arkadaşlar yeni çıkan seatleon hakkında bilgilerinize ve eğer varsa deneyimlerinize ihtiyacım var bu arctan memnun olmaya varmı yada kron,k b,r özeliiği?? bildiğim kadarıyla şu anda sadece 1.6 benzinli motorla satılıyor başka bir motr varmı yada gelecekmi??? yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden teşekkürler...
Leonun 2.0 TDI , 2.0 TFSI 1.9TDı ı olması lazım tek motor degil yani.Yuruyen ve motor audi a3 le aynı , Bana gore karizması da a3 den aşşagı degil.Şuan 37-38000 ytl ye sıfır araba alacak olsam gözüm kapalı leon alırdım.
Kronik sorunu oldugunu sanmıyorum.
tek kelimeyle muhteşem komşumun var adama benim passat la takas edelimmi dememek için zor tutuyorum kendimi kardeş alırsan mutlak siyah al ve hergün yıka emin ol o yakışıklıyı yıkamaktan bıkmassın yanlız içi dışı kadar sükseli gelmiyo yani güzel ama dış güzeliğinin gölgesinde kalıyor biraz ön konsol daha iyi dizay edilebilirdi ama yinede çok şık bi araç
quote:
Orjinalden alıntı: sharkemre
tek kelimeyle muhteşem komşumun var adama benim passat la takas edelimmi dememek için zor tutuyorum kendimi kardeş alırsan mutlak siyah al ve hergün yıka emin ol o yakışıklıyı yıkamaktan bıkmassın yanlız içi dışı kadar sükseli gelmiyo yani güzel ama dış güzeliğinin gölgesinde kalıyor biraz ön konsol daha iyi dizay edilebilirdi ama yinede çok şık bi araç
siyah ve sport up al.
Arkadaşın dedigi gibi ön konsolu biraz sönük ama boşver dışı mukemmel
Bu arada birazdan yeni civic var o fiyata bi göz at diyen arkadaşlar gelecektir sen bakma onlara
Görüntüsünü falan geçtim de özellikleri benim için çok iyiydi ve o yüzden aldım, özelliklerine bakabilirsin sitesinde, gerçekten tatmin edici. 1 yıldır kullanıyorum, aklıma gelen bir sorun yok, kronik bir problem olarak tüm seatlarda farın içinin buğulanmasını duydum ama bende olmadı, daha çok sanırım diğer modellerinde oluyor.
Siyahı için de çok beklemek lazımdı kırmızı aldım, tabii benimki artık 2 renkli. Aşağılara doğru gri oluyor kirden çamurdan
Gerçi Şu anda tamirde, yoğun trafikte ticari bir araç sıkıştırınca sağ taraf biraz dağıldı... Ama kazayı gören herkes abi aracın kasası çok sağlammış dediler.
İçi gece güzel görünüyor ışıklandırmadan, ama gündüz tabii dışına göre biraz daha sade, ama öyle bazı insanların dediği gibi çooook da rezil değil, sadece dışı kaadar şekilli değil.
tek geçerim...
yakit tüketimi fazla diyorlar okadar.. oda rakiplerinden 1 lt fazla cok önemli değil benim acimdan...
quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..
quote:
Orjinalden alıntı: sharkemre
siyah ve sport up al.
Arkadaşın dedigi gibi ön konsolu biraz sönük ama boşver dışı mukemmel
Bu arada birazdan yeni civic var o fiyata bi göz at diyen arkadaşlar gelecektir sen bakma onlara
aynen böyle bir arabaya böyle hafif bir dashboard olmamış...
VALLA BENİM GÖRDÜKLERİM İÇİNDE EN GUZELİ YENİ FR İSİMLİ YADA ARKADAŞLARIN DEDİĞİ SPORT UP VERSİYONU...RENK OLARAK KÜL GRİSİ RENGİNİ TAVSİYE EDERİM...SİYAH ÇOK TOZ TUTAR BAKIMI OZR OLUR...KIRMIZI ZATEN ALARM GİBİ ÇOK SPORTİF VE ÇOK DİKKAT ÇEKER(KISKANANLAR ÇEKEMEYNLERİ VE BOĞALARI ÇEKER:)P)...ARAÇ 5 YILDIZ ALMIŞ DİYE DUYDUM ÇARPIŞMA TESTİNDEN AMA NCAP SİTESİNDEN Bİ TÜRLÜ 5 YILDIZ ALDIGI HABERİNİ ALAMADIM...SEN DE Bİ ARAŞTIR İSTERSEN...İÇ DONANIM Bİ SPOR OTOMOBİLE GÖRE YETERLİ..SONUÇTA BU ARAÇTA KONFOR DEGİL SPORTİF ÖGELER ÖN PLANDA OLUR BİLİYORSUN...YOL TUTUŞU ÇOK HARİKA Bİ SEFER KULLANMIŞTIM ARKADAŞIN MODİFİYELİ CUPRA SINI...BUNUN FİYATI 65 MİLYAR CİVARI...BENCE DEĞER BU ARACA...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme