Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.669
Cevap
45
Favori
402.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TheApproachingCurve kullanıcısına yanıt
    ınsallah kardesım yakısır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23JAN23

ortalama 90-100 km hizlarla gittim guzel krdesim mugladan donuste acayip yol calismalari oldugu icin hizim defalarca kesilmisti hemde izmire kdr sallana sallana sonra yardira yardira toparliya toparliya geldim 4,6 yakti suan da totalde 2,500 km deyim karma yakit tuketim 5.2 fabrika verilerinde 1 litre kadar buda bnce normal arac1,6 tdi style uzun yol konforu olsun ic hacim buyuklugu olsun bagaj avantaji tartisilmaz bile genel itibariyle tok yakisikli vw emniyetli alinabilecek piyasadaki tum verilere bakildignda digerlerinden ustunlugu olan artilari eksilerinden daha degerli olan en iyi fiyat performans araci bundan emin olabilirsiniz ayrica arkdslar su bayrami kendimize zehir etmeyelim dikkat edelim allah korusun uzucu haberler tavan yapmaya baslio

Teşekkürler hocam böyle guzel vsrileri gördükçe içim rahatlıyor. Bayrama yetişseydi araç çok sevinecektim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ellesharr kullanıcısına yanıt
    tabi kardesim dilimizin dondugunce tum konularda yardimci olurum

• Arkadaşlar ben de 2003 Toledo Signo Plus kullanıcısıyım. Üniversite yıllarından beri hastaydım bu arabaya çevremde kimsede toledo olmamasına rağmen. Mesleğe başladıktan sonra 2012 nisanda 128.000 km'de signo plus sun-ruff'lu aldım. Düzcede sadece 3 ya da 4 toledo vardı benimkiyle birlikte. 1.5 yılda 40.000 yaptım, bodruma da gittim, van'a da gittim. hiçbir sorun yaşamadım. 2005-2007 arası toledoların tipsizlik abidesi olmasından dolayı jetta ya da octavia alırım yeni araç alacağımda diyordum. Yeni Toledoların çıkacağını duyunca çok heyecanlanmış 12/24 sistemiyle çalışan biri olarak Autoshow'a sırf yeni Toledoyu görmeye sabah isten çıkıp uykusuz olarak Düzceden gitmiştim. Ancak yeni Toledonun B segmenti olması beni hayal kırıklığına uğrattı. Şimdi yaşadığım şehir olan Erzurumda Seat çok tutulan bir marka. Toledonun yenisi de eskisi de epey var. Buradaki Seat bayiinde inceledim Toledoyu detaylıca ama içime sinmiyor bir türlü. Alan arkadaşlar memnun kalmış ama benim 2003 Toledomda bulunan Sunrufun yeni toledoda olmaması beni hayal kırıklığına uğratıyor. Şu sıralar 2008-2011 kasa D segmenti olan Honda Accord'a yönelmiş olsam da gönlümde Toledo apayrı. Şu aracı Octavia ile aynı sınıftayken neden Rapidle aynı sınıfa indirdiler anlamıyorum.

• bir ara exeo çıkardılar, güzel arabaydı. şu an seatın c sınıfında sedan eksiği var.
    quote:

Orijinalden alıntı: egeliyim45

Arkadaşlar ben de 2003 Toledo Signo Plus kullanıcısıyım. Üniversite yıllarından beri hastaydım bu arabaya çevremde kimsede toledo olmamasına rağmen. Mesleğe başladıktan sonra 2012 nisanda 128.000 km'de signo plus sun-ruff'lu aldım. Düzcede sadece 3 ya da 4 toledo vardı benimkiyle birlikte. 1.5 yılda 40.000 yaptım, bodruma da gittim, van'a da gittim. hiçbir sorun yaşamadım. 2005-2007 arası toledoların tipsizlik abidesi olmasından dolayı jetta ya da octavia alırım yeni araç alacağımda diyordum. Yeni Toledoların çıkacağını duyunca çok heyecanlanmış 12/24 sistemiyle çalışan biri olarak Autoshow'a sırf yeni Toledoyu görmeye sabah isten çıkıp uykusuz olarak Düzceden gitmiştim. Ancak yeni Toledonun B segmenti olması beni hayal kırıklığına uğrattı. Şimdi yaşadığım şehir olan Erzurumda Seat çok tutulan bir marka. Toledonun yenisi de eskisi de epey var. Buradaki Seat bayiinde inceledim Toledoyu detaylıca ama içime sinmiyor bir türlü. Alan arkadaşlar memnun kalmış ama benim 2003 Toledomda bulunan Sunrufun yeni toledoda olmaması beni hayal kırıklığına uğratıyor. Şu sıralar 2008-2011 kasa D segmenti olan Honda Accord'a yönelmiş olsam da gönlümde Toledo apayrı. Şu aracı Octavia ile aynı sınıftayken neden Rapidle aynı sınıfa indirdiler anlamıyorum.

• ppzrg kullanıcısına yanıt
    exeo da geliyor seneye.... Exeo nun dizelinin olmayışı o arabanın satışlarını bayağı etkiledi ve satıştan kaldırdılar
  • egeliyim45 E kullanıcısına yanıt
    Kayınpederimde 2004 toledo var sunroof,güneşliklerdeki aynayı açınca yanan aydınlatmalar v.s üst segment detayları mevcut haklısınız.Yeni toledolar da sınıf durumu eskilerinden farklı bir yerde bu durum şirketin ya da vag grubunun kararı diyecek bir şey yok,her şeye rağmen eskiside yeniside güzel araçlar,hayranları ve bilenlerin tercih ettiği araçlar kim ne derse desin,gönlünüzdeki araca sahip olmanız dileklerimle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://m.youtube.com/watch?feature=watch-vrec&v=kC2_PXp3kUg Toledonun lansman videosu 8.etap programının hazırladığı izlemeyenler varsa linkten göz atabilirler.

arkadasin direkt demek istedigi su aslinda nasil skoda octavia yi daraltmadiysa her anlamda onun yerine yeni bir isimle yani rapid le bu segmenti doldurduysa seat ta adi baska bi aracla bu segmenti doldurup toledoyu da c. veya d segmentinde konumlandirsaydi boylelikle eski toledo asiklarinin asklari dewam ederdi ..... fakat sole bi durumda war vw toledonun onceki imajini kullanarak yeni bi toledo yaratti boylelikle imajla daha fazla satabilir yeni arac reklami yapmaktan kurtulurdu ki zaten ole oldu ayrica yeni toledo eger eskisi gibi o konumunu korusaydi wallahi bu haliyle zorlanip aldik sanirim o konumuyla baslangic modelini bile alamazdik ;) iyi forumlar arkadaslar yinede tavsiye ediorum genislik anlaminda c sinifi araclardab hicbi eksigi yok o on konsol yumusak plastik olsaydi bile su arac 60.000 liraydi

• bu çok çok ciddi bir bilgi. bizim bildiğimiz exeo'mu yoksa bir günceleme olacak mı kasada? bu hususta haber linki filan var mı?
    quote:

Orijinalden alıntı: emre0884
    exeo da geliyor seneye.... Exeo nun dizelinin olmayışı o arabanın satışlarını bayağı etkiledi ve satıştan kaldırdılar
  • ppzrg kullanıcısına yanıt
    google a seat exeo 2014 yazıp görsellerden bakabilirsiniz. biz rapid alacakken satış elemanı demişti.
  • teşekkürler
    quote:

Orijinalden alıntı: emre0884
    google a seat exeo 2014 yazıp görsellerden bakabilirsiniz. biz rapid alacakken satış elemanı demişti.
  • Ben bir türlü B segmenti toledoyu kabullenemiyorum.99-2005 kasaların tadı bir farklı.ama yeni toledo'da opsiyon şansı olsaydı düşünebilirdim.benim takıntım var 2003 toledomda ne varsa alacagim arabada ondan eksik olmamalı.55-60 binlik koltuk ısıtmaya kadar herşey olan 2009 accordlarda bile içi bej renk olan arıyorum sırf o yüzden. Exeo da düşündüm ancak onda da otomatik yok. Toledo'dan dolayı Seat'a bir yakınlık hissediyorum ancak aradığım üst sınıf arac yok Seatta.

o segmentte bi bosluk war seatta fakat oda gelicektir emin olun bos kalmaz diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 23JAN23

o segmentte bi bosluk war seatta fakat oda gelicektir emin olun bos kalmaz diye dusunuyorum

Doğrudur hocam inşallah görürüz o segmentte bir araç. Tabi o zamana kadar ben Honda Accord almış olursam iş işten geçecek. Burada yeni araç almaya niyetlenen arkadaşım var. Bir çok kişi kendisine akıl veriyor haliyle. En son 34-35 bin TL'yi gözden çıkarıp 1.4 TSI 2008-2009 Jettalarda karar kılmış görünüyordu. Ancak ben buradan sizlerden yeni toledo hakkındaki olumlu yorumları okuyunca kendisinin aklını çelmeye çalışıyorum. O parayı 80.000 km'yi aşmış 5-6 yaşındaki arabalara vereceğine üzerine az daha ekleyip aynı grubun arabası olan 1.2 TSI Toledo al diyorum. Sonuç olarak hem sıfır araba sahibi olmak hem de daha az yakıt tüketimi var.

kesinlikle dogru tespt ilaveten bi cogumuzu detaylar disinda toledoya iten eski kasa bi araca sahip olmaktan onlara yakin hatta bazen daha iyi yonuyle yeni kasa bi arac tercihi cok daha dogru ve isabetli olacaktr

Bu konuda sonuna kadar haklısınız ikinci el ile uğraşmaktansa benimde yaptığım gibi baz donanım bile olsa sıfır araba iyidir.

• Bir de arkadaşlar Yeni Toledo'da sun-ruff opsiyonunun olmaması büyük saçmalık bence. Sunruff konusunda Honda kadar hiçbir marka cömert davranmıyor maalesef. Ben razıyım 2000 TL fark vermeye sırf onun için ama adam onu da kabul etmiyor. Sadece Leon'da var cam tavan. Hondaya bakıyoruz adamlar Jazz'a bile sunruff koyuyor.
    toledo dan kopmadan dewam edelim ;)

• Autoshow 2012'de yeni toledoyla ilk buluşmamızı koyuyorum, millet o değişik konsept araçların önünde fotoğraf çekilirken ben Toledoyu aramıştım.güzel araba gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.