Şimdi Ara

Yeni seat Leon 1.6 TDI vs Citroen DS4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi aksamlar, bugunlerde araba alicam hayirlisiyla. Oncelikle 1.6 dizel otomatik arac dusunuyorum. Butcem 55-65bin tl ve cok zorlasam 70bin en fazla. Ekonomi, konfor, performans, saglamlik. Bu arabalari kullanmis, yakinlarinda olan arkadaslardan deneyimlerini paylasirlarsa cok mutlu olurum. Bana cok yardimci olur.

DS4 cok hos gozukuyor, ic tasarim gercekten cok iyi, masaj koltugu falan vs cok hos duruyor. ikinci el'lere guvenebilirmiyim o hep kafamda bir soru isareti.

seat leoni yolda gordum, gorunus falan guzel. cok da ekonomik diye duydum,ici citroen kadar cekici deilse bile sanki daha saglam araba gibi geliyor bana. Kullanici yorumlarini bekliyorum, yardimlarniz icin simdiden cok tesekkurler.

bugun fiyat aldim ikisi icinde, ds4 icin 70bin, seat icin 62,500(sunrooflu,dolu arac icin)

• benimde vazgeçilmezim dizel otomatik ancak seat dsg sorunlu şanzuman kullanıyor bunu göz ardı etmeyin derim..

ayrıca ds serisi citroende çok üstün araçlar.. ds 4 te tek eksi yan arka camlar açılmıyor.. ancak şanzuman sorunu yok ve ortalama yakıt olarak çok çok başarılı..

bu durumda zaten çok az araç var dizel otomatik..
    kıa ceed ve i30 yakıtta çok üzer sizi ama ceed çok şık araç..
    auris motor olarak çok zatıf ve şekli yok ama sağlamdır..
    wv gurubu alınacaksa kesinlikle manuel alınmalı derim...
    geriye kalan c4 308 donanımlı güzel araçlar yada c4 picasso yada bakabilirsin ds4 te arka cam sorunsa..
  • seat ta dizel manuel olur da otomatik can yakar derim dsg yi formda araştır derimm..
    citroenin ds serisi çok iyi araçlar az yakar hoş görüntü.. ds4 te tek sorun ki sizce nedir bilemem arka camların açılmaması..
    c4 picasso yada bakın derim..
    ceed de çok iyi dizel otomatikte ancak yakıtta üzer sizi.. ama hoş araç..
    başkada işe yarar dizel otomatik yok
  • Cevabiniz icin cok tesekkur ederim, yakit tuketim olarak citroen ds4 leona gore daha tasarruflu diyorsunuz? fabrika verilerine gore seat daha az tuketim olarak gosteriyor ama ben daha hic fabrika verilerine tuttuguna sahit olamadim zaten :)

bir kac tane daha soru sorabilirim, benim bu alacagim arabayi en fazla kullanacagim 2-2.5senedir. 1)ds4'un yeni kasasi,makyajlisi veya ne zaman cikacak bir haber varmi? 2011de piyasaya sunuldu yanlisim yoksa. Arabayi alip, makyajli vs ciktimi fiyat kaybim nasil olur.
    2) seat alicaksam sifir alicam, 62,500tl rakam var, suan ikinci ellere bakiyorum sifirlardan pahali bunu anlamis deilim. DS4 ikinci el tercihim olur,70k butcemi biraz fazla zorlar.
    3)seat dsg'de ne gibi sorun yasanmis, yasanabilir?
    4)2yil sonunda hangisi benim icin daha karli olur satis acisinda, citroen mi,seat mi daha kolay satilir?

simdilik aklima gelen bunlar, yardimlarniz cevaplarniz icin cok tesekkur ederim.

buarada sonradan aklima geldi, arka camin acilmasi pekde onemli deil benim icin, 1.5yasinda bir oglum var, arka koltukta oturuyor suan kullandigim aradada hic cam actigimi soyleyemem, on camlarda dahil olmak uzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Living_Legend_17 -- 27 Aralık 2013; 22:59:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Living_Legend_17

