Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.669
Cevap
45
Favori
402.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.skodarapid.com.tr/common/images/rapid-bagaj/bagaj-b.jpg bagajı gelirken resimdeki gibi kullandım,cocuğun 16 jantl bisikleti ayakta dik durumda rahatça seyahat etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toledo48 -- 22 Ekim 2013; 21:34:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Yeni toledo 1.6 tsı Style almayı düşünüyorum ancak çoğu bayiye sordum stoklarında yok. 1.6 tdı reference var. Bu modelinde boş olması kötü. Birde bu yeni toledolarda 2.el satarken sıkıntı yaşarım düşüncesi var. Etrafıma baktığım zamanda genelde Leon ve ibiza çok görüyorum. Toledo pek yok ilerleyen zamanda sizce kullanıcısı artar mı? Piyasada 2. Eli tutulur mu? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23JAN23

ustadim senin polo yakit tuketimin istanbul sehir ici mi

yok hocam ankara şehir içi orta karar bir trafikte bu değeri rahat görüyorum
  • TheApproachingCurve kullanıcısına yanıt
    istanbulda bn 1.4 tdi 2008 polo mla 6,5 litre sehir ici 4.8 de sehirdisi verilerini yakaliodum nazik davranmadan yeni 1,6 tdi TOLEDO ylada istanbul sehirici 6,5 sehir disi 4.6 yakaliyorum su an balikedirdeyim burdada sehir ici 5.6 yakaliyorum....yani cok cok normal

• Toledo0716 T kullanıcısına yanıt
    wallahi kardesim 5 yil boyunca bu arac piyasada olcak sippadak diye heryerde gorurum dusuncesine kapilma ama emin ol aractan anlayanlarin kiyaslama yaptiklarindda fiyat performans olarak hacim olarak aile araci ve guvenilirlik olarak ilk tercihleri toledo dan yana olacaktir yada rapid den ayrica cok gariptr ben toledoyu istanbuldan daha cok diger illerde gordum ornegin daha almamistim kendi semtimde 2 tane gordum kocaelide gordum balikesirde gordum fethiyede cok gordum marmariste cok gordum bursa da gordum emin ol artacaktir ayrica SEAT amblemini su 2 senede heryerde bol bol goruyorum buda toledo icin buyuk bi avantaj tvlerde 10 saniyelik reklami olsa seat in araclari yok satar arac kendi krndini reklam ediyo bunlara gore satislar iyi denilcek sewiyede zibillion tane IBIZA gormek bunun gostergesi

• VAG gurubunda 110 bg 1.6 dizel motor söylentileri var. toledolarda da böyle bir durum var mı acaba biliyor musunuz?
    Saygılarımla
  • 23JAN23 kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim ,
    Yorumlarında haklısın seat bi reklam verse satışlar acayip artar. Yinede 45-50 bin tl az para olmadığı için insan tereddüt ediyor. Acaba ilerde satacak olursam zorlanır mıyım Yada çok mu düşük fiyata satarım diye.. Değilse aracın iç malzemesinin sert olması dışında her şeyi güzel...

• quote:

Orijinalden alıntı: Toledo0716

Merhaba kardeşim ,
    Yorumlarında haklısın seat bi reklam verse satışlar acayip artar. Yinede 45-50 bin tl az para olmadığı için insan tereddüt ediyor. Acaba ilerde satacak olursam zorlanır mıyım Yada çok mu düşük fiyata satarım diye.. Değilse aracın iç malzemesinin sert olması dışında her şeyi güzel...

2001 toledolar bile 20 küsürbin tlye satılırken kaldıki bu araçların en eskisi 2013 model :) ben çok fazla değer kaybedeceğini sanmıyorum her marka aracın kendine göre bir piyasası vardır.307 im vardı satarken çevremdeki arkadaşlar yok o parayı etmez yok peugeotun 2. eli zayıftır vs derken 22 bine sattım hala bazı özelliklerini arıyorum 307 im in baba arabaydı bana göre.
  • Arkadaşlar dün araba almayı düşünen bir arkadaşımla Seat Erzurum bayisi Erses Otomotive gittik. Ellerinde sadece 4 adet Toledo kalmış, 1.6 TDI Style(bordo), 1.6 TDI Style (otomatik, 90 Hp,beyaz), 1.2 Tsi Style(Bordo), 1.4 TSI Style(Beyaz) vardı. Bundan sonra ocak ayına kadar araç gelmeyecekmiş. Bayi müdürü diyor ki; firmanın beklentisinin çok üstünde satış olmuş. Ben Haziran ayında da aynı bayiye gittiğimde birsürü toledo vardı ama kala kala saydıklarım kalmış. Anlayacağınız Toledolar tutulmuyor lafı hikaye, arabadan anlayanlar alıyor yine toledoyu. Ayrıca 1.6 TDI otomatik olan araçta sürücü kapısına arka camların kontrolünü eklemişler. İlk piyasaya çıkan araçlarda ise bu detayı nasıl atlamışlar anlamak güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliyim45

Arkadaşlar dün araba almayı düşünen bir arkadaşımla Seat Erzurum bayisi Erses Otomotive gittik. Ellerinde sadece 4 adet Toledo kalmış, 1.6 TDI Style(bordo), 1.6 TDI Style (otomatik, 90 Hp,beyaz), 1.2 Tsi Style(Bordo), 1.4 TSI Style(Beyaz) vardı. Bundan sonra ocak ayına kadar araç gelmeyecekmiş. Bayi müdürü diyor ki; firmanın beklentisinin çok üstünde satış olmuş. Ben Haziran ayında da aynı bayiye gittiğimde birsürü toledo vardı ama kala kala saydıklarım kalmış. Anlayacağınız Toledolar tutulmuyor lafı hikaye, arabadan anlayanlar alıyor yine toledoyu. Ayrıca 1.6 TDI otomatik olan araçta sürücü kapısına arka camların kontrolünü eklemişler. İlk piyasaya çıkan araçlarda ise bu detayı nasıl atlamışlar anlamak güç.

aynen katılıyorum tutulmuyorda neden arabayı zor bela bulduk gaziantepdeki bayi sadece ağustos ayında 20 tane tsi 13 tanede tdi satmış.bence en büyük sıkıntı bayi ağının zayıflığı ve reklam.her wv bayinin yanında seat yok olsa durum daha farklı olur zaten bu fiyatada satmazlardı.

• blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    Aynen bende eylul ayi basinda showroomdaki araci aldim bayide arac yoktu zam gelecegi icin gumrukteki araclarini yeni fiattan getirdiler.

• Merhabalar.

Seat Toledo 1.4 Tsi Dsg ve üzerine alınabilecek tüm opsiyonlarla kaça geliyor?

Mobilde olduğum için bakamıyorum da.

• endum126 kullanıcısına yanıt
    liste fiyatı 46.200
    opsiyonlar da 3700 civari bir şey tutuyor. bunun bin lirası özel renk yalnız özel istemezsen 2500 civarı (46.200+2500-yaklaşık)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotim

liste fiyatı 46.200
    opsiyonlar da 3700 civari bir şey tutuyor. bunun bin lirası özel renk yalnız özel istemezsen 2500 civarı (46.200+2500-yaklaşık)

Navigasyon vs. var değil mi?

Birde özel renk nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: endum126

Merhabalar.

hocam 46.200 dediğiniz paket. bu araçtan erzurum erseste bir adet beyaz renkte var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliyim45

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

Merhabalar.

hocam 46.200 dediğiniz paket. bu araçtan erzurum erseste bir adet beyaz renkte var.

Bende Erzurum'dayım ama aracı kardeşim alacak o da Erzurum'da değil.

Bakalım nasip kısmet.

• hocam ersese git bir pazarlık yap istersen.
  • Yakın zamanda 1.4 dsg için fiyat alan var mıdır?

Ayrıca bu motorlara lpg takılıyor mu? İstanbul'da alan varsa anadolu yakasında nerede inceleyebiliriz, ben sitesinden bir şey anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hada -- 25 Ekim 2013; 0:09:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hada

Yakın zamanda 1.4 dsg için fiyat alan var mıdır?

Ayrıca bu motorlara lpg takılıyor mu? İstanbul'da alan varsa anadolu yakasında nerede inceleyebiliriz, ben sitesinden bir şey anlamadım.

ewet bu lpg olayını bende cidden çok merak ediyorum
  • TSI motorlarda bildiğim kadarıyla 2 tip LPg sistemi var. 1. si normal sıralı sistemlere benziyor ve hem lpg hem de benzin kullanıyor.
    2.si ise sıvı enjeksiyon sistemi ve en güzeli bu. bu sistem vialle ve BRC'de var bildiğim kadarıyla. Araç benzine hiç ihtiyaç duymuyor ve direk lpg ile çalışıyor hatta bir miktar performans artışı da oluyor araçta (dediklerine göre %5 civarı). Ancak bu sistem diğerlerine göre oldukça pahalı. 5000 civarından başlıyor diye biliyorum. Toledo gibi bir araca taktırmak kullanıcının takdiridir. Ancak Passat, Tiguan, Scirocco, Hyundai ix35 gibi araçlarda oldukça mantıklı. Toledoda o kadar verdiğiniz zaman gider dizelini alırsınız zaten.
    Saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.