Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.669
Cevap
45
Favori
402.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oyunhamuru

300.000km dci motor kullandıktan sonra toledo 1.2 tsi ref. model aldim. lansman rengi olarak en alt donanım vardı. opsiyon ekleme şansım da yoktu. bayilerde araç kalmamıştı. zam gelmeden hemen önceydi.
    başka renk istemediğim için eldeki aracı aldım donanımlara razı olarak. arkadaşlara tavsiyem almadan önce her iki motoru da test etmeleri. çok km yapıyorum ama tsi'ın verdiği kullanım zevki çok hoşuma gittiği için tsi aldım. bi kaç kez uzun yolda kullandım. araç full yüklü, ortalama 110-120, otobanda 150-200 km süratle ortalama 6.0 litre yazıyordu yol bilgisayarında. devasa bagajın tamamı ve koltuklar doluydu.
    motor açılınca daha da düşük miktarda yakıt tüketecektir. bana göre performans olarak çok iyi. dizellere göre kabine aldığı motor sesi çok az. yol durumuna bağlı olarak çoğu zaman motor sesi bile duymuyorum. bundan sonra dizele dönmeme kararı aldım. tsi varken dizele gerek yok. toledo tercih etmemdeki sebep en başta üzerindeki motordu zaten. iç hacmi çok geniş baş ve diz mesafesi sunuyor. malzeme kalitesi orta ama rakiplerinin çoğundan daha iyi. fiyatına bakıldığında daha iyi bir alternatif yok. her şeyinden sonuna kadar memnun olduğum aracımdan tek şikayetim bozuk yollardaki tıkırtılar. normalde bu tip seslere aldırmam ama seyir halindeyken kabininde minimum gürültü olan araçtaki ufak tefek tıkırtılar ortamda başka ses olmadığından rahatsızlık veriyor. normal yollarda çok konforlu olan aracımda bende olumsuz etki bırakan tek unsur bu tıkırtılar oldu. vw grubu araçlarda sert süspansiyon kullanılmasının sonucu olarak kabinde bu tür tıkırtı benzeri seslerin olağan sayıldığını duydum.

toledo almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem dolu versiyonunu alsınlar. benim acelem olduğu için stokta olanı aldım. b ve b+ segmentindeki bütün araçları test ettim. dizeller kabin içine çok ses alıyor.
    en iyi yalıtımı toledo ve rapidde gördüm. buna rağmen benzinli olanı tavsiye ederim. tsi hem performanslı hem de az tüketiyor. şahsi kullanıcılara tavsiyem 3-4bin fazla verip sağlam bi araç alsınlar. rapid, toledo, accent blue gibi araçlar aradaki fiyat farkını sonuna kadar hakediyor.

dün bir arkadaşımda referance toledo almaya karar verdi 1-2 bayiden fiyt aldım özel değilse aracı aldığınız fiyatı ve şartları bizimle paylaşırmısınız.

• Herkese Merhaba

Daha önce Toledo için sipariş verdiğimden bahsetmiştim fakat bugün itibariyle siparişimi iptal ettirip Rapid satın almış bulunuyorum.

Süreci sizlerle paylaşmak ve bilgi vermek isterim. 10.08.2013 tarihinde full opsiyonlu 1,6TDI style bir araç sipariş etmiştim, siparişi verirken satıcı arkadaş ürünün en geç Aralık ayında elimde olacağını söylemişti. Daha sonra ben Kasım ayında arabanın ne durumda olduğunu sormak için aradığımda daha üretime geçilmediği söylendi. Bunun üzerine İstanbul merkezi aradım ve Türkiye genelinde eldekilerin dışında Style donanımın 2013'de gelmeyeceğini en yakın tarihin Şubat ayında olduğunu belirtti. Ocak ayında fiyatlara gelecek zamları göz önüne alarak araba araştırmaya başladım daha önce Skoda Rapid'i incelemiştim, fakat beğenmemiştim. Yeniden bir bakim dedim ve o zaman ki araba ve şimdi ki hali arasında baya bir fark olduğunu gördüm ve rapid'i almış bulunuyorum. Sorularımı cevaplayan emek veren herkese çok teşekkür ederim.

• oyunhamuru O kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun öncelikle kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.Aynı donanım ve renkte araca bende sahibim.TSİ motor sayesinde şu an ulaştığım tüketim değerlerim bundan önceki LPG li skoda fabia aracımla aynı.Aracımın km.si 4000 e geldi,yakıt tüketimindeki düşüşü görmeye başladım.En son bayram dönüşü uzun yol verilerimi forumda geçmiş sayfalarda bulabilirsiniz.Uzun yol sonrası şehiriçi kullanımım şu an 6.2-6.3 civarında.Şehiriçi değerlerim 6.7 deydi aynı şartlarda.

Dilinden anladığınızda gerçekten çok ekonomik araçlar,klasik atmosferik motorlara göre.Atmosferik motorlu benzinli araçlarda da ekonomik sürüş teknikleriyle değişik araçları kullanmış biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum.TSİ motorda 5-6 vitesde uygun devirde tırmanma şeridi kullanımı zevki ayrı bir şey.

Herkese iyi pazarlar.

• ellesharr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aracınız,kazasız belasız iyi sürüşler.
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toledo0716 T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Merhaba;

Dod un sayfasını incelediğim zaman Adana Seat bayisinde 3 adet 1.6 TDI Reference var. Hepsi de 9000 km civarlarında... Bayi araçların ilk günkü gibi olduğunu herhangi bir kaza, boya, çizik bile olmadığını söylüyor. Fiyatları da 41.250 TL yazmış ama pazarlık payı olduğunu söylediler..40.000 TL gibi alınır herhalde... aynı bayi 0 km ye ise 44.500 TL Trafik sigortası dahil fiyat veriyor.. Sizce mantıklı olan hangisi...Yardımcı olursanız sevinirim...
  • sıfır sıfırdır. Naçizane fikrim sıfır almanızdan yanadır. o süre zarfında aracın başına ne geldiği, nasıl kullanıldığı şüpheli. ben ekstradan vereceğim 2-3000 lira için sıfır almaktan kesinlikle vazgeçmezdim. isterse 100 km binilmiş olsun. Açık söyleyeyim.

Aynı ilana baktım. Attarlar bayinde de bi style var adam 49 yazmış, sıfırı 48800. Adam hesap mı bilmiyor yoksa göremediğim başka bir şey mi vardı.

Saygılarımla

quote:

Orijinalden alıntı: Toledo0716

Arkadaşlar Merhaba;

Dod un sayfasını incelediğim zaman Adana Seat bayisinde 3 adet 1.6 TDI Reference var. Hepsi de 9000 km civarlarında... Bayi araçların ilk günkü gibi olduğunu herhangi bir kaza, boya, çizik bile olmadığını söylüyor. Fiyatları da 41.250 TL yazmış ama pazarlık payı olduğunu söylediler..40.000 TL gibi alınır herhalde... aynı bayi 0 km ye ise 44.500 TL Trafik sigortası dahil fiyat veriyor.. Sizce mantıklı olan hangisi...Yardımcı olursanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ellesharr

Herkese Merhaba

Daha önce Toledo için sipariş verdiğimden bahsetmiştim fakat bugün itibariyle siparişimi iptal ettirip Rapid satın almış bulunuyorum.

Süreci sizlerle paylaşmak ve bilgi vermek isterim. 10.08.2013 tarihinde full opsiyonlu 1,6TDI style bir araç sipariş etmiştim, siparişi verirken satıcı arkadaş ürünün en geç Aralık ayında elimde olacağını söylemişti. Daha sonra ben Kasım ayında arabanın ne durumda olduğunu sormak için aradığımda daha üretime geçilmediği söylendi. Bunun üzerine İstanbul merkezi aradım ve Türkiye genelinde eldekilerin dışında Style donanımın 2013'de gelmeyeceğini en yakın tarihin Şubat ayında olduğunu belirtti. Ocak ayında fiyatlara gelecek zamları göz önüne alarak araba araştırmaya başladım daha önce Skoda Rapid'i incelemiştim, fakat beğenmemiştim. Yeniden bir bakim dedim ve o zaman ki araba ve şimdi ki hali arasında baya bir fark olduğunu gördüm ve rapid'i almış bulunuyorum. Sorularımı cevaplayan emek veren herkese çok teşekkür ederim.

aracınız hayırlı uğurlu olsun rapid ve toledo kalite anlamında birbirinden farkı olmayan araçlar hangisini alırsanız alın pişman olmazdınız kazasız belasız binmeniz dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

sıfır sıfırdır. Naçizane fikrim sıfır almanızdan yanadır. o süre zarfında aracın başına ne geldiği, nasıl kullanıldığı şüpheli. ben ekstradan vereceğim 2-3000 lira için sıfır almaktan kesinlikle vazgeçmezdim. isterse 100 km binilmiş olsun. Açık söyleyeyim.

Aynı ilana baktım. Attarlar bayinde de bi style var adam 49 yazmış, sıfırı 48800. Adam hesap mı bilmiyor yoksa göremediğim başka bir şey mi vardı.

Saygılarımla

quote:

Orijinalden alıntı: Toledo0716

Arkadaşlar Merhaba;

evet bende sıfır almanızdan yanayım aradaki fark 6 bin tl falan olsa belki düşünülebilirdi ama 3 bin tl için değmez arkadaşında dediği gibi sıfır sıfırdır ilk siz bineceksiniz ilk siz gezeceksiniz.

• Arkadaşlar daha önce bahsetmiştim aracın sol arka lastiği otobanda muhtemelen bişeye çarpma sonucu yarılmış ve jant eğilmişti. Konuyla ilgili aracı Altur a götürdük ve kaskoyu devreye soktuk. antın değişeceğini söylediler ancak lastiği bulamadıklarını söylüyorlar. Dunlop da da lastik yokmuş. Bu bana çok mantıksız geldi. Sıfır aracın orjinal lastiği türkiyede yokmuş.

Lastil dunlop sp sport maxx 215.45.r16.

Pazartesi skoda servislerini arayıp oralara kendim soracağım. Belki skoda rapid lastiği olarak bulabilirim. :/

Sizin bu konuda öneriniz var mı acaba?
  • sergy S kullanıcısına yanıt
    Tekrar geçmiş olsun,şu an sanırım stepneyle aracı kullanıyorsunuzdur.Lastiği bir şekilde tedarik edeceklerdir belki zaman alacaktır. 45 yanak çok aşırı sarf edilen bir ölçü olmadığı için stok seviyesi düşük tutulmuştur sanırım tedarikçi cephesinde ama bunu yapmaları lazım sonuçta 3 lastik dunlop bir lastiğinizde x olsun demeyeceklerini umuyorum,sonuçta 0 araç.Kolay gelsin.Firmalar tek bir lastik markasıylada çalışmadıkları için bu problemler oluyor anladığım ve duyduğum kadarıyla.
  • toledo48 T kullanıcısına yanıt
    Babama biz başka marka verelim ondan siz de bir tane alın tarzı bi öneri yapmışlar babam da kaskoyu bozdurduğunu ve böyle bişeyi kabul etmeyeceğini söylemiş ki söyledikleri çok mantıksız. biz parçayı bulamıyoruz siz diğer parçayı da değiştirin :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergy

Arkadaşlar daha önce bahsetmiştim aracın sol arka lastiği otobanda muhtemelen bişeye çarpma sonucu yarılmış ve jant eğilmişti. Konuyla ilgili aracı Altur a götürdük ve kaskoyu devreye soktuk. antın değişeceğini söylediler ancak lastiği bulamadıklarını söylüyorlar. Dunlop da da lastik yokmuş. Bu bana çok mantıksız geldi. Sıfır aracın orjinal lastiği türkiyede yokmuş.

Lastil dunlop sp sport maxx 215.45.r16.

Pazartesi skoda servislerini arayıp oralara kendim soracağım. Belki skoda rapid lastiği olarak bulabilirim. :/

Sizin bu konuda öneriniz var mı acaba?

www.lastikburada.com.tr
    Sayfa bulunamadı – Lastik Burada
    http://www.lastikburada.com.tr/katalog/ara.php?taban=215&yanak=45&cap=16&marka=DUNLOP

www.artvinticaret.com
    Jant Lastik Satış - Kış Lastiği Fiyatları - Pirelli Bayii İstanbul
    http://www.artvinticaret.com/Dunlop-Performans-Oto-Lastik-21545-R-16-90VXL-SP-SPORT-MAXX,PR-19345.html

tekrardan geçmiş olsun hocam... hangi kasko hangi servis bilmiyorum ama bulacaklar getirtecekler böyle saçmalık olabilirmi ya ee arabanın bagajı değişecek olsa;valla toledonunkini bulamadık rapidinkini taksak olurmu diyecekler yani,harbi trajikomikler...

• bugün öğleden sonra Kayadibi seat bayisine gittim showroom da bir adet Tolede refernce modeli vardı inceledim.Bagaj gayet geniş ve kullanışlı olduğunu gördüm, arka camlar otomatik değil maalesef manuel, radyo teyp çok eski tip olan rcd 210 çok basit , göğüs kısmında sert plastik kullanılmış hiç beğenmedim, Çelik jant dedikleri tamamen kapaklı (tabiri caizse teneke jantlar) beğenmedim, 4 hava yastığı vardı sürücü yolcu ön ve yan hava yastıkları, perde hava yastıkları yok, içi geniş, koltuklar rahat, 3 kollu fonksiyoel direksiyon güzel, 1.2 tsi motor ve 6 ileri vites kol dayama güzel, araçta yol bilgisayarı yok, araç incelememden sonra kesinlikle Toledonun reference modelinin benim için uygun olmadığını anladım ve üst paket olan Toledo style karar verdim satış temsilcisi birisiyle görüşüyordu ve başka da temsilci yoktu yaklaşık 15 dakika onların görüşmesinin bitmesni bekledim fakat bir türlü görüşmeleri bitmedi bende yan tarafta skoda reyonunda rpidi inceledim rapid daha şık tasarımlı idi fakat fiyatı ise jettaya daha yakın olduğundan tekrar seat bölümüne geçtim fakat ne yazıkki satış temsilcisi hala aynı kişiler ile görüşmeye devam ediyordu. Sonunda dayanamadım ve başka ilgilenecek kimse yokmu dedim hanımefendi lutfedip yardımcı olayım dedi bende ayakta sordum Toledo style paket istediğimi 1.2 tsi motor manuel vites, satıştaki bayan toledo style modelinin ellerinde olmadığını 2014 te geleceğini söyledi bende gayet ilgisizce karşılandığımız Seat kayadibinden ayrıldım ve dedimki bir daha mı Seat KAYADİBİne uğramak mı TÖVBE, bu kadar ilgisiz bir firma daha önce hiç görmemiştim. Dod temsilcisi vardı aynı yerde 2013 vw polo 1.4 comfortline aracıma takasta ne verirsiniz dedim ne dese yarın aracı getirin bakalım. Dedim dalgamı geçiyosun araç burda sen de burdasın bak ve fiyat ver efendim kendisi expertiz yapamıyormuş 3000km de araca ne expertisi yapacaksa. Diyeceğim şu Seat almak isteyenler İstanbul seat kayadibinden uzak dursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: apa_che

bugün öğleden sonra Kayadibi seat bayisine gittim showroom da bir adet Tolede refernce modeli vardı inceledim.Bagaj gayet geniş ve kullanışlı olduğunu gördüm, arka camlar otomatik değil maalesef manuel, radyo teyp çok eski tip olan rcd 210 çok basit , göğüs kısmında sert plastik kullanılmış hiç beğenmedim, Çelik jant dedikleri tamamen kapaklı (tabiri caizse teneke jantlar) beğenmedim, 4 hava yastığı vardı sürücü yolcu ön ve yan hava yastıkları, perde hava yastıkları yok, içi geniş, koltuklar rahat, 3 kollu fonksiyoel direksiyon güzel, 1.2 tsi motor ve 6 ileri vites kol dayama güzel, araçta yol bilgisayarı yok, araç incelememden sonra kesinlikle Toledonun reference modelinin benim için uygun olmadığını anladım ve üst paket olan Toledo style karar verdim satış temsilcisi birisiyle görüşüyordu ve başka da temsilci yoktu yaklaşık 15 dakika onların görüşmesinin bitmesni bekledim fakat bir türlü görüşmeleri bitmedi bende yan tarafta skoda reyonunda rpidi inceledim rapid daha şık tasarımlı idi fakat fiyatı ise jettaya daha yakın olduğundan tekrar seat bölümüne geçtim fakat ne yazıkki satış temsilcisi hala aynı kişiler ile görüşmeye devam ediyordu. Sonunda dayanamadım ve başka ilgilenecek kimse yokmu dedim hanımefendi lutfedip yardımcı olayım dedi bende ayakta sordum Toledo style paket istediğimi 1.2 tsi motor manuel vites, satıştaki bayan toledo style modelinin ellerinde olmadığını 2014 te geleceğini söyledi bende gayet ilgisizce karşılandığımız Seat kayadibinden ayrıldım ve dedimki bir daha mı Seat KAYADİBİne uğramak mı TÖVBE, bu kadar ilgisiz bir firma daha önce hiç görmemiştim. Dod temsilcisi vardı aynı yerde 2013 vw polo 1.4 comfortline aracıma takasta ne verirsiniz dedim ne dese yarın aracı getirin bakalım. Dedim dalgamı geçiyosun araç burda sen de burdasın bak ve fiyat ver efendim kendisi expertiz yapamıyormuş 3000km de araca ne expertisi yapacaksa. Diyeceğim şu Seat almak isteyenler İstanbul seat kayadibinden uzak dursun.

BAYİLERİN ÇOĞU BÖYLE.. TOK SATICI.

ANKARA / SEAT BAYİNDEN DE UZAK DURUN SANKİ ONLAR MÜŞTERİ BİZ SATICIYIZ !'

• quote:

bugün öğleden sonra Kayadibi seat bayisine gittim showroom da bir adet Tolede refernce modeli vardı inceledim.Bagaj gayet geniş ve kullanışlı olduğunu gördüm, arka camlar otomatik değil maalesef manuel, radyo teyp çok eski tip olan rcd 210 çok basit , göğüs kısmında sert plastik kullanılmış hiç beğenmedim, Çelik jant dedikleri tamamen kapaklı (tabiri caizse teneke jantlar) beğenmedim, 4 hava yastığı vardı sürücü yolcu ön ve yan hava yastıkları, perde hava yastıkları yok, içi geniş, koltuklar rahat, 3 kollu fonksiyoel direksiyon güzel, 1.2 tsi motor ve 6 ileri vites kol dayama güzel, araçta yol bilgisayarı yok, araç incelememden sonra kesinlikle Toledonun reference modelinin benim için uygun olmadığını anladım ve üst paket olan Toledo style karar verdim satış temsilcisi birisiyle görüşüyordu ve başka da temsilci yoktu yaklaşık 15 dakika onların görüşmesinin bitmesni bekledim fakat bir türlü görüşmeleri bitmedi bende yan tarafta skoda reyonunda rpidi inceledim rapid daha şık tasarımlı idi fakat fiyatı ise jettaya daha yakın olduğundan tekrar seat bölümüne geçtim fakat ne yazıkki satış temsilcisi hala aynı kişiler ile görüşmeye devam ediyordu. Sonunda dayanamadım ve başka ilgilenecek kimse yokmu dedim hanımefendi lutfedip yardımcı olayım dedi bende ayakta sordum Toledo style paket istediğimi 1.2 tsi motor manuel vites, satıştaki bayan toledo style modelinin ellerinde olmadığını 2014 te geleceğini söyledi bende gayet ilgisizce karşılandığımız Seat kayadibinden ayrıldım ve dedimki bir daha mı Seat KAYADİBİne uğramak mı TÖVBE, bu kadar ilgisiz bir firma daha önce hiç görmemiştim. Dod temsilcisi vardı aynı yerde 2013 vw polo 1.4 comfortline aracıma takasta ne verirsiniz dedim ne dese yarın aracı getirin bakalım. Dedim dalgamı geçiyosun araç burda sen de burdasın bak ve fiyat ver efendim kendisi expertiz yapamıyormuş 3000km de araca ne expertisi yapacaksa. Diyeceğim şu Seat almak isteyenler İstanbul seat kayadibinden uzak dursun.

çok talihsiz bir olay yaşamıssınız geçmiş olsun böyle esnaf müsvettleri insanı alacağı maldan soğutur işte.