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim, yakit tuketim olarak citroen ds4 leona gore daha tasarruflu diyorsunuz? fabrika verilerine gore seat daha az tuketim olarak gosteriyor ama ben daha hic fabrika verilerine tuttuguna sahit olamadim zaten :)

bir kac tane daha soru sorabilirim, benim bu alacagim arabayi en fazla kullanacagim 2-2.5senedir. 1)ds4'un yeni kasasi,makyajlisi veya ne zaman cikacak bir haber varmi? 2011de piyasaya sunuldu yanlisim yoksa. Arabayi alip, makyajli vs ciktimi fiyat kaybim nasil olur.
    2) seat alicaksam sifir alicam, 62,500tl rakam var, suan ikinci ellere bakiyorum sifirlardan pahali bunu anlamis deilim. DS4 ikinci el tercihim olur,70k butcemi biraz fazla zorlar.
    3)seat dsg'de ne gibi sorun yasanmis, yasanabilir?
    4)2yil sonunda hangisi benim icin daha karli olur satis acisinda, citroen mi,seat mi daha kolay satilir?

simdilik aklima gelen bunlar, yardimlarniz cevaplarniz icin cok tesekkur ederim.

buarada sonradan aklima geldi, arka camin acilmasi pekde onemli deil benim icin, 1.5yasinda bir oglum var, arka koltukta oturuyor suan kullandigim aradada hic cam actigimi soyleyemem, on camlarda dahil olmak uzere

Öncelikle seat leon 1,6 tdi + dsg kullanıcısıyım onu belirtiyim,
    Eğerki dizel otomatik istiyorsan sana kesinlikle leon derim,citroen otomatiği berbat, küçük viteslerde 1-2-3 her vites geçişini içeride sallanarak his edersin bunu test surusu yap zaten anlıyıcaksın, ve benim fikrim yeni leonu kullandığın zaman bu eşleştirmeyi yaptığın için kendine kızıcaksın, 7 ileri dsg lerde 2011 öncelerinde sorun olduğu doğru , sonra düzeltildi ama doğuş oto bu şanzumanları ücretsiz değiştirdi ve garanti kapsamı dışında olan araçlarınıda iyi niyet garantisi altında değişim yaptı ve yapmayada devam ediyor,dsg kalitesini emin olun bir mercedes yada bmw ile aynı kalitede konforda bir şanzumandır ve unutmayınki dünyada çok sayıda dsg li araç var vw gibi bir marka arabalarında bu şanzumanı kullanıyor,audi birçok araçta dsg mevcut,seat ve skoda dsg kullanıyor,bu alanda dsg üzerinde hiçbir şanzuman yok buna emin olun,bundan yana daha rahat olmanız açısından 1200 tl gibibir rakkama +2 yıl daha garantinizi uzatırsınız ve 4 yıllık bir garantizniz olur iyice rahatlarsınız...

• cevabiniz icin tesekkurler, aracin yakiti tuketimi nasildir beyefendi.
  • seatınızı iyi günlerde kullanın ancak bu denli de fanatik olmanın anlamı yok bence fabrikası kabul etmiş dsg de hata olduğunu siz nedense hala savunuyorsunuz.. dünyada Türkiye hariç 1 milyondan fazla aracı geri çağırmış hemde ne iyi niyet nede normal garantiyle kendi hataları yüzünden.. aracını kötülemedik sakın kızma aksine lean özellikle yenisi görünüş olarak çok iyi ancak kullanıcıları bi sürü sorun var dese de torpidodan gelen sesten klimanın su akıtmasına kadar yinede iyi.. ancak manuel se iyi..

2011den sonra düzeltilen bu şanzumanı benim araca takmayımı unutmuş bu aptal doğuş yada araç garantiliyken bile kullanıcı hatası diyerek %40 ını benden aldı şanzuman sorununun ki 7.1k az paramı.. siteye dsg sorunu yaz yetmedi google ye yaz binlerce kullanıcının feryadını oku siz alalı yıl olmamış baksanız araç 10bin km de değildir elbette sorun yaşamazsınız.. her ülkede 10 yıl olan garanti bizim ülkemizde 2 yıl hayıtdır biz kerizmiyiz de kalanını parayla yaptırıyoruz... sizle 40bn km yaklaşın öyle konuşalım o zaman isyanınızı görürüm..

