başlıkta da belirttiğim gibi sorun çözüldü artık acc alabilirsiniz... bu konuyla ilgili başka topik açmayınız lütfen
fakat daha önce denediğiniz mail adreslerini acc IDlerini tabi ki kullanamazsınız.misal: dün akşam birçok ko kullanıcısı acc alamadı ve birçok topik açıldı konuyla ilgili, aldığınız fakat aktivleştiremediğiniz o accountlar yanmıştır.yeni IDlerle ve mail adresleriyle acc alınız lütfen..
ewt acıldı daha yeni aldım
bende yeni aldım oleyyy
evet beyler ben şimdi aldım hemen aktive ettim hemen
Ben de hemen alıyım bari yine dünki gibi olmasın
almakta fayda var dımı ne olur ne olmaz
Ne var ben 12 tane açtım Dünden beri canım sıkıldıkca acc alıorum
HERkes aldı merak etmeyinn
Serttt
quote:
Orjinalden alıntı: fite
başlıkta da belirttiğim gibi sorun çözüldü artık acc alabilirsiniz... bu konuyla ilgili başka topik açmayınız lütfen
fakat daha önce denediğiniz mail adreslerini acc IDlerini tabi ki kullanamazsınız.misal: dün akşam birçok ko kullanıcısı acc alamadı ve birçok topik açıldı konuyla ilgili, aldığınız fakat aktivleştiremediğiniz o accountlar yanmıştır.yeni IDlerle ve mail adresleriyle acc alınız lütfen..
Ben dün GECE 12 : 05 DE aldım daha hala 3 günlük
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
Ne var ben 12 tane açtım Dünden beri canım sıkıldıkca acc alıorum
önemli olan almak deil aktive etmektir
arkadaşlar son anda activate edin ki premium yanmasın bilmeyen arkadaşlar ögrenmiş olsun bilenler atlamasın plz
Sonunda aldım son dakka da bi tane daha almayaı deniyecem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme