Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.669
Cevap
45
Favori
402.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

link : www.tuningport.com/SEAT-TOLEDO-SEDAN-2013-BAGAJ-HAVUZU-SIYAH_103867.html#0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgn26 O kullanıcısına yanıt
    evet navigasyonlu oem multimedya oynatici taktirabiliyorsunuz ve tabiki bekletiyorlar opsiyon cunku.... ayrica ben araci aldigimda 2,300 tl den 1800 tl ye kdr dusmustu simdi ne kdr dir bilmiyorum bence bu paralara yazik nerdeyse 1 senelik yakit parasi bu para yi dizel motor a verseniz daha mantikli olur kanimca disardada orjinal bosch marka oem teypler var daha karli alabilirsiniz...

• Selam arkadaşlar;

Bir süredir babam için bu araçla ilgileniyoruz. Ben de aslında benzer bir soru sormak istiyorum. 1.2 TSI Style donanım paketinde multimedya ekranı (navigasyon, radyo vs.) yok sanırım. Peki bunu opsiyon olarak ekletebiliyor muyuz aracı alırken? Ayrıca 2014 modellerde navigasyon ekranı gelmesi gibi bir durum söz konusu mu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • ustadim opsiyonel taktrabiliorsun hepte opsiyonel olucak sanirim... fakat bazi bayiiler kendileri takip satiyorlar fiyat farki olusuyor ne kdr fiyat oynar biraz arastrin derim

• aracin gunduz ic fotosunu paylasayim meraklilara gelsin diger arkadaslarda paylassin braz forum canlansin
     YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI

• 1.4 tsi style dsg 45.000 tl ye aldım.Yarın plaka işlemlerini halledip kullanmaya başlayacağım bakalım hayırlısıyla..
  • Tavsiyem mutlaka rapid'i inceleyin sadece teyp icin bile ben olsam rapid alirdim

1.2 trendline poloda olan teybi koymus utanmazlar

• ozlu1925 O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Hangi bayiden aldınız? Renk nedir? 1.2 tsi style paketi 40.bin tl ye almaktansa 1.4 tsi ve dsg style paketi 45.in tl ye almak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23JAN23

aracin gunduz ic fotosunu paylasayim meraklilara gelsin diger arkadaslarda paylassin braz forum canlansin
     YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI

Bu aracın tek kusuru radyo teyibi ve arka camların önden kontrol edilememes.Sert plastik kullanımını da bir nebze arabanın fiyat yönünden kabul edebilirim fakat diğer iki kusuru kabul edemiyorum. Sırf bu yüzden toledo dan vazgeçebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: apa_che

Hayırlı olsun. Hangi bayiden aldınız? Renk nedir? 1.2 tsi style paketi 40.bin tl ye almaktansa 1.4 tsi ve dsg style paketi 45.in tl ye almak daha mantıklı.

40 bine 1.2 style olan bayi varsa arkadaşıma arıyoruz.çevremizdeki bayilerde yok birde 40 a metalik boya dahilmi bu fiyata.
  • 23JAN23 kullanıcısına yanıt
    Anladım, sanırım ben gözden kaçırdım opsiyonlar arasında. Peki opsiyon olarak LED far ekletebiliyor muyuz?

Bir de 2014 modellerde sürücü tarafına 4 cam kontrolü gelecek mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brotcinekmegi -- 4 Kasım 2013; 2:11:33 >
  • blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    bizi için tek çözüm kapı kolunu değiştirmek olacak sanırım. bunu yapan var mı varsa foto alabilirmiyiz.
  • Seat Toledo Jant uygulaması yapan varmı 18" Jant uygulamayı düşünüyorum..
  • led olayi yok sanirim fakat 2014 modellerde onden cam otomati 4 lu gelebilir

• kayres kullanıcısına yanıt
    boyle bir orjinalligi bozacak kadar kusur ve ise yaricak bi problem degil tabi benim kanimca olsa iyi olurmuydu olur du.. fakat yok diyede ben kendi aracimi kastirmam acikcasi

• apa_che A kullanıcısına yanıt
    acikcasi haklisiniz en azindan full style paketinde teyp de degisijlik hos olurdu ... fakat bu cok zor bisi degil orjinal buyuk dokunmatik teyp geldignde dahi bunu degiatren tipleri biliyorum daha iyisini almak icin bizde artik kendiniz alcaz ;) atla deve ladar para odiycemiz bisi degil diye dusunuyorum tabi olsaydi bunu dusunmezdik her halikarda yeni toledo fiyat performanstaki en iyi arac hala ... bi yeni corollanin dizel baslangic fiyatini ve icerigini inceleyince dahada mutlu oldum arac 60.000 tl 90 hp 1,4 60.000 lii aracta ne celik jant ne de sis fari var toledoya gelene kadar ne sovulcek marlalar var ... ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwolves1

quote:

40 bine 1.2 style olan bayi varsa arkadaşıma arıyoruz.çevremizdeki bayilerde yok birde 40 a metalik boya dahilmi bu fiyata.

Ben sormuştum 2014 yılına sıra veriyorlardı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackwolves1

quote:

Ben sormuştum 2014 yılına sıra veriyorlardı.

evet malesef araç yokmuş.zaten 40 binede vermezler artık style ı.
  • 23JAN23 kullanıcısına yanıt
    bence de aracı kasmaya gerek yok ama orjinallik çerçevesinde çözüm varsa da yapılabilir. benim için kullanımda önemli hale geldiğini görüyorum zira arkada çocuk var bazen cam kilidi unutuluyor veya yalnışlıkla kaparıyorum açılınca da durmak zorunda kalıyorum.
  • apa_che A kullanıcısına yanıt
    Hocam Erzurum Erses Oto dan aldım. Renk sadece Beyaz vardı beklemek istemediğim için beyaz aldım.Hayırlı olsun dilekleriniz için de teşekkürler. .
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.