citroen 6 yılda bir kasa değiştiriyor buna göre hareket edin işte daha 3 yıl kesin bu kasa devam..
    ha 2 el durumu al sat yapan biriyseniz seat derim ds4 herkese hitap eden bi araç değil 1-2 bin tl zarar ettirir 1-2 yılda zaten 1-2 yılda satacaksanız sıfır araç almanın espirisi nerde...
    yakıt olarak bunu herkes bilir fransız motorları dünyaca kendini kanıtlamış bi çok markaya motor üreten bi alt yapıya sahip..

siz fabrika verileriyle yola çıkarsanız işiniz zor derim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.seatclubturkey.com/teknik-destek/41876-dsg-arizasi-sirasi-bana-da-geldi-4.html

Yakın zamanda sürekli takip ettiğim bir forumda yaşanan dsg sıkıntısını başında sonuna kadar gorebilirsiniz, tanıdığım sorun olup iyi niyet ten geçen araçlarda var siz nasıl garantisi olmasına rağmen o parayi vermişsiniz anlamadım,
    Diğer bir konu ise 4 markasının da kullandığı ve halende kullanmaya devam edilen dsg için çok acımasız olmamak lazim,babamda 2011 model skoda octavia var ve 71000km idi 1 ay önce maşallah sorunsuz, arkadaş belirtmiş 2-2.5 yıl kullanılacak diyor arkadaş, 4 sene garanti ile Güle güle bin,dsg kullanan biri Citroen e binince o otomatik vites insana attan inip essege binmiş gibi gelir ve bayanlar için Citroen oto vitesi kesinlikle uygun degil, bunu test sürüsü yapması yeterli zaten.
    Dsg Audi gibi lüks bir araçta tüm dünyada kullaniliyor,Volkswagen gibi bir markada bütün dünyada milyonlarca satıyor, skoda gibi son 2 senenin en hiç büyüyen ve kar eden firmalarından biri kullaniyor,bunların yanında seat büyük bir rakkamda ve halen de dsg milyonlarca satıyor, rakamlardan orantıl ilede cikabilirsin, siz bu parayı garantili arabaya verdi iseniz dolandirilmissiniz malesef,
    Size çok açık söylüyorum benim garantili aracın dan kimse para alamaz bilinçli tuketici olmak yeterli, siz buraya verdiğiniz o paranın faturasını evraklarini koyun garantisi devam ettiğini ve sizden bu büyük miktar paranın alindgini bende sadece çok basit bir dsg arasında ve servisin bile sorun yok dediği bir sorun için aracını mahkeme kararı ile iade eden kişinin mahkeme evraklarini koyuyum,insanlar görsün garantili bir arabadan nasıl para alınıyor ve nasıl hak aliniyor, insanların fikrini tabiki al ama git test sürüsü yap aradaki farkın dağlar kadar olduğunu gör, hatta birde Mercedes ile test sürüsü yap dsg ile arasında ne fark gorucen ona bak :) , birde şu marka Fanatikligini anlamıyorum şu söylemi dedikmi Fanatiklik mi olur takımmi tutuyoruz:) Citroen e gelince sadece oto vitesi için konuşuyorum suan piyasada bulunan en konforsuz vites turudur, vites geçişleri komple his edilir ve araç içinde sarsintili calisir, arabayi bagurtir , bazen vites geçişleri kararsiz kalırdı,bir araç sollarken bazen elle müdahale etmek gerekir, bayan için kesinlikle tavsiye etmem , bu arada benim leon da bu klima şu olayı ve Torpido dan ses olayı falan yok, almayi düşünen arkadaş isterse gelsin aracı gosteriyim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskursun -- 28 Aralık 2013; 21:20:23 >

• quote:

cevabiniz icin tesekkurler, aracin yakiti tuketimi nasildir beyefendi.

Aracının yakıt tüketimi şehir içi 1000km civarinda,şehir dışı 1200 km ortalamasinda,
  • dostum senle şurda anlaşamadık sanırım senin aracında sorun olmaması bu araçta kranik sorun olmadığı anlamı taşımıyor.. senin aracın mükemmel kusursuz tmm..
    ancak siteye bakarsan kullanıcılar gayet objektif tarafsız şekilde bu sorunları dile getirmiş.. ki olabilirde niye kul yapısı değilmi... elbet hatası kusuru eksiği olacak..