• 22 ağustosta 1.6 tdi style kış paket(ön koltuklar, cam suyu, far suyu ısıtmalı), içi bej döşemeli seat toledo aldım, şu ana kadar 6500 km yol yaptım, daha önce pasat 1.8t vardı, lpg nin sık sık sorun çıkarmasından bıkmıştım, araba 2000 model olduğu için her hafta en az 1 kere sanayideydim. bu nedenlerden dolayı sıfır ve dizel araba almak istedim. bence araba fiyatları şu an çok pahalı, türkiyede özelliklerine bakınca fiyatına göre en ideal araba seta toledo, rapid e görede fiyatı daha düşük, dış hatları daha güzel, leon da almayı düşündüm ama araba hem küçük ve kullanışsız hemde 5-6 bin tl daha pahalı. gelelim arabanın özelliklerine; motorun sesini beklemedeyken ve yavaş giderken içeriye biraz alıyo, 50 km hızdan sonra pek bişey anlaşılmıyor, ilk başlarda rüzgar sesi alıyor gibi gelmişti biraz, sonradan sesin 215/45/16 dunlop lastiklerden geldiğini anladım, lastikler hem çok sert hemde yanakları çok dar, ufak bir sarsınıtyı rahatça hissedebiliyorsunuz arabada. ayrıca bu ebatta kış lastiği bulmak çok zor, sadece pırelli sottozero 2 serisinde bulabildim, onunda tanesi 340 tl, 15 jant takmayı düşündüm ilk önce servise sorun dediler, sanırım petlasın 205/55/16 sına razı olacam, fiyatı 180 tl:) arabanın göstergeler gayet başatılı, ön göğüs görüntü güzel ama kalite yerlerde, sert plastik kullanılmış çünkü, direksiyon başarılı kullanışı kolay, hız sabitleyici kullanımı gayet güzel, yağmur sensörü başarılı, direksiyondan kumandaların kullanımı fena değil, bluetooth düğmesi var ama kendisi yok, bunun için navigasyonlu paket alınmalı 1500 tl fark verilip, dijital klimanın kullanışı dandik, yuvarlar düğmeslerini çevirdikten bikaç saniye sonra tepki veriyor, ama üflemesi ortamın havasını değiştirmesi başarılı, ayrıca ön cam buz çözülmesi için ayrı bir fonksiyon düğmesi var, arka cam sileceği yok ama kesinlikle olması lazım, çünkü arka cam pek yatay değil, arabanın hem ön hem arka tarafı gayet geniş, bagajı sınıfının en genişi 550 lt, görenler çok şaşırıyor genişliğine, arka camın görüş alanı dar, sesli park sensörünün olması çok yardımcı oluyo bu eksikliğin giderilmesinde.. tüm camlar otomatik yalnız sol ön kapıdan sadece ön 2 cam kontrol edilebiliyor, yakıt deposu içeriden açılmıyor, saydığım bu 2 özellik arabanın imajına zarar veriyor.. yakıt tüketimine gelince şehir içinde agresif kullanmayınca 25 krş yakıyor, şehir dışında erzurum-konya arası 120 km hıza sabitledim, 22 krş yakıyor.. yol tutuşu ve viraja girmesi tabiki bi passat gibi değil ama arabada öncelikli olarak ekonomi sonra rahatlık arayanlara çok ideal bi araba..

• wallahi ustadim ayip etmisler ama ben aracimi 1.6 tdi style toledomu KAYADIBIN DEN ALDIM BURDADA ACAIP ILGI VE SICAK karsilandimi yazdim paylastim cok saolsunlar 10 gun benimle ilgilrndiler ama bende gittimde birileriyle konustiklarinda ara sira yanima kacip ilgi gosteriolardi hatta 1,5 ay oldu araci alali simdi gitsem kayadibine kakara kikiri havada ucuruyorum sigortacisindan tutun satis mudurune ordan tutun satis temsilcisine kadar hatta yukarda kasa var ordaki muhasebecilere kdr ... demek ya size ole denk gelmis ya bana bole denk gelmis dicem ama ben 1 gun de gitmedim 3 gun ust uste gittim hatta bu ilgilerinden ayiptr solemesi araci teslim almaya gttgmde baklava ve pasta goturdum Dedimmm ki satis temsilcisine DAGITIN KROLAR YESIN hoppbala iyice gulmekten yarildilar...
  • 23JAN23 kullanıcısına yanıt
    Demekki siz şımartmışsınız bunları. Ben elim boş gitmiştim belkide o nedenle benimle ilgilenmediler. Adamlar boğazlarına kadar doymuş sayenizde baklava ile :)
  • quote:

Geçmiş olsun Hoş olmayan bir durum yaşamışsınız.

Bende kayadibinden araç alacaktım başka sebeplerden vazgeçmiştim ama ekspertizi bende araçla gitmiştim 20 dakika da yapmışlardı.genel olarakta istanbul için doğuşun kendi bayilerinden daha iyi fiyat veriyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.