 2.000 - 9.000 euroluk luks donanımlar 2. elde para etmiyor mesala buda bunun uc orneği

Alıntıları Göster
    ibizanın 2.el piyasasının cok yaygın olmadıgını göze alırsan orta halli golf alman senin işine gelicektir

• quote:

Orijinalden alıntı: mgmslck

ibizanın 2.el piyasasının cok yaygın olmadıgını göze alırsan orta halli golf alman senin işine gelicektir

Alıntıları Göster
    Tabi ki Golf 09 Golfler harika a3 fln boşver bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: benjaminF.

Tabi ki Golf 09 Golfler harika a3 fln boşver bence

Alıntıları Göster
    Golf gereksiz pahalı bence.

Xenon ve sunroof opsiyonlu beyaz bir Leon düşünürdüm yerinde olsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    SEAT IBIZA al, LPG tak, keyfine bak. 5 Yıl kullanırsın, 6. yılda da satarsın, başka bir araba alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_bulls

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hiçbiri alınmaz, bu gruptan bir araba alınacaksa o araba LEON.

ama onun da üretim kalitesi yerlerde sürünüyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

hiçbiri alınmaz, bu gruptan bir araba alınacaksa o araba LEON.

ama onun da üretim kalitesi yerlerde sürünüyor maalesef.

Alıntıları Göster
    a3 olsun boş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

a3 olsun boş olsun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: UNF0RGIVEN

a3 olsun boş olsun

aynen sonuçta bir üst sınıf

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

quote:

Orjinalden alıntı: UNF0RGIVEN

a3 olsun boş olsun

aynen sonuçta bir üst sınıf

Alıntıları Göster
    Highline golf alabiliyorsan al yok kasamam dersen ambition a3 işini görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Highline golf alabiliyorsan al yok kasamam dersen ambition a3 işini görür.

Alıntıları Göster
    O parayı Ibiza'ya asla vermem. Ne kadar dolu olursa olsun, 30 binden fazlası o araba için yazıktır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

O parayı Ibiza'ya asla vermem. Ne kadar dolu olursa olsun, 30 binden fazlası o araba için yazıktır .

Alıntıları Göster
    hep ticari olarak bakılmış da güvenlik performans konfor olarak bakmak gerekmez mi? satmak için değil binmek için alınır sıfır araç. donanım olarak dolu, motor seçeneği iyi seçilmiş, şanzımanı iyi seçilmiş, güvenlik paketleri tam bir araç her zaman keyif verir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

hep ticari olarak bakılmış da güvenlik performans konfor olarak bakmak gerekmez mi? satmak için değil binmek için alınır sıfır araç. donanım olarak dolu, motor seçeneği iyi seçilmiş, şanzımanı iyi seçilmiş, güvenlik paketleri tam bir araç her zaman keyif verir bence

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

vw grubu olsunda taştan olsun mantığı var işte

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

vw grubu olsunda taştan olsun mantığı var işte

Alıntıları Göster
    açıkası bir modelin en boşuna binerken, yanınıza alt sınıf ve dolu br araç gelse çok bariz farklar göze çarpar, gövde rengi tampon ayna çıtalar, sis farları, alüminyum jantlar falan... ben yine dolu olan diyorum ticari olarak değil kullanım olarak bakılmasını isterdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

açıkası bir modelin en boşuna binerken, yanınıza alt sınıf ve dolu br araç gelse çok bariz farklar göze çarpar, gövde rengi tampon ayna çıtalar, sis farları, alüminyum jantlar falan... ben yine dolu olan diyorum ticari olarak değil kullanım olarak bakılmasını isterdim

Alıntıları Göster
    İbizaya para verme...İlla bunların arasından birini alacak olsam kesinlikle a3 derim.Gerçekten de yeterki audi olsun,boş olsun aga

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.