Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.669
Cevap
45
Favori
402.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar araclariniz hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin. Sizden rica varsa elinizde gece cekilmis konsol resimlerini atabilir misiniz? Gostergeler, teyp falan nasil gozukuyor? Ayrica torpidoda aydinlatma ve sogutma var miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismail76 kullanıcısına yanıt
    gece konsol fotosu bende olucakti yuklemeye calisirim guzel kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23JAN23 -- 28 Ekim 2013; 22:01:53 >
  • apa_che A kullanıcısına yanıt
    ;) wallahi arkadasim ole ilgi alaka gordugum icin araci aldigim gun pasta baklava gtrdum ;) ole bastan goturcek goz varmi ;)

• HERKESİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.
  • Merhaba arkadaşlar.2012 yılında sıfır aldığım ve keyifle kullandığım 1.6 tdi polo aracım bayram öncesi yaptığımız kaza sonucunda geçen cuma günü itibariyle perte çıkarıldı.Ben de araba arayışı içerisine girdim.1.2 polo,corsa gibi arabaların sıfırlarını inceledim.33.000 civarı fiyatları var ve 1.6 polodan sonra hiç tatmin edecek araçlar değil.Bu yüzden turbo araç arayışına girdim.2009-2010 1.4.tsi golflere bakmaya başladım.35.000 lira gibi bir bütçeyle baktığım araçlar ya çok km yapmış yada çok fazla değişeni olan araçlar.Polo ile yaptığmız kazadan sonra sağlam/güvenli aracın ne kadar önemli olduğunu anladım.Çünkü o kazayı polo ile burnumuz bile kanamadan atlattık çok şükür. peugeout,citroen gibi araçlarla yapsaydık ne olurdu bilmiyorum.Temiz bir golf bulamazsam 1.2 en alt paket toledo düşünüyorum.Fakat aklımda seat hep vw nin yan sanayisi gibi bir düşünce var.Seat bir opel kadar sağlam mıdır? Toledo bana polonun verdiği keyfi verir mi?Yakıt açısından Bursa gibi bir şehirde beni üzer mi acaba? (yakıt diyorsun ve 1.4 golf diyorsun diyeceksiniz belki de .Golf alırsam yakıtı kafaya pek takmayacağım.Güvenli ve 2.eli çok sağlam olduğu için).
    Kazayı eşim yapmıştı .Henüz acemi şoför.Bu yüzden sıfır olayına girip girmeme konusunda da çok tereddütlüyüm.Bir de vw gibi stok sıkıntısı var mı seatta?
    Düşüncelerinizi merak ediyorum arkadaşlar.

• ilkker kullanıcısına yanıt
    ucuz atlatmissiniz cok cok gecmis olsun...2008 1,4 tdi polo vardi bende suan icin 1,6 tdi toledo kullaniyorum memnunum ...2011 polo dan sonrada memnun edermi sizi bilmiyorum fakat asagida kalmaz diye dusunuyorum...

benim arac style paketi torpido sogutmali ve aydinlatmali...
     YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI

• Sagol hocam tesekkur ederim ilginiz icin. cok şık gozukuyor. Yalniz bu bej rengin bakimi zor mu acaba? Haftalik ya da aylik konsola uyguladiginiz bir temizlik var mi?

• Forumu uzun süredir takip ediyorum, 2011 Clio mu satıp, uygun fiyatı nedeniyle 1.4 style dsg almayı düşünüyorum ama bugün araç genişliğini incelediğimde (170cm) clio ile aynı olduğunu gördüm. Bagajı için zaten almıyorum, değiştirmeye değer mi diye düşünmeye başladım.
    ne demek hocam yardimci olabildiysek ben tskr ederim.... acikcasi on konsol deri olmadigindan ole bakim urunleri gibi kimyasal seylere gerek yok suan icin ustun koru temiz bi bezle sildiginizde yeterli oluyor bej dosemeler icin ise toz veya leke tutabilir tabiki bu siyah dosemeler icinde gecerli ben daha almadim ama bej guzel bi kilif alicam ins..

• sporcu23 S kullanıcısına yanıt
    merhaba ustadim oncelikle sunu sorayim size clio dediginiz symbol degil dimi...yada farketmez sunu belirteyim 170 cm en genisligi buyuk ihtimal fakat bu aractaki ic hacim genisligi farkini oturdugubuzda diz ve bas mesafesinde acikca anliyorsunuz cok rahat soliyebilirim ki diz mesafesi clio dan daha fazladir sizi bu konuda uzmiyecegine eminim + bagaj genisligide cabasi ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: sporcu23

Forumu uzun süredir takip ediyorum, 2011 Clio mu satıp, uygun fiyatı nedeniyle 1.4 style dsg almayı düşünüyorum ama bugün araç genişliğini incelediğimde (170cm) clio ile aynı olduğunu gördüm. Bagajı için zaten almıyorum, değiştirmeye değer mi diye düşünmeye başladım.

bence pişman olmazsınız ama yinede içinize sinmeyecek bir arabayı almayın.clio ile karşılaştırma yapmıyorum bile çünkü arada bariz kalite farkı var ölçüleri açısından birşey diyemem.
  • Aracım clio hb night&day..
    Kalite açısından symbolle aynı değil, güvenlik açısından özellikle..
    Toledo'dan + olarak örneğin yarı deri koltuk ve ön konsol, yağmur ve far sensörü, hız sabitleyiciye ek olarak hız sınırlandırıcı var.
    ustadim araciniz 1.2 nightday mi 1.6 nightday mi 1,5 dci nightday mi hangisi yahu ;)

• 1.2 de konu motoru değil ki.. daha doğrusu motoru zaten 1.4TSİ akıl çelici ve öne çıkartıcı onda sorun yok.
    Aracı zarar ederek satıp üstüne de 20.000TL'ye yakın bir para ekleyince aracın donanım olarak da boyut olarak da oldukça üstün olmasını istiyor insan. Tabi toledo style'in, rapid'in ambition (orta donanım) fiyatından bile düşük olması insanı cezbediyor.
    ustadim yanlis anlama ne satip ne alicaksin ona gore kiyaslama yapalim yardimci olalim anlaminda soruyorum aracinizi sadece aracinizin + si yagmur ve far sensoru diye biliyorum diger ozelliklerin tamami nerdeyse ayni ama kasa anlamindada gerek ergonomik kullanim anlaminda toledo cok daha sik ve tok araciniz 1,2 nd yse en temizi 28,000 e gider 1,5 dci nd yse en temizi 35-36.000 eder 1,6 nd ler zaten otomatik en iyisi 33,000 civarinda tabi bu solediklerim 2011 araclar icin fiyatlar .... kisacasi araciniz tam olarak hangisi ve satarsaniz toledonun hangi modelini dusunuyorsunuz

tabiki anladim konunun motor olmadigini tam anlamiyla kiyaslama yapalim diye soruyorum yanlis anlamayin konunuzu anladim... siz sanirim 1,2 nd yi satip 1,4 tsi style toledo dusunuyorsunuz dogrumudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23JAN23 -- 30 Ekim 2013; 15:00:31 >
  • Öncelikle Herkese Merhaba.. 11 Ekim itibari ile bende uzun araştırmalar sonucunda 1.2 tsi style paket capuccino bej renginde toledo aracımı aldım. ve hemen ertesi gün 1 haftalık tatile çıktım. 18 ekimde tatilden döndüğümde araç 3500 km yol yapmıştı. bu süreçte aracın yakıt tüketimi ile ilgili diyebileceğim fabrikasyon verisi olan 4.9 litrenin altına bile düşürebildim. sabit hızda 90-100 arası seyrettim arabada 2 kişiydik ve yakıt tüketimini 4.7 litreye kadar düşürdüm. dolayısıyla araç çok hız yapmadığınız sürece yakıt tüketimi olarak tatmin ediyor. diğer özelliklerden bahsedecek olursak özellikle lansman rengi capucino bej araca çok yakışıyor. en çok hoşuma giden ise trafiğe çıktığınızda sizin kullandığınız aracın aynısına pek rastlayamamanız. bir sürü bmw, mercedes var ama bir toledo daha göremiyorsunuz. yaklaşık 20 günde sadece 1 kere istanbul temde bir toledoya daha rastladım yolda. :) bence bu güzel birşey.. araç fazla olmadığından trafikte veya bir yerde durduğunuzda ilgi de çekiyorsunuz. onun dışında ben toledoyu test etmeden aldım, onun yerine gidip jettayı test ettim 1.2 motorla. jetta 1300 kg, toledo 1150 kg. jettayı hayli hayli götüren motor toledoyu da götürür dedim ve aldım pişman değilim ve kim ne derse desin jetta veya farklı bir vw grubu aracı kullanmaktan farksız toledo style paketi kullanmak. skoda rapid mi seat toledo mu diye soranlara şöyle söyleyeyim: 1) skoda rapid ambition paket, toledo style dan daha boş ve daha pahalı. 2)yanlışım varsa düzeltin ama skoda rapid ile ilgili bir sorunda skodanın servisi gelir bakar, seat toledo ile ilgili bir sorunda vw servisi gelir bakar. örneğin istanbulda skodayı yüce auto getirir, ama seatı doğuş oto getirir ve gelecek olan servis vw servisidir. bunu skodayı kötülemek amaçlı değil seat ın vw grubuna skoda dan daha yakın olduğunu belirtmek için söylüyorum ki bence bir avantaj.

Bunların dışında sorusu olan arkadaşlara da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca az sayıda seat toledo kullanıcısı olsak ta bir seat toledocular kulübü kurmak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sporcu23

Aracım clio hb night&day..
    Kalite açısından symbolle aynı değil, güvenlik açısından özellikle..
    Toledo'dan + olarak örneğin yarı deri koltuk ve ön konsol, yağmur ve far sensörü, hız sabitleyiciye ek olarak hız sınırlandırıcı var.

usta clio dediğin araç reno değilmi far sensörü olsa ne yazarki bende pejo 307 xt vardı yok yoktu ama sonuçta pejo idi.seatın motorunun üzerindeki vw ve audi amblemi yeter.
  • aga3461 A kullanıcısına yanıt
    hayirli ugurlu olsun.. fabrika verisi icinde helal olsun... bnde 1,6tdi capuchino style paketine sahibim biz toledocular genelde aractan memnunuz bi sikintimiz yok ayrica neden kulubumuz olmasinki size destek veririm bu konuda

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.