sen ds serisinde yarı otomatik kullandıklarını sanıyorsun burdan araç hakkında bilgin olmadığı açık adamlar edc kullanıyor.. c4 ten bahsetmiyoruz burda ds4 ten bahsediyoruz.. benim ds4 ümde yok kendi aracımıda savunuyorum sanma... ki varsın hissettirsin dsg gibi milyonlarca kişinin rahatsız olduğu binlercesinin sorun yaşadığı bi şanzuman olana kadar yarı otomatik olsun taş gibi..

elbette artısıda eksiside var ancak ds4 çok üstün bi araç fiyatından da anlaşılıyor donanım olarak kıyaslayamazsın bile...

ayrıca seat dizel otomatikle gerçek şehir içinde 10000km yapsın aracını aldığın fiyattan 10k fazlasına hemen satın alırım.. istanbul trafiğinde en kral araç 6o litre mazot ile 700-800 km arası zor yol yapıyor siz hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama şehir içi verisi görecelidir.. bir c4 yada clio uzun yolda 1400km yapıyor bunu youtube den izleyebilir görebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öcüü.. -- 29 Aralık 2013; 14:13:01 >

• Ben yaşamadım ama çevremde yaşayanlar var sen anlamıyorsun , sorunsuz demiyorum ama sorun olursa da Doğuş yardimci oluyor sen garantili araca o parayi odedigine inanmıyorum, köy belgeleri buraya bende hem garantisiz araçların nasıl ücretsiz degistirildigini koyuyum, araçlar arasında kıyaslama yapmıyorum şanzımanlar için yapıyorum araç konusunda bilgiye gelince konuyu açan arkadaş zaten test sürüsü yapmış ve benim dediğimin doğru olduğunu söyledi gereksiz tartışma yaratmamak için sanirim, diğeri ise ben 13 senedir otomativ sektöründe çalışıyorum , araç parça satışı falan değil fabrikasında, en büyük tuttum arabalar ve hiçbir fuari da kaçırma m birçok programında takip ediyorum ve diyorumki sen garantili arabadan dsg için ücret odedigin kesinlikle olanaksız ve marka Fanatikligi yapiyorsun, insanların beynini bulandırmanin anlamda yok zaten dediğim gibi arkadaşta test sürüsü yapmış citroeni ve bir Mercedes kullanıcısı olarak dsg kullanan ca ne olduğunu anlayacak. .
    Uzatılmış garanti ile hiçbir sorun yaşamadan sürüsü nun keyfini cikarirsin olur biter, ben örnek bir linkte koydum garantisiz aracın dsg so değişti diye ama emin olun arabadan anlayan bir insan garantili bir arabada otomatik vites arasının kullanıcı hatası olarak ücret almasına sacma o parayi odemek orndanda saçma ... Aracın Yakış konusu ise bir dizel aracın 900- 1000 km çok sasiricak bir durum degilki hayatında hiç dizel araba kullanmadınmi? ben en agresif kullanimim 5.2 lt/100 yumuşak kullanısta 3.8lt/ 100 yakiyor, dsg ve start stop bu veriyi iyice netleşti riyor, ben senin yaw adamlar tsi motorla bu verileri çok sakin kullanımlarda yakiliyor lar sen neden bahsediyorsun , benim ortalama hesaplamam fabrika verilerine 1 lt ekliyorum doğru çıkıyor ama senin pek araç ile ilgili bilgin yok gibi , sağdan soldan okuduklarinla kendini komik duruma düşüruyorsun,
    Birde garantili bir araca bu parayı ödeyen adam ne servisten, ne arabadan nede haklarından anlamıyordur, köy buraya belgeleri bende aracını komple mahkeme kararı ile iade eden kişinin mahkeme kâğıtlarını koyuyum böyle kolay değil insanları mağdur etmek ve bilip bilmeden atıp tutmak.
    Bu arada 60lt mazot ile 700-800 km olayina koptum yaw benzin ile bu değeri ancak gidersin 60lt mazot 700_800 km yaw sirket aracım Clio 2013 dizel hergün köprüden geçiyorum 2.5 saat o trafikte kalıyorum 250 tl mazot ile 900 km yol yapıyorum 7 senedir de kullanıyorum bundan önceki sirket aracı Dacia idi oda litre bazında ayni kendi aracım da aynı bırak bu ayakları 10k fazla verip alirimlari senin verdiğin değerleri kia sportage si olan bir arkadaşım var 1.6 benzinli deposu kaç litre bilmiyorum 650km yol gidiyor diyor sen daha dizel benzin ne onu bilmiyorsun bir harikasin dostum bugün beni çok guldurdun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskursun -- 29 Aralık 2013; 16:23:20 >

