Şimdi Ara

Opel Astra J Sedan 1.4 T vs. Megane Joy 1.3 TCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıfır C sınıfı, motoru nispeten yeni nesil manuel vites sedan bir araç almak istiyorum. Bütçem dahilinde bu iki aracı bulabildim.

Astra J Edition Plus modeli 105.000 TL civarında. Megane 1.3 TCE Joy ise 120.000 TL civarında bulunabiliyor.

İki aracı da sürmedim ancak Megane motoruyla cezbedici dursa da gördüğüm kadarıyla Joy paketin kokpiti pek hoş değil. Astra J'nin ise yokuş kalkış desteği, bluetooth bağlantısı gibi eksiklikleri var. Megane hem yakıt tüketimi hem de tork bakımından Astra'nın önünde.

Honda Civic'in baz pakette dahi olan kokpit tasarımı çok hoşuma gitti ancak bu aracın sıfırı kalmamış. Hurda indirimi muhabbeti bitmeden bu yıl alışverişi tamamlamak istiyorum.

Aracı uzun yıllar kullanmayı planlıyorum, yıllık 10.000 KM'yi geçmeyen bir kullanımım var.

Her iki aracı da bilen kullanan arkadaşlar artılarını ve eksiklerini değerlendirmemde yardımcı olabilirse sevinirim.

• Astra j 2009 yılından beri piyasada. Yüzü çok eskidi. kullanmadım ama motor için de piston kırıyor diyorlar. Araştırmakta fayda var. Bütün diyeceklerim bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra'nın yüzü çok eskidi. Piston kırma muhabbeti ise K kasalarda var.
  • Astra alırdım, yakıtı çok gelirse lpg takarım, uyumu güzel

Megane daha güncel bi model ama joy paketin iç mekanı kötü ve 1.3 turbo motor yeni bi ünite, kronik sorunu var mı yok mu belli değil, test müşterisi olmak istemem.

• Astra'nın tok kapı sesi yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Megane.

• Megane 112 bine kadar bulanlar var.
    Bende 1.4 t astra 1.6 megane arasında kalmıştım.
    Astra motor şanzıman iyi ama arabanın diğer teknolojileri 2010 yılında kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 15 Aralık 2019; 16:50:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Megane Icon 1.6 DCI ikinci elde aynı fiyat, sıfır bakmazsanız daha mantıklı şeyler bulacaksınız.

• astra eskidi unutun gitsin megane corolla civic uclusunden biri derim hatta lpg dusunurseniz japonlardan biri...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.