Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.669
Cevap
45
Favori
402.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni toledodan ziyade 2004 signo plus 1.6 16V benzinli aracı nasıl bilirsiniz... sıfır alacak kadar olmadık :) yardımınız gerekli.. sizce almalımıyım... ilk defa araç sahibi olacam sizce toledo ile bu konfor ve memnuniyeti yaşarmıyım..

ayrıca yeni tyoledoyu ben pek beğenmedim.. efsane 99-2004 arası kasaya yatkın olmalıydı... çizgisi dışına çıkmış bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammedu-veys -- 18 Ekim 2013; 22:41:47 >
  • arkadaslar forumumuz yeterince genis ve buyuk onceki kasa hakkindaki kullanici yorumlarina lutfen baska sayfadan derinleselim tabi bildigimuz kdr bilgilendirelum fakat o sayfa bu sayfa degil rica ediyorum yeni toledo hakkinda sormak istedikleriniz varsa amenna basimiz gozumuz ustune tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23JAN23

arkadaslar forumumuz yeterince genis ve buyuk onceki kasa hakkindaki kullanici yorumlarina lutfen baska sayfadan derinleselim tabi bildigimuz kdr bilgilendirelum fakat o sayfa bu sayfa degil rica ediyorum yeni toledo hakkinda sormak istedikleriniz varsa amenna basimiz gozumuz ustune tesekkurler

aynen katılıyorum
  • quote:

arkadaslar forumumuz yeterince genis ve buyuk onceki kasa hakkindaki kullanici yorumlarina lutfen baska sayfadan derinleselim tabi bildigimuz kdr bilgilendirelum fakat o sayfa bu sayfa degil rica ediyorum yeni toledo hakkinda sormak istedikleriniz varsa amenna basimiz gozumuz ustune tesekkurler

ya sorsam ne olacak sanki... yeni toledoyu kullananlar eskisine binme ihtimalinin yüksekliğinden dolayı buraya sordum.. 2 satırını işgal ettik diye cebinin yağı mı eridi sanki... ayıp yahu.. senin gibi cebi yağlı biri değiliz belki son model alamıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammedu-veys -- 20 Ekim 2013; 0:29:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 15

quote:

ya sorsam ne olacak sanki... yeni toledoyu kullananlar eskisine binme ihtimalinin yüksekliğinden dolayı buraya sordum.. 2 satırını işgal ettik diye cebinin yağı mı eridi sanki... ayıp yahu.. senin gibi cebi yağlı biri değiliz belki son model alamıyoruz...

bence gereksiz bir alınganlık yapmışsınız arkadaşın sözünün sizin anladığınız anlama geldiğini düşünmüyorum kaldıki yeni toledo öyle cebi yağlı zengin arabası falanda değil hani citroenden pejodan hyundaiden bile ucuz aynı zamanda daha kaliteli.yani düşündüğünüz gibi değil.

• acaip uzuldum sizin adiniza bu sekilde bi algi probleminiz oldugunu bilseydim inanin bisi yazmazdim benim kelimelerimin icinde mantikli bir insani boyle bi algiya itecek hic bir harf yok ... yazik biz burda yeni toledoya odaklanip bu arac hakkinda bilgi verelim dedik o kadar ayip gercekten sana araci ne zorluklarla aldigimida anlatcak degilim ayrica cebim dolu olsa cok duymak istiosan soliyim sana guzel kardesim bu kadar arastirip toledo almazdim EDEP diyorum baskada bisi demiyorum IYI FORUMLAR lutfen benim adima bisi yazma insanlar toledo hakkindaki bilgileri okumak icin foruma giriyorlar senin ve benim i gereksiz konusmalarimizi okumak icin girmiyorlar....

• quote:

quote:

cebi yağlı , toledo sahipleri .S
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwolves1

quote:

quote:

bence gereksiz bir alınganlık yapmışsınız arkadaşın sözünün sizin anladığınız anlama geldiğini düşünmüyorum kaldıki yeni toledo öyle cebi yağlı zengin arabası falanda değil hani citroenden pejodan hyundaiden bile ucuz aynı zamanda daha kaliteli.yani düşündüğünüz gibi değil.

+1

• Tüm arkadaşlara merhabalar,iyi geceler,

Kayseri-Marmaris arası sürüş değerlerimi aşağıda paylaşıyorum, araçta 2 yetişkin,2 çoçuk bagaj tamamen dolu.Lastiklerin havası yüklü duruma göre ayarlı.Gereksiz hızlanmalardan kaçınılarak,ekonomik sürüş teknikleri uygulandı,gaza aşırı yüklenilmedi,trafiğin akış durumuna göre hızlanma ve frenlemeler ayarlandı.6.vites 2000-2500 devir bandı ağırlıklı kullanıldı.85-120 km arası sürüş yapıldı.Aracın deposu bir gün önce doldurulduktan sonra yaklaşık 30 km lik şehiriçi-dışı karışık sürüş yapıldı ve sabah 05:30 gibi seyahat başladı.Klima ihtiyaç duyulmadığı için hiç kullanılmadı.

Aşağıda sırasıyla seyahat km.si/genel ortalama yakıt tüketimi/kalan menzil/ortalama hız değerlerimi paylaşacağım.

102.km /6.0 l/ 780km/ 53km/saat
    201/5.4/870/65
    301/5.3/750/72
    400/5.3/600/76
    501/5.2/490/78
    600/5.1/450/79
    718/5.1/240/79
    806/5.1/170/79
    880.km de yol bilgisayarı 125 km menzil gösterirken benzin göstergesi ikaz verdi.Varış noktasına zaten neredeyse ulaşmış durumdaydım bu esnada.

885/5.1/120/78 km değerlerle ve 11 saat 21 dakikalık toplam sürüş süresiyle seyahati tamamladım.Aracımın deposu benzin istasyonunda 46,53 litre benzin alarak tamamen doldu.(Dolum kriterim her zaman pompanın kendiliğinden yakıtı kesmesi)Depo doldurulduktan sonra yol bilgisayarı 1100 km menzil gösterdi.

Ekonomi istendiğinde gayet güzel yapılıyor TSİ teknolojisi ve Seat konforu daha ne olsun,aynı hattı kendimce agresif olarak tamamladığımda ortalamam 5.8 di birkaç sayfa geride göz atabilir isteyen arkadaşlar.1 depo=1000 km benzinli araçta da oluyor olmayacak bir şey değil.Herkese kazasız ve zevkli sürüşler.

• Arkadaşlar merhaba,
    Aracı aldık bayram boyunca yol yaptık araç 2500km yi geçti. Dönüş yolunda dün sanırım yolun solundaki bir taşa çarpmam sebebiyle sol arka lastik yarıldı ve jant baya zedelendi.

Sizce bu konuda ne yapabilirim? Jant tamir edilir mi? Yoksa yenisini mi almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toledo48

Tüm arkadaşlara merhabalar,iyi geceler,

Kayseri-Marmaris arası sürüş değerlerimi aşağıda paylaşıyorum, araçta 2 yetişkin,2 çoçuk bagaj tamamen dolu.Lastiklerin havası yüklü duruma göre ayarlı.Gereksiz hızlanmalardan kaçınılarak,ekonomik sürüş teknikleri uygulandı,gaza aşırı yüklenilmedi,trafiğin akış durumuna göre hızlanma ve frenlemeler ayarlandı.6.vites 2000-2500 devir bandı ağırlıklı kullanıldı.85-120 km arası sürüş yapıldı.Aracın deposu bir gün önce doldurulduktan sonra yaklaşık 30 km lik şehiriçi-dışı karışık sürüş yapıldı ve sabah 05:30 gibi seyahat başladı.Klima ihtiyaç duyulmadığı için hiç kullanılmadı.

Aşağıda sırasıyla seyahat km.si/genel ortalama yakıt tüketimi/kalan menzil/ortalama hız değerlerimi paylaşacağım.

201/5.4/870/65
    301/5.3/750/72
    400/5.3/600/76
    501/5.2/490/78
    600/5.1/450/79
    718/5.1/240/79
    806/5.1/170/79
    880.km de yol bilgisayarı 125 km menzil gösterirken benzin göstergesi ikaz verdi.Varış noktasına zaten neredeyse ulaşmış durumdaydım bu esnada.

885/5.1/120/78 km değerlerle ve 11 saat 21 dakikalık toplam sürüş süresiyle seyahati tamamladım.Aracımın deposu benzin istasyonunda 46,53 litre benzin alarak tamamen doldu.(Dolum kriterim her zaman pompanın kendiliğinden yakıtı kesmesi)Depo doldurulduktan sonra yol bilgisayarı 1100 km menzil gösterdi.

Ekonomi istendiğinde gayet güzel yapılıyor TSİ teknolojisi ve Seat konforu daha ne olsun,aynı hattı kendimce agresif olarak tamamladığımda ortalamam 5.8 di birkaç sayfa geride göz atabilir isteyen arkadaşlar.1 depo=1000 km benzinli araçta da oluyor olmayacak bir şey değil.Herkese kazasız ve zevkli sürüşler.

Çok harika bilgiler vermişsiniz teşekkür ederiz. Bir de TDI bilgilerini böyle görebilsek keşke çok daha aydınlatıcı olur TDI kullanıcıları için

• quote:

Orijinalden alıntı: toledo48

Tüm arkadaşlara merhabalar,iyi geceler,

201/5.4/870/65
    301/5.3/750/72
    400/5.3/600/76
    501/5.2/490/78
    600/5.1/450/79
    718/5.1/240/79
    806/5.1/170/79

valla helal olsun süper bir paylaşım bir o kadarda güzel tüketim değerleri bir ben beceremiyorum şu 1000 km yi heralde şehir içi ağırlıklı karışık bir 810 um var ama 1000 yapmazsam rahat edemeyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: sergy

Arkadaşlar merhaba,
    Aracı aldık bayram boyunca yol yaptık araç 2500km yi geçti. Dönüş yolunda dün sanırım yolun solundaki bir taşa çarpmam sebebiyle sol arka lastik yarıldı ve jant baya zedelendi.

Sizce bu konuda ne yapabilirim? Jant tamir edilir mi? Yoksa yenisini mi almalıyım?

çok geçmiş olsun.yaşadığınız şehirde otto zenit veya auto king servislerinden herhangi biri varsa oralarda jant tamiri yapılıyor.
  • Sonunda sayfamizla alakali konulara giris yaptik arkadaslar cok saolun paylasimlariniz icin

• blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    wallahi beyler 2 ay once polo mda dosemede bezelye buyuklugunde bi yipranma wardi istanbul maslaktaki autoking e goturdum onlarda ufak hasarlarda sigortadan hallediolar diye walla bunu yapamayiz felan diyince sanayide dosemeci aramaya basladim yipranma tam kenardaydi dosemeci kenar parcasini sokucez icini keceyle yada sungerle doldurcaz yeni benzer doseme parcasiyla kapatcaz dedi lakin tam o renk bulunamadigi icin icim rahat etmrdi bende orjinal parcayi gerdirdim tabi kece ve sunger islemleri degisimden sonra gerdirip dikdirdik az kasildi ama en azindab orjinal kaldi icimin rahatligiyla araci sattimm gram da belli olmadi...

• quote:

wallahi beyler 2 ay once polo mda dosemede bezelye buyuklugunde bi yipranma wardi istanbul maslaktaki autoking e goturdum onlarda ufak hasarlarda sigortadan hallediolar diye walla bunu yapamayiz felan diyince sanayide dosemeci aramaya basladim yipranma tam kenardaydi dosemeci kenar parcasini sokucez icini keceyle yada sungerle doldurcaz yeni benzer doseme parcasiyla kapatcaz dedi lakin tam o renk bulunamadigi icin icim rahat etmrdi bende orjinal parcayi gerdirdim tabi kece ve sunger islemleri degisimden sonra gerdirip dikdirdik az kasildi ama en azindab orjinal kaldi icimin rahatligiyla araci sattimm gram da belli olmadi...

polodan sonra araç size nasıl geldi hocam (toledo)
  • TheApproachingCurve kullanıcısına yanıt
    walla ustadim her konuda + si olan arac toledo poloya gore motor konusunda konfor konusunda donanim konusunda ic hacim konusunda war oglu war yani ama fiyat performansta polo da guzel aractr

• quote:

walla ustadim her konuda + si olan arac toledo poloya gore motor konusunda konfor konusunda donanim konusunda ic hacim konusunda war oglu war yani ama fiyat performansta polo da guzel aractr

bende 2012 1.4 polo sahibiydim şehir içi tüketimim 6.5 lt / 100 km 'di. Toledo ' da sizin tüketim değerleriniz nasıl? polo dan sonra ekonomi yönünden ne kadar kâr ettiniz :)
  • TheApproachingCurve kullanıcısına yanıt
    ustadim senin polo yakit tuketimin istanbul sehir ici mi

• blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,aracın dilinden anlamaya başladık artık,gaza aşırı yüklenmeye gerek yok uygun devirlerde ekonomik sürüş yapmak çok kolay,gaza ayağınız ucuyla basma konusuna ve trafiği okuyarak sürüş yaptıkça ekonomi kendiliğinden geliyor zaten.TSİ da 6.vites 2000-2250 devir ekonomi için ideal,iyi akşamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.