• güzel insan sen resmen bi galerici bi satış temsilcisi ağzı ile yazmaya başladın önce uslübuna dikkat et burda sanal arkadaşlıklar fikir alışverişleri yapıyoruz...

yaşını ve mesleğini bilmiyorum ama kendim 50 yaşında bi devlet subayıyım yer yer burda fikir çatışması yaşadığım insanlar oluyor ancak hiç biri senin gibi seviyeyi düşürmüyor.. önce karşıdakine sonra kendine saygılı ol yakışık alır yazılar yaz.. bırak o ayakları fakan gibi daha bir çok cümlen burda seni küçültür bence yapma yapacaksanda dıkkat et birdaha yorumlaşmayalım...

yıllardır araç kullanırım bir tanesi lpg li hariç hepsi dizeldi golf auris picasso passat fiorini uzar liste ki evde 2 araç var 2 side dizel otomatik farklı marka ve modeller 3.8 lt gibi bi değer yazarken ben sana yalancı gibi kırıcı saygısız yazılar yazmam yakışık almaz bunu zaten araç kullananlar imkansız olduğunu bilir.. eşimin b sınıfı küçücük dizel otomatik aracı bile uzun yolda 90 cc sabitle 4.1 yakıyor sen 1.6 c sınıfı çok daha ağır aracına 3.8 yaktırıyorsun helal kral aracın varmış o zaman test dışında hiç kullanmadım...

biraz seviyeli bir muhabbet olsa idi zaten belgelerimi koyardım koymama gerek yok bu sitede zaten var açılmış bi konu içinde ve 1 yıldır da dava devam ediyor memlekette bi akıllı uyanık insan sen değilsin emin ol herkesin endine yetecek kadar aklı ve fikri var...

neyse daha fazla uzatmıyorum rica ediyorum ya seviyeli düzgün cümle ve uslupla yazılar yazın yada yazmayın..

yinede sizi kırdımsa ben kendi adıma özür dilerim kimsenin kalbini kırmak istemem..

hayırlı günler...

• Ben aracimdan bahsetmedim zaten kullandigim birkac aractsn bahsettim,ben kendi aracimdan çok sirket aracı kullanıyorum ama siz halen aracını ovdugumu yaziyorsunuz,rencide edilince yok arabadan anlamiyorsun, yok bu böyle yakın 10k fazla verir aracı satın alırım der rencide edersen bende bu cevabı veririm,ama ben belgeli konuşuyorum ve alttaki videoyu izle dizel arabanın en azından 1.6 tdi ortalamasını gor, Yinede fikirleriniz için çok teşekkürler sağlıcakla kalın, sonuçta bu firmalar babamızın değil sert çıkmamin tek sebebi sert ciktiginizi algiladigimdandir,burdan dolayi Özür dilerim.https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=3ofAUsD_HYaKtAbB64GwDw&url=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DWwK96AJehvI&cd=2&ved=0CDMQtwIwAQ&usg=AFQjCNFDlpGw8Ve4zv-K1Ksxp8gEHeC5dQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskursun -- 29 Aralık 2013; 23:05:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nedir bu vw düşmanlığı anlamadım. adamlar dsg yi sorunlu yaptı ise düzeltmesini de yapıyor. al vw grubu bi arabayı yanınada ds serisinden herhangi bir araba koy. vw grubundan aldığın aracı kullan diğerini kullanmadan 5 sene sakla. iki araç ile 5 sene sonra yola çık yine ve diğerine göre sağlam durur. fransızla alman karşılaştırılmamalı bile.. nokta.
  • Citroen ds4te edc kullanılmamaktadır, dilerseniz videoya bakabilrsiniz.http://youtu.be/yZfANSxsN-s?t=5m20s
    Burada da kullanıcı yorumları var; http://www.trcitroen.com/forum/showthread.php?t=1567&page=13

Bende leon tdi dsg sahibiyim, vites geçişleri, hızlanmalar gayet başarılı. Şu ana kadar sorun yaşamadım. Vites seçerken kararsızlık yaşadığını görmedim. Araçtaki tek sorunum araç soğukken sağ ön taraftan tıkırtı geliyor, fakat ısındıktan sonra hiçbir sorun yok. Aracın en önemli özelliğinden biri led farlı olması. Karanlıkta harikulade aydınlatması var.Diğer leon kullanıcılarının yaşadığı far buğulanmasını yaşamadım. Yakıt tüketimi olarak ortalama hız 21km 1000kmnin ortalaması 5,6lt idi.

• arkadaslar degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. DS5 aldim ikinci el, 10 gun oluyor, genel anlamda memnunum. Bagajinin buyuk olmasi benim icin buyuk bir arti, vites gecisleri belirgin herkesinde bilgi gibi ilk 3 vites sonrasi gayet tatminkar. Leon araba/surus olarak cok daha konforludur,yakit tasarufu olarak ve ozellikle vites gecisleri olarak daha ustundur kimseyi kandiracak halim yok. DS5 ile leon karsilastirilirmi bilmem ben konuyu ds4 icin acmistim farkli katogori oluyor malesef. Arabayi neden aldim diye sorucak olursaniz, arabanin ic tasarimi cok hosuma gitti, arabaya her gorende cok begeniyor. leonun ici bana fazla sade geldi. Tam dolu bir golf icinde 89bin tl fiyat cekildi en sonunda 68bin tl ds5 icin anlastim ekstra paketleri olan geri gorus,masaj koltuk deri koltuk isitma vs. derken kendimi ds5'in icinde buldum :)
  • quote:

arkadaslar degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. DS5 aldim ikinci el, 10 gun oluyor, genel anlamda memnunum. Bagajinin buyuk olmasi benim icin buyuk bir arti, vites gecisleri belirgin herkesinde bilgi gibi ilk 3 vites sonrasi gayet tatminkar. Leon araba/surus olarak cok daha konforludur,yakit tasarufu olarak ve ozellikle vites gecisleri olarak daha ustundur kimseyi kandiracak halim yok. DS5 ile leon karsilastirilirmi bilmem ben konuyu ds4 icin acmistim farkli katogori oluyor malesef. Arabayi neden aldim diye sorucak olursaniz, arabanin ic tasarimi cok hosuma gitti, arabaya her gorende cok begeniyor. leonun ici bana fazla sade geldi. Tam dolu bir golf icinde 89bin tl fiyat cekildi en sonunda 68bin tl ds5 icin anlastim ekstra paketleri olan geri gorus,masaj koltuk deri koltuk isitma vs. derken kendimi ds5'in icinde buldum :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim

• cok tesekkurler, cumlemize Allah kaza bela vermesin
  • quote:

arkadaslar degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. DS5 aldim ikinci el, 10 gun oluyor, genel anlamda memnunum. Bagajinin buyuk olmasi benim icin buyuk bir arti, vites gecisleri belirgin herkesinde bilgi gibi ilk 3 vites sonrasi gayet tatminkar. Leon araba/surus olarak cok daha konforludur,yakit tasarufu olarak ve ozellikle vites gecisleri olarak daha ustundur kimseyi kandiracak halim yok. DS5 ile leon karsilastirilirmi bilmem ben konuyu ds4 icin acmistim farkli katogori oluyor malesef. Arabayi neden aldim diye sorucak olursaniz, arabanin ic tasarimi cok hosuma gitti, arabaya her gorende cok begeniyor. leonun ici bana fazla sade geldi. Tam dolu bir golf icinde 89bin tl fiyat cekildi en sonunda 68bin tl ds5 icin anlastim ekstra paketleri olan geri gorus,masaj koltuk deri koltuk isitma vs. derken kendimi ds5'in icinde buldum :)

Allah kaza bela vermesin. leon sordunuz ama apayrı bir segmentten araç almışsınız. :)
    hatta araç değil apayrı bişi almışsınız.
    ds5 citroen değilde vw grubundan bir araç olsa bir dakka düşünmez bende alırım.
    ama fransıza biraz ön yargılıyım.
    yoksa aldığınız aracın hatlarında şuan piyasada araç yok.
    nasıl derler seksi bi araç :)
    güle güle kullanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.