Şimdi Ara

Yeni server, Bir dünya oyuncu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar piyasada olan bilir; noob DnD zergi,crips,Sisenors,VE,belki Tig3r , bütün bu saydığım clanlarwww.l2-survival.net i bekliyorlar. Server ayın 5inde açılacak. Ben Clanımla orada olacağım. Güzel server arayanlara şu anda piyasanın en iyisi ,server Interlude serveri

• Dnd ile 2 senemi geçirdim mutlu mesut , tabi ''to village''yazısını gören zeg merg diyor dışarıdan ama hakkını vermek gerekir bence arkadaşlar organizasyonu çok iyi olan adil bir clan. Realist olalım Kimsenin arkasından ses çıkarmayalım aman diyim kalitemiz düşmesin
  • sen hangi clan dan sin? o dier clan lar niye noob oluyor?
  • Bukadar iddiali ama boş olduğu kesin olan birisi.. LivingLegends lerdndir hocam kesin bu
  • katılıorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

Bukadar iddiali ama boş olduğu kesin olan birisi.. LivingLegends lerdndir hocam kesin bu

1 hafta sonra sınav için istanbula döncem eve gitmişken cdleri alayımda urdan girerim birde bizde bi bakalım kimmiş bu proyağız
  • quote:

Bukadar iddiali ama boş olduğu kesin olan birisi.. LivingLegends lerdndir hocam kesin bu

Kardes senin ne karın ağrın var takip ediyorumda her topicte LL ye laf sokuyorsun..TurkishKnight LL den deil ama sen kimsin onu bi acıkla..
    Senle burada laf dalasına girmicem cunki biyere varılmıyor çocuk muhabbeti yapıyorsun..ya sende sorun var yada bizimkilerde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

quote:

Kardes senin ne karın ağrın var takip ediyorumda her topicte LL ye laf sokuyorsun..TurkishKnight LL den deil ama sen kimsin onu bi acıkla..
    Senle burada laf dalasına girmicem cunki biyere varılmıyor çocuk muhabbeti yapıyorsun..ya sende sorun var yada bizimkilerde..

Siz bana neden taktiniz kafayi birde onu söyle lütfen.... Normal kendi dalgamda forumda takiliyordum bilgi paylaşiyorduk.. Takii KRHTH askere gidene kadar ... Adam bir gitti onun arkadaşi diğerleri herkes üstüme geliyor bir anlasam ha sen diyorusnki bana sus otur adamlar istediğini yapar takalir oh be dünya ne güzel size!!

Geberik Geline bndan sonra cevap vermiyorum , birbirimize vermiyoruz sende o yolu deneye bilirsin seni blockluyorum şuan mesela... Deneyebilirsin cok rahatsiz oluyorsan... Şunuda bil keyfimden millete sataşmiyorm ben bana yapilanin karşiliğini verme çabasi içerisindeyim.

• yok artık donanımhaber yemekteyiz'e dönmüş atışmalar on numara relax beyler ya...
  • quote:

quote:

quote:

Siz bana neden taktiniz kafayi birde onu söyle lütfen.... Normal kendi dalgamda forumda takiliyordum bilgi paylaşiyorduk.. Takii KRHTH askere gidene kadar ... Adam bir gitti onun arkadaşi diğerleri herkes üstüme geliyor bir anlasam ha sen diyorusnki bana sus otur adamlar istediğini yapar takalir oh be dünya ne güzel size!!

Geberik Geline bndan sonra cevap vermiyorum , birbirimize vermiyoruz sende o yolu deneye bilirsin seni blockluyorum şuan mesela... Deneyebilirsin cok rahatsiz oluyorsan... Şunuda bil keyfimden millete sataşmiyorm ben bana yapilanin karşiliğini verme çabasi içerisindeyim.

Moruk sana sus otur falanmı dedim nerden cıkarıon ?
    Bide diyorsunki bana nie taktınız daha senin kim oldugunu bile bilmiom sana neden takayım..
    Neyse bos konular bunlar herkes baksın dalgasına...

• quote:

Orijinalden alıntı: strega

yok artık donanımhaber yemekteyiz'e dönmüş atışmalar on numara relax beyler ya...

Vallahi hocam birden bire oluyor her şey bazılarına benim karşi gelmem biraz ağır geliyor galiba tam çözemedim ama bundan sonra hiç bir polemiğe girmiyeceğim.
  • quote:

quote:

quote:

laf yine bana gelmiş anlaşılan
    sen benim abilerim den biri volkanakar(wolwerine saygılar )laf atarsan elbette ben seninle uğraşırım
    bu arada hala bekliyorum sizi nerdesiniz ortalıkda yoksunuz siteyi unuttuysanız yine verim

• Biz onunla özelden mesajlaştik hiç bir sorunumuz yok benimde abim sayilir artik o ; bilmiyordun galiba bunu.
  • quote:

Biz onunla özelden mesajlaştik hiç bir sorunumuz yok benimde abim sayilir artik o ; bilmiyordun galiba bunu.

ama artık eskiden değil
    ben volkan abi kardeşi kaan ve alp abi (darkblue saygılar) çok uzun süre oynadım hatta bir dönem l2ragezoneye dönüşümün nedeni eski abilerim burakkan vede volkan abileri bulmaktı vede buldum şu anda tek merak ettiğim kaan kaybettimi kamael heroluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSoykanxx

Beyler Konuu uzamıs dallanmıs büyümüs verilen linkteki serverda kapanmıs :) offline 0 player...

Hoş Güzel bi server verinde girelim toplucana...

toplu moblu diyosunda herkesin zevkleri farklı ben c4 severim sen interlude nasıl olucak o iş ?
  • Kardesim benim için client olayı farketmiyo..L2 ilk ciktigindan beri oynuyorumm..Bnim için önemli olan player-pvp-no lag.. Bu kadar..Sen yeterki güzel bi link sagla garcia final süper bi server buldum player azlıgı beni bitirdi..tüm herşey orjinal düzeyde tek fark 10x olması..Takım calısması olmadan orjinale bugun başlamaya benziyor :)
  • quote:

Beyler Konuu uzamıs dallanmıs büyümüs verilen linkteki serverda kapanmıs :) offline 0 player...

Verilen link çalışıyor . Server 5 temmuz da açılacak. Dün de oyun kayıtları açıldı. Bizde bu serverı bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

Verilen link çalışıyor . Server 5 temmuz da açılacak. Dün de oyun kayıtları açıldı. Bizde bu serverı bekliyoruz.

Bu server daha önceden açıktı kapatılmıs ben ona istinaden yazmıstım yazımı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Addic7

Dnd ile 2 senemi geçirdim mutlu mesut , tabi ''to village''yazısını gören zeg merg diyor dışarıdan ama hakkını vermek gerekir bence arkadaşlar organizasyonu çok iyi olan adil bir clan. Realist olalım Kimsenin arkasından ses çıkarmayalım aman diyim kalitemiz düşmesin

''to village'' yazısını başkalarının ekranında çıkarmak marifet mi yani ? Önemli olan takım oyunu ve liderin biraz da akıllı olması değil mi =>http://forum.dnd-gaming.net/showthread.php?tid=85 bu linkte gördüğün olay epic'tir ve şu anda koskoca forumda 1k insan var ve hepsi makara yapıyor sizin DnD lerle :)))

Mutlu mesut geçirmişsin 2 seneni, o zaman SilverHawk ı yani Server in GM i ReY i tanırsın değil mi ? Türklere Scrub, dirty, diye bahseden gerizekalı aşşağılık e-penis birisiyle aynı clanı paylaşmaktan ne zevk aldın merak ediyorum. Sadece o değil tabiki, thegrizlybear da bunlara dahil. Neyse.

Ayrıca l2x treme oynadıysan sonuncusunu, Hepsi Corrupt clan, silah bastılar, armour summon ettiler herşeyi yaptılar ama giranı benden ALAMADILAR :)
    İddia ediyorum herhangi birisi istediği zaman DnD clanına girebilir, bu da gösterir ki Herkesi recruit yapıyorlar, bu yüzden de Random Zerg olarak nam yaydılar.Kolay gelsin Noob DnD :).

quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

sen hangi clan dan sin? o dier clan lar niye noob oluyor?

DnD hariç diğer clanlara öyle bir ithamda bulunmadım.

Ben LivingLegends ten değilim, Görmüşlüğüm var onları MXC forumlarında, Fakat bi bağım yok.
    Neyse l2-survival da görüşmek üzere.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishKnight89 -- 4 Temmuz 2010; 23:36